Kategórie
 
 
 
 
 

5 výhod investovania do kvalitného záhradného nábytku

Pri výbere záhradného nábytku by sme mali pristupovať s rovnakou vážnosťou a starostlivosťou, ako keď vyberáme nové kusy nábytku do našich obývacích izieb či spální. Tento proces si zaslúži nielen náležitý čas, ale aj dôkladnú úvahu. Je dôležité si uvedomiť, že záhradný nábytok nie je len obyčajným doplnkom našej záhrady, ale stáva sa neoddeliteľnou súčasťou našich životov, kde trávime čas s rodinou a priateľmi, relaxujeme alebo si jednoducho užívame krásu prírody.

Záhradný nábytok čelí mnohým výzvam, ktoré sú mu kladené predovšetkým vonkajším prostredím. Slnko, dážď, vietor, a dokonca aj sneh – to všetko sú faktory, ktoré môžu výrazne ovplyvniť jeho trvanlivosť a vzhľad. Z tohto dôvodu je výber kvalitných kúskov do našej záhrady o to dôležitejší. Kvalitný záhradný nábytok dokáže týmto podmienkam odolávať a zachovať si svoju krásu aj funkčnosť po dlhé roky.

Investícia do kvalitného záhradného nábytku prichádza s radom výhod, ktoré výrazne prekračujú len estetický rozmer. Kvalitný nábytok je vyrobený z materiálov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vydržali náročné vonkajšie podmienky. To znamená, že aj keď možno budete musieť spočiatku investovať viac finančných prostriedkov, v dlhodobom horizonte ušetríte, pretože nábytok nebude potrebné tak často meniť.

Kvalitný záhradný nábytok ponúka vyšší komfort. Výrobcovia, ktorí kladú dôraz na kvalitu, zvyčajne myslia aj na ergonómiu a pohodlie používateľa. Tým pádom sú kreslá pohodlnejšie, stoly majú optimálnu výšku a celkový design je premyslený tak, aby ste si mohli váš čas strávený v záhrade užívať v maximálnom pohodlí.

Ďalšia výhoda spočíva v estetickej hodnote. Luxusný záhradný nábytok dokáže záhradu premeniť na elegantný a príťažlivý priestor. S rozmanitosťou dizajnov, materiálov a farieb si môžete vybrať nábytok, ktorý dokonale doplní štýl vašej záhrady a domova, čím vytvoríte harmonické prostredie pre relaxáciu a zábavu.

Ďalej, kvalitný záhradný nábytok je často navrhnutý s ohľadom na udržateľnosť. Výrobcovia, ktorí sa zameriavajú na kvalitu, obvykle používajú materiály, ktoré sú trvalo udržateľné a ekologické. To znamená, že investíciou do takéhoto nábytku nielenže získate odolné a dlhotrvajúce produkty, ale zároveň prispievate k ochrane životného prostredia.

Nakoniec, nezanedbateľnou výhodou je aj zvýšená hodnota vášho domova. Esteticky príťažlivá a funkčná záhrada s kvalitným nábytkom môže výrazne zvýšiť celkovú hodnotu nehnuteľnosti. Či už plánujete svoj domov v budúcnosti predávať alebo ho chcete len zveľadiť pre vlastné potešenie, investícia do kvalitného záhradného nábytku sa určite oplatí.

1. Získajte štýl aj pohodlie

Pri vytváraní štýlového, pohodlného a praktického záhradného priestoru by ste nemali robiť kompromisy v štýle ani obsahu. Mohli by ste sa zamerať na praktickú stránku veci, ale prinesie vám praktická záhrada, ktorá neberie ohľad na štýl, naozaj radosť? Vaša záhrada by mala byť krásna a zároveň praktická, aby vás povzbudila tráviť čas vonku a pociťovala pocit zadosťučinenia a šťastia, keď sa pozriete z okna do záhrady za ňou, alebo keď prvýkrát po dlhom čase vykročíte do záhrady. deň.

Kvalitný záhradný nábytok môže a zvyčajne zahŕňa oboje. Vďaka luxusnému drahému pocitu bude kvalita vášho záhradného nábytku okamžite viditeľná, keď sa rozhodnete investovať do niektorých značiek a kusov moderného dizajnového záhradného nábytku.

Investíciou do kvality môžete vytvoriť vonkajší priestor, ktorý vás a vašich hostí okamžite upúta. Kde sa cítite pokojne, pohodlne a povznesene dizajnom a zároveň podporený praktickými prvkami kvalitného záhradného nábytku.

2. Môžete si zabezpečiť maximálny komfort

Či už plánujete stráviť celé dni naháňaním sa za slnkom po záhrade alebo relaxovaním v tieni, alebo plánujete organizovať grilovanie, večeru pod holým nebom alebo drinky pre priateľov a rodinu, pohodlie je kľúčom k tomu, ako veľmi si môžete užívať svoj vonkajší priestor.

Pri kvalitnom záhradnom nábytku sa na rozdiel od lacnejších alternatív nikdy neprehliadne pohodlie. Keď si vyberáte pohovku do interiéru alebo jedálenské stoly, prvá vec, ktorú urobíte, keď sa snažíte nájsť dokonalé kúsky, je ísť a pokúsiť sa na ne sadnúť, aby ste sa uistili, že sú pohodlné. Predstavte si, že skončíte s pohovkou, ktorá je nepohodlná do tej miery, že si jednoducho večer neužijete relax, ako by ste mali – výber nepohodlnej záhradnej pohovky alebo záhradných stoličiek by mal rovnaký výsledok.

Maximalizujte svoje potešenie z času, ktorý strávite vo svojej záhrade, tým, že zaistíte, že pohodlie nebude ohrozené. Investíciou do kvalitného záhradného nábytku nebudete musieť robiť kompromisy v pohodlí ani vzhľade vašej zostavy.

3. Môžete vytvoriť všestranný priestor

Pomôcť tomu, ako používať záhradu a koľko času môžete stráviť vonku, je všestrannosť. Pri plánovaní všestranného priestoru môžete maximalizovať čas strávený vonku a svoje potešenie.

Vytvorenie všestranného priestoru je len o premýšľaní o tom, ako budete tráviť čas vonku a ako vám to môže kvalitný záhradný nábytok pomôcť dosiahnuť s minimálnymi problémami. Keď musíte vynaložiť veľa úsilia na premiestňovanie vecí, vybaľovanie ďalších stoličiek a podobne, je menej pravdepodobné, že to urobíte, a teda menej pravdepodobné, že budete tráviť čas vo svojej záhrade.

Je to všetko o tom, ako si veci uľahčiť. Napríklad, ak sa cez deň pohybuje slnko cez vašu záhradu, investujte do ležadiel s kolieskami, aby sa dali ľahko presúvať. Ak chcete tráviť dlhé dni spoločenským posedením pri záhradnom posedení, investujte do záhradného úložného priestoru, aby ste mohli svoju vonkajšiu pohovku obliecť vankúšmi a prehozmi, a vyberte si skladací príručný stolík, aby si vaši hostia mohli ľahko odložiť nápoje. Malé detaily v kvalitnom záhradnom nábytku robia rozdiel.

4. Váš kvalitný záhradný nábytok obstojí v skúške času

Záhradný nábytok musí byť pevnejší a odolnejší ako vnútorný nábytok, pretože toho musí veľa prejsť. Lacný nábytok dlho nevydrží, zatiaľ čo kvalitné kusy boli vyrobené tak, aby vydržali. Ak sa rozhodnete investovať do kvalitného záhradného nábytku, môžete si byť istí, že nebudete musieť svoje kusy vymieňať každý druhý rok.

Aj keď môže byť prémiový nábytok o niečo drahší, z dlhodobého hľadiska skutočne ušetríte, pretože nebudete musieť míňať viac peňazí na nový nábytok len o rok alebo dva. Navyše získate extra pôžitok a pohodlie z kvalitných kúskov.

5. Vytvoríte si priestor, v ktorom je radosť tráviť čas

Trávenie času vonku je o zábave. Ide o odstúpenie od požiadaviek nášho moderného životného štýlu, opätovné spojenie s prírodou, našimi priateľmi a rodinou, alebo len o tom, že si dáme trochu času na to, aby sme si ticho sadli a užili si pocit slnka na koži. Výberom kvalitného záhradného nábytku môžete maximalizovať svoj pôžitok, keď trávite čas vonku. Vaša záhrada bude nielen krásna na pohľad, ale bude aj pohodlná a navrhnutá tak, aby vyhovovala všetkým vašim potrebám.

Investícia do kvalitného moderného záhradného nábytku nie je len o výbere kúskov, ktoré dlho vydržia a následne ušetria peniaze, ale aj o vytvorení jedinečného a príjemného priestoru pre seba, kde môžete tráviť čas a vytvárať spomienky s vaši priatelia a rodina.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia