Záhradný nábytok - Blog

Kategórie
 
 
 
 
 

Kompaktné pracovné plochy predávané pod značkami Neolith a Dekton sa často predávajú ako prakticky nerozbitné. Vďaka svojej vynikajúcej odolnosti voči teplu, poškriabaniu a škvrnám sú teraz používané na záhradné stoly s tou najrobustnejšou a dlhotrvajúcou dostupnou možnosťou.

V dôsledku toho môžete rozliať červené víno a položiť panvicu priamo na prácu bez obáv, že sa poškriabe, časom zmení farbu alebo dokonca rozbije dosku. Záhradné stoly vyrobené z kremeňa a žuly môžu za nevhodných okolností prasknúť. Pri náhlom položení extrémne horúceho predmetu na studený záhradný stôl v chladnom prostredí môže náhly teplotný rozdiel vyvolať šok, ktorý by mohol dosku stola zlomiť.

Štrukturálna stabilita kamennej dosky bude ohrozená trhlinou, ktorá nemusí byť viditeľná na hlavnom povrchu, pretože sa často vyskytuje v materiáli. Jedného dňa sa prasklina môže náhle presunúť na hlavný povrch a rozdeliť pracovnú dosku na polovicu.

Keďže požiadavky a túžby ľudí po odolných záhradných stoloch neustále rastú, práve takéto odolné vlastnosti sú hlavnou vlastnosťou predaja stolov s doskou Dekton a Neolith.

 

Otázka týkajúca sa odolnosti ratanového nábytku voči rôznym poveternostným podmienkam a vplyvom vody je jednou z najčastejších otázok, ktoré od našich zákazníkov dostávame. A naozaj, tento záujem je viac než opodstatnený. Vzhľadom na to, že nákup ratanového nábytku nie je len otázkou estetiky, ale aj investície do pohodlia a funkčnosti vonkajších priestorov, je prirodzené, že potenciálni kupujúci chcú mať istotu, že ich nový nábytok vydrží čo najdlhšie v čo najlepšom stave.

 

Pri výbere záhradného nábytku by sme mali pristupovať s rovnakou vážnosťou a starostlivosťou, ako keď vyberáme nové kusy nábytku do našich obývacích izieb či spální. Tento proces si zaslúži nielen náležitý čas, ale aj dôkladnú úvahu. Je dôležité si uvedomiť, že záhradný nábytok nie je len obyčajným doplnkom našej záhrady, ale stáva sa neoddeliteľnou súčasťou našich životov, kde trávime čas s rodinou a priateľmi, relaxujeme alebo si jednoducho užívame krásu prírody.

Záhradný nábytok čelí mnohým výzvam, ktoré sú mu kladené predovšetkým vonkajším prostredím. Slnko, dážď, vietor, a dokonca aj sneh – to všetko sú faktory, ktoré môžu výrazne ovplyvniť jeho trvanlivosť a vzhľad. Z tohto dôvodu je výber kvalitných kúskov do našej záhrady o to dôležitejší. Kvalitný záhradný nábytok dokáže týmto podmienkam odolávať a zachovať si svoju krásu aj funkčnosť po dlhé roky.

 

V súčasnom svete, ktorý sa neustále vyvíja a mení, sa pozornosť čoraz viac sústreďuje na otázky udržateľnosti a ekologickej zodpovednosti. Tieto témy sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou našich životov, ovplyvňujúc každodenné rozhodnutia, od toho, čo jeme, až po to, ako cestujeme. V tomto kontexte si aj výber luxusného záhradného nábytku zasluhuje zvýšenú pozornosť. Nie je to len otázka estetiky alebo pohodlia, ale tiež otázka ekologickej stopy, ktorú zanechávame za sebou.

 

Teakový záhradný nábytok predstavuje skutočnú perlu medzi možnosťami, ktoré môžete zvoliť pre svoju záhradu či terasu. Tento druh nábytku je známy svojou výnimočnou odolnosťou voči rôznym poveternostným podmienkam, čo z neho robí ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá dlhodobú investíciu do záhradného vybavenia.

 

V súčasnosti mnoho ľudí túži po vytvorení nového vonkajšieho obytného priestoru. Tento priestor môže slúžiť na relaxáciu, spoločné posedenie s priateľmi, alebo jednoducho ako miesto, kde môžete tráviť príjemné chvíle na čerstvom vzduchu. Či už ide o záhradu, terasu alebo inú časť exteriéru, dôležitým aspektom je výber správneho prístrešku, ktorý ochráni pred slnkom a zároveň pridá estetický rozmer celému priestoru.

 

Výber správnej podstavy pre slnečník môže byť náročnejší, než sa na prvý pohľad zdá. Táto otázka sa často objavuje v kontexte diskusií o slnečníkoch, a to z dobrého dôvodu. Pred rozhodnutím, ktorá podstava je pre váš slnečník najvhodnejšia, je dôležité zvážiť viaceré aspekty, ktoré môžu ovplyvniť jeho funkčnosť a dlhodobú udržateľnosť.

 

Keď sa pozrieme na prútený nábytok, môžeme hneď vidieť, že jeho vzhľad a štruktúra vyžarujú určitú ľahkosť. Nie je to však len o estetike, táto ľahkosť má aj veľmi praktický rozmer. Ľahký nábytok je ľahko presúvateľný, čo je skvelou vlastnosťou pre každého, kto rád mení usporiadanie svojho domova či záhrady. Vďaka tomu, že prútie je také flexibilné, môžete nábytok pohodlne prenášať z miesta na miesto bez väčšej námahy.

 

Keď prichádza čas premýšľať o tom, ako by sme mohli premeniť naše vonkajšie priestory na malé oázy pokoja a relaxácie, často sa obraciame na estetickú stránku veci. Chceme, aby náš exteriér pôsobil harmonicky, či už máme radi viac tradičné línie a materiály, alebo srdce bije pre moderné a minimalistické dizajnové prvky. Vytváranie klasického vzhľadu si vyžaduje cit pre detail a lásku k času overeným formám. Môžeme sa inšpirovať napríklad romantickými anglickými záhradami alebo rustikálnymi stredomorskými terasami, kde dominujú prírodné materiály ako drevo či kameň.

 

Zastrešenie terasy 3x3 m navrhované značkou SUNS prinesie do vašej záhrady úplne novú kvalitu. Rozlúčte sa s dáždnikmi, ktoré sa hojdajú vo vetre, markízami, ktoré sa vplyvom vlhkosti kazia, a drevenými altánkami, ktoré si vyžadujú časovo náročnú impregnáciu

 

Vitajte v úchvatnom svete, kde slnko hrá hlavnú úlohu vo vašom živote! Predstavte si tú idylu: teplé slnečné lúče sa preplietajú s nežným vánkom vo vašej záhradnej oáze, zatiaľ čo vy odpočívate v príjemnom chládku tieni. Znie to ako kúsok neba na zemi, však? S elektrickými pergolami môžete tento sen premeniť na realitu a to priamo v pohodlí vášho exteriéru. Starosti s ručným nastavovaním ťažkých markíz či nekonečným presúvaním slnečníkov sú už minulosťou. Motorizované pergoly prinášajú novú dimenziu komfortu a elegancie v oblasti exteriérového tienenia. S jednoduchým stlačením tlačidla môžete bez námahy regulovať prítok slnečných lúčov a vytvoriť tak priestor, ktorý je dokonale prispôsobený vašim potrebám.

 

Vitajte v kráľovstve vonkajšieho pohodlia a elegance! Ak túžite po transformácii vašej záhrady na úchvatnú pohodu plnú zeleně, naša prémiová hliníková záhradná pergola by mohla byť tým pravým kúskom pre vás. Táto multifunkčná stavba poskytuje ochranu pred slnkom a nepriaznivým počasím, a zároveň dodáva vonkajšiemu priestoru nezameniteľný šarm a eleganciu. Či už plánujete letné barbecue s priateľmi alebo si len chcete vychutnať tiché chvíle v lone prírody, naša hliníková záhradná pergola vám ponúkne ideálny priestor na zvelebenie vašich outdoorových zážitkov. Objavme spoločne, prečo je investícia do tejto pevnej a štýlovej konštrukcie rozumným rozhodnutím pre každého majiteľa nehnuteľnosti!

 

Vitajte v pútavom svete hliníkových pergol, kde sa inovácia v dizajne harmonicky spája s praktickosťou ako nikdy predtým. Tieto architektonické skvosty prinášajú revolučný prístup k dizajnu exteriérov, ponúkajúc elegantnú a súčasnú estetiku, flexibilné možnosti prispôsobenia a multifunkčné využitie pre domáce aj obchodné priestory. Či už túžite po pohodovom zákutí vo vašej záhrade alebo chcete vytvoriť štýlový priestor pre vonkajšie posedenie, naše žalúziové pergoly zvýraznia krásu vášho prostredia a posunú ho na novú úroveň. Posaďte sa pohodlne, uvoľnite sa a nechajte sa uniesť čarom, ktoré sa rozvinie, keď sa estetická dokonalosť stretne s praktickou funkčnosťou v našom svete hliníkových pergol. Tešíme sa na to, ako spolu objavíme tento jedinečný spoj dizajnu a pohodlia!

 

I keď sa teploty začínajú prepadávať, nemusí to byť dôvod na ukončenie vonkajších radovánok. Spoločné chvíle strávené s priateľmi a rodinou sú najvzácnejšie a treba ich užívať počas celého roka. S kúsok predvídavosti a prípravy môžete aj v chladnejších mesiacoch bez problémov organizovať útulné stretnutia vo vašej záhrade. Nechajte sa inšpirovať nápadmi na zahriatie a vytvorenie príjemnej atmosféry, aby vaše spoločné posedenia boli rovnako príjemné ako tie letné.

 

Chceli by ste si užiť kvalitnejší život v exteréri a predĺžiť teplú jeseň? Chcete, aby vaša záhrada bola rozšírením vášho domova s dodatočným priestorom pre voľný čas a socializáciu? Nie ste sami. V poslednom čase sa veľa ľudí rozhodlo zmenšiť veľkosť svojho trávnika, aby vytvorili priestor pre ďalšie záhradné prvky, ako sú pergoly!

 

V minulosti, kedy sme chceli zastrešiť naše vonkajšie obytné priestory, ako sú terasy alebo altánky, sme čelili náročnej a nákladnej stavebnej práci. Bolo to obdobie, kedy sme potrebovali celý tím odborníkov, aby pripravili plány, získali stavebné povolenia a potom strávili dlhé hodiny, dokonca aj dni, na stavbe zastrešenia našich snov. Tieto časy sú však našťastie minulosťou.

 

Postavenie pergoly na terase môže znamenať výrazný prínos pre váš vonkajší priestor. Pergola nie je iba estetickým prínosom, ktorý doda vášmu exteriéru šmrnc, ale poskytuje aj praktickú funkciu. Tá spočíva v tom, že vytvára tienisté miesto, kde môžete sedieť a relaxovať počas slnečných dní. Je to spojenie praktickosti a estetiky, ktoré robí pergolu tak atraktívnou a žiadanou.

 

Vstúpte do sveta záhradnej architektúry s nami, kde sa funkčnosť stretáva s estetikou a kde sa najlepšie ročné obdobia v roku odohrávajú na pozadí zelene. Všetko, čo potrebujete vedieť pred inštaláciou pergoly, sa skrýva v nasledujúcich riadkoch. 

 

Pravdepodobne ste videli obrázky krásnych pergol a inšpirovali vás, aby ste si jednu nainštalovali vo svojej vlastnej záhrade. Pergoly sú skvelým doplnkom vonkajšieho priestoru, ale musíte si vybrať správne miesto, aby ste optimalizovali svoju záhradu alebo terasu a získali najväčší vizuálny vplyv. Na výber je viacero možností podľa toho, čo si želáte z novej pergoly dostať.

 

Záhradný slnečník je dokonalým doplnkom záhradného nábytku, pretože poskytuje množstvo výhod, ako je ochrana vás, vašej rodiny a vašich hostí pred škodlivými UV lúčmi. Vytvárajú chladnú, tienistú oblasť v horúcom letnom dni a je tiež známe, že vás z času na čas udržia v suchu, najmä keď zažívame naše veľké britské lejaky!

Na trhu je k dispozícii veľa typov záhradných slnečníkov a vedieť, ktorý z nich si kúpiť pre vašu záhradu, môže byť zložité. Tento rýchly a jednoduchý sprievodca slnečníkmi vám však pomôže urobiť informované rozhodnutie o kúpe.

 

Pred kúpou pergoly zvážte priestor na vašom dvore, architektonický štýl vášho domova a zamýšľané využitie pergoly. Môžete si postaviť vlastnú pergolu, kúpiť si stavebnicu pre domácich majstrov alebo si najať niekoho, kto vám postaví pergolu na mieru. Dnešné pergoly sú dostupné v širokej škále materiálov, farieb a štýlov.

 

Bioklimatická pergola môže zastrešiť záhradu alebo terasu, aby ste si mohli tento konkrétny vonkajší priestor užívať po celý rok, v zime aj v lete. Je ideálnym riešením pre obytné budovy a komerčné aktivity, ako sú bary a reštaurácie.

 

Pergoly sú ideálne na to, aby poskytli tieň vo vašom vonkajšom priestore a dodali vašej záhrade nádych štýlu. Môžu byť dokonca použité ako priestor pre párty a vonkajšie akcie. V tomto článku vám prezradíme 10 dôvodov, prečo by ste si mali do záhrady nainštalovať bioklimatickú pergolu.

 

"Aký je najlepší vonkajší nábytok do každého počasia?" je otázka, ktorú si kladie veľa našich zákazníkov pri prezeraní exteriérového nábytku v našom showroome.

 

Bude rok 2023 rokom, kedy sa pustíte do zlepšovania svojej záhrady? Aj keď máme tendenciu sústrediť sa na renováciu interiérov našich domovov, stráviť nejaký čas tým, čo je vonku, sa môže rýchlo vyplatiť. Dokonca aj malé doplnky môžu mať veľký vplyv na váš pôžitok z vášho priestoru. A čo viac, vylepšenia záhrady môžu pridať vážnu hodnotu. Výskumy ukazujú, že dobre prezentovaná a zariadená záhrada môže zvýšiť predajné ceny domov až o 20 %. Naplánujte si svoje vylepšenia už teraz a budete pripravení čo najlepšie využiť teplejšie počasie hneď, ako príde.

 

So začiatkom jari sa v obchodoch objavujú odolné záhradné slnečníky. Kúpa modelu, ktorý poskytuje vysokú ochranu pred škodlivým UV žiarením, by mala byť prioritou pre každého, kto v lete trávi čas na záhrade. Aké riešenia pre tohtoročnú sezónu navrhuje holandská značka Platinum? Skontrolujte!

 

Terasový prístrešok je dôležitým prvkom, ktorý zvyšuje funkčnosť záhrady. Keď sa z neba alebo nad záhradou, kde sa má konať starostlivo pripravená záhradná párty, valí horúčava, zhromažďujú sa tmavé oblaky ohlasujúce dážď, je to práve strecha, ktorá vám umožní skrotiť počasie. Aké modely budú vyzerať obzvlášť dobre v modernej záhrade? Prezrite si naše ponuky a nájdite vybavenie, vďaka ktorému bude dvorová zóna pozývať k odpočinku bez ohľadu na počasie.

 

Zastrešenie terasy 3x4 m vyrieši problémy spojené s nepohodou počas horúcich dní. Moderné zastrešenie navrhnuté dizajnérmi spoluvytvárajúcimi značku SUNS je modernou, plne funkčnou alternatívou drevených pergol, markíz a slnečníkov. Spoznajte pergolu Rota bližšie a objavte úplne nové možnosti!

 

Pevný, veľký záhradný altánok nesmie chýbať v záhrade každého outdoorového nadšenca. Moderné konštrukcie navrhované výrobcami špičkových vonkajších zariadení sa líšia od kedysi populárnych drevených konštrukcií. Aké riešenia navrhujú výrobcovia? Ktorý altánok dokonale zapadne do výzdoby vašej záhrady? Pozrite si naše návrhy a zmeňte svoju záhradu na jar!

 

Prírodné materiály ratan a bambus si získavajú stále viacej priaznivcov aj v krajinách kde sa prirodzene nevyskytujú. Sú pre nás symbolom návratu k prírode a aspoň čiastočne kompenzujú množstvo umelých a technických prvkov, na ktoré sme si zvykli a ktoré nám uľahčujú, spríjemňujú a zjednodušujú náš bežný život. Bambus sa využíva v interiéri ale mnohostranné využitie má aj v záhradách, na terasách alebo balkónoch. Najčastejšie používame bežné bambusové kmene a palice a ich spájaním vznikajú opory na kvety a popínavé rastliny. Obľúbené a trvanlivé sú bambusové ploty a rohože. 

 

Kovové zastrešenie terasy 6x3 m je skvelou alternatívou k altánkom, dreveným pergolám a slnečníkom. Celoročné nastaviteľné prístrešky inštalované pred domom zvýšia funkčnosť oddychovej zóny.

 

Terasová pergola 3x3 m z rady ROTA je výbornou alternatívou k štandardným slnečníkom, markízam, altánkom a dreveným krytinám.

 

Veľká terasová pergola 6x3 m zvýši funkčnosť oddychovej zóny na dvore. S potešením vám predstavujeme Rota - altánok vyrobený celý z kovu, prepracovaný do detailov. Prečo sa oplatí postaviť stavby SUNS do záhrady? Pozrite si náš blog!

 

Prečo by sa mala v modernej záhrade nájsť pevná pergola? Záhradný altánok dotvára celú úpravu a zvyšuje komfort rekreácie v prírode. Model s nastaviteľnou strechou chráni pred horúčavou prúdiacou z oblohy a zrážkami.

 

Ste pripravení posunúť svoj vonkajší obytný priestor na vyššiu úroveň? Je čas pozdvihnúť váš vonkajší priestor špičkovým moderným vonkajším nábytkom. Rozlúčte sa s nudnými terasovými súpravami a privítajte luxusné vonkajšie zariadenie, vďaka ktorému vaši susedia zozelenejú závisťou.

 

Prútený a ratanový nábytok bol vždy obľúbenou voľbou pre vonkajší nábytok - či už plánujete vytvoriť klasický vonkajší priestor alebo moderný. Ale predtým, než začneme hovoriť o výhodách a nevýhodách prúteného nábytku na terasy, je dôležité pochopiť, čo znamená pojem ratan.

 

Slnečník alebo pergola... to je otázka! Či už chcete zastrešiť balkón, terasu alebo záhradný jedálenský kút, niekedy je ťažké rozhodnúť sa, ktorá konštrukcia bude najlepšie vyhovovať vášmu priestoru. Našťastie sme zvážili hlavné faktory, ktoré vám pomôžu rozhodnúť sa. Postupujte podľa nášho sprievodcu a za chvíľu budete leňošiť v tieni!

 

Tento článok má pomôcť tým, ktorí hľadajú špecifickú veľkosť a tvar pre svoj záhradný alebo terasový slnečník. Keď si zmeriate priestor, ktorý potrebujete zatieniť vo vašej záhrade, my vám pomôže vybrať ten správny dáždnik pre vašu terasu, aby ste sa nemuseli cítiť zavalení všetkými možnosťami. Tento zoznam bol vytvorený, pretožemáme bohaté skúsenosti s predajom slnečníkov.

 

Rozprestrenie slnečníka je takmer taká slávnostná úloha ako vyvesenie vlajky. Možno ešte slávnostnejšie, pretože: nám začína pekné počasie! A hoci relaxovať na slnku je úžasné, pohodlné tienisté miesto s rastúcimi teplotami a ostrejším slnkom určite nie je zbytočným luxusom. So slnečníkom si takéto tienisté miesto vytvoríte doslova behom chvíľky. 

 

Leto sa blíži. Život sa stále viac odohráva pod holým nebom, pričom naše balkóny, záhrady a terasy zohrávajú čoraz dôležitejšie úlohy – najmä pre tých z nás, ktorí žijeme v mestách.

 

Jar je opäť v pred nami a to znamená, že všetci opäť čakáme na slnko. Záhradný nábytok je možné opäť vyčistiť a z podkrovia vybrať záhradné vankúše. Takto to vyzerá opäť, alebo ste pripravení na malú zmenu? A čo iné záhradné vankúše? Toto môže znamenať celý rozdiel.

 

Eukalyptové drevo je druh tvrdého dreva pochádzajúci z Austrálie, no v súčasnosti sa pestuje po celom svete. Drevo eukalyptu je veľmi vhodné na výrobu záhradného nábytku, rýchlo rastie, a preto je lacnejšie ako teak.

 

V priebehu rokov bol teak uznávaný ako veľmi dobrá náhrada známych tvrdých drevín, ako je mahagón a pod. Už v 17. storočí sa holandskí obchodníci z Holandskej východoindickej spoločnosti (VOC) začali angažovať na plantážach teakového dreva.

 

Ak máte záhradný altánok alebo pergolu, sme si istí, že sa z nich chcete tešiť čo najdlhšie. Altánky a pergoly z našej dielne sú mimoriadne kvalitné a odolné. To však neznamená, že sa o ne vôbec netreba starať. V zime môže spôsobiť problémy vysoká snehová pokrývka. 

 

Záhradný nábytok vyrobený z lana, stály a je ideány trend pre vašu záhradu! To všetko znie pekne, ale čo je záhradný nábytok vyrobený z lana? Ako už názov napovedá, tento záhradný nábytok je vyrobený z lana. Myslíme určite, lano? Ale aké lano sa používa? Toto lano bolo špeciálne vyvinuté pre vonkajšie použitie a tiež, prináša roky potešenia! Nie je preto prekvapujúce, že tento trend bude pokračovať aj v roku 2023. Tento záhradný nábytok sa ľahko udržiava, má nadčasový vzhľad a predovšetkým sa v ňom skvele sedí aj bez vankúša!

 

V posledných rokoch sme zaznamenali rastúci trend v používaní recyklovaného teakového dreva. Má iný vzhľad ako nové plantážne drevo. Napríklad s recyklovaným teakom uvidíte oveľa viac charakteru a štruktúry a má takzvaný „živý vzhľad“. V tomto blogu sa dočítate odkiaľ pochádza a ako sa spracováva. A aké má využitie z dlhodobého hľadiska!

 

Škandinávska záhrada je minimalistická, pokojná, prirodzená a útulná...oáza pokoja, kde sú detaily zamerané  na prírodné materiály a farby majú neutrálnu farebnú paletu. 

 

Leňošenie vo vlastnej záhrade sa stalo relaxom. Hromadne oslavujeme sviatky vo vlastnej záhrade a zisťujeme, aké je naša krajina v skutočnosti krásna. Viac času trávimedoma a staráme sa o dom a záhradu, strostlivosť o naše okolie sa stalo našim hobby.

 

Záhradné osvetlenie vonku v záhrade je takmer rovnako dôležité ako správna záhradná jedálenská súprava. Áno vážne! Cez deň určujú atmosféru v záhrade rastliny a záhradný nábytok, no večer odvedie všetku prácu osvetlenie, ktoré vám privodí správnu náladu. Chcete vedieť, prečo je náladové osvetlenie vonku v záhrade také dôležité? Uviedli sme pre vás niekoľko dôvodov.

 

 

Viacerým zákazníkom možno nevyhovuje, že nepoužívame ako názov domény slovenský preklad.  V žiadnom prípade nemáme záujem zavádzať do našich textov cudzie výrazy. Problém je v tom, že keď sme si uvedomili potrebu prezentovať naše zaujímavé výrobky aj na internete, bola doména bambus obsadená. Ako najvhodnejšie riešenie z nášho pohľadu sme preto zvolili jej anglický preklad bamboo

 

 

Současné pergoly - Tradiční designy mají formu základního dřevěného altánu tvořeného horizontálními mřížemi podepřenými na sloupech nebo sloupcích, které fungují jako rám pro popínavé rostliny. Dnešní moderní pergoly se ovšem výrazně zlepšily, a to z hlediska designu i funkčnosti. Nyní jsou k dispozici v hliníkovém provedení odolném vůči povětrnostním vlivům s přidanými funkcemi, jako jsou automatické zatahovací střechy a výsuvné rolety, které přemění váš venkovní prostor na celoročně využitelný obytný prostor k odpočinku, stolování a zábavě. V drstudio.cz jsou naší specialitou prémiové pergoly a vnější sestavy, proto jsme sestavili našeho průvodce, který vám pomůže učinit to nejlepší rozhodnutí o koupi pro váš dům a zahradu.

 

Keď je čas nazvyš, ale stále chcete, aby váš vonkajší priestor vyzeral skvele, materiály a techniky výsadby môžu mať obrovský vplyv. Spojili sme sa s našimi priateľmi a ocenenými dizajnérmi, aby sme vám každý víkend ponúkli niekoľko jednoduchých rád na vytvorenie svätyne vonku bez toho, aby ste museli siahať po záhradníckych nožniciach. Veľa inšpirácii nájdete na našich sociálnych sieťach

 

Na pomoc pri zmene ročných období je niekoľko kľúčových vecí, ktoré by ste mali urobiť, aby ste pripravili svoju záhradu na zimnú sezónu, čo vám umožní využiť priestor čo najlepšie aj počas chladnejších mesiacov.

 

Vieme, že sme zaujatí, ale milujeme dobré ohnisko. Sú nádherným, krásnym, hrejivým doplnkom každej záhrady alebo vonkajšieho priestoru. Sú ideálnym miestom na stretnutie s priateľmi a rodinou, aby ste si užili dlhé letné a jesenné večery. Výber správneho ohniska však môže byť trochu zložitý. Možností je veľa, no možno sa neviete rozhodnúť, či zvoliť plynové ohnisko alebo ohnisko na drevo? Aby sme vám pomohli urobiť toto rozhodnutie, zostavili sme nášho definitívneho sprievodcu výberom toho správneho ohniska pre vás.

 

Váš terasový nábytok tu bol pre vás počas teplých mesiacov a uľahčil vám radosť z nádhernej prírody počas celého leta. Teraz, keď nás čaká chladné počasie, nezanedbávajte svoju súpravu na terasu! Aj keď nábytok už nepoužívate na vyhrievanie sa na slnku, mali by ste mu venovať pozornosť pred príchodom zimy.

 

Moderný gril je mimoriadne užitočným prvkom do zbierky každého nadšenca aktívneho oddychu na čerstvom vzduchu. Viete si predstaviť lepší spôsob, ako stráviť teplé sobotné popoludnie, ako párty s priateľmi pod holým nebom? Lahodné, aromatické jedlá podávané priamo z rozpáleného grilu dodajú lesk každému sviatočnému stretnutiu. Pri príprave na štart tohtoročnej sezóny sa oplatí spoznať ponuku moderného vybavenia, ktoré vo vás prebudí kulinárskeho majstra. Čo si pre nás výrobcovia prvotriednych grilov pripravili? Skontrolujte!

 

Biela kovová pergola osadená vo vašej záhrade je obľúbenou alternatívou ku klasickým, dreveným altánkom, skladacím altánkom alebo výsuvným markízam. Pevné, moderné konštrukcie sú navrhnuté tak, aby zvýšili funkčnosť vonkajšej rekreačnej oblasti a zároveň ju jemne zdobili. Aké riešenia v tomto smere ponúka značka SUNS – výrobca prvotriedneho outdoorového vybavenia? Skontrolujte!

 

Záhradný set pre 8 osôb by mal nájsť na záhrade každý, kto oceňuje čas strávený v spoločnosti svojich blízkych. Lenivá atmosféra prázdninovej soboty, slnko jemne opaľujúce ramená, terasa obklopená pestrými farbami kvetov, pohodlný nábytok a spoločnosť rodinných príslušníkov a priateľov... Viete si predstaviť krajšie podmienky na relax? Mysliac na všetkých ľudí, ktorí hľadajú pohodlné, štýlové a solídne vybavenie, pripravili sme pre vás zoznam najzaujímavejších zostáv pre osem osôb, ktoré budú perfektne fungovať na veľkej terase. Pozrite si naše návrhy a nájdite nábytok, ktorý vám umožní naplno si užiť leto!

 

Moderný 300 cm záhradný slnečník je nepostrádateľným prvkom každej domácej oddychovej zóny. Pevný, veľký dáždnik so širokou strieškou poskytne vám a členom vašej domácnosti pohodlie a bezpečnosť v horúcich dňoch a ochráni vás pred mrholením. Aký dáždnik účinne ochráni ľudí na terase pred meniacim sa počasím a zároveň ozdobí aranžmán? Pozrite si naše návrhy!

 

Zahradny slnecnikPevný záhradný slnečník s priemerom 350 cm sa bude hodiť na veľkú terasu alebo do otvoreného priestoru za domom. Moderné modely od uznávaných holandských výrobcov zvyšujú komfort oddychu na terase počas horúcich dní, sú bariérou pre dažďové zrážky, chránia pred škodlivými účinkami UV žiarenia a zároveň tvoria aranžmán záhrady.

 

Uvažujete o kúpe nového vonkajšieho slnečníka? Chcete sa uistiť, že je spoľahlivý, odolný a poskytuje dokonalý tieň pre váš priestor? Pokračujte v čítaní a dozviete sa 9 najlepších vecí, ktoré by ste mali hľadať v kvalitnom dáždniku.

 

Drevo je už tisícročia obľúbenou surovinou pre výrobu nábytku. Má prirodzenú krásu, vo všeobecnosti sa s ním ľahko pracuje a poskytuje pevný rám pre stoly, stoličky, lavice a iné zariadenie. Nie všetky dreviny sú si však rovné, pokiaľ ide o záhradné použitie.

 

S dlho očakávaným letom na obzore sú sny o slnečných grilovačkách, večerných koktailoch na záhrade a schúlení sa s knihou pod oblohou pri západe slnka na dosah, aby sa stali skutočnosťou. Jedným z najlepších spôsobov, ako sa pripraviť na sezónu, je vytvoriť si svoj vlastný záhradný raj výberom luxusného záhradného nábytku a doplnkov, s ktorými si tieto letné radovánky užijete.

 

Nábytok, ktorý využívame v záhrade, na terase alebo balkóne je vystavený nástrahám počasia a znečisteniu z okolitého prostredia. UV žiarenie, dážď a prach sú všadeprítomné a nezabúdajme ani na naše aktivity. Každý požíva opaľovací krém, nevyhneme sa rozliatemu vínu ani nečistotám, ktoré vznikajú pri stolovaní. Poradíme vám, čo treba spraviť aby váš nábytok vydržal čo najdlhšie v perfektnom stave.

 

Každý vonkajší priestor je jedinečný a viac ako len rozšírenie domova. Je neoddeliteľnou a nevyhnutnou súčasťou domu.

 

V náročných časoch môže byť záhradníctvo silným terapeutickým nástrojom

 

Ukázalo sa, že trávenie viac času vonku prospieva ľuďom, ktorí môžu trpieť ochorením vrátane obezity, úzkosti, poruchy pozornosti, stresu a ďalších.

 

Leto je dokonalou definíciou trávenia príjemných chvíľ vonku.

 

Poznáte ten pocit, keď musíte odísť od posedenia na terase kvôli večernému ochladeniu? Ste z tých, ktorí sa už na jar nevedia dočkať, kedy sa bude sedieť na čerstvom vzduchu? Ťažko sa Vám na jeseň lúči s teplými letnými večermi? Máme tu pre vás elegantne riešenie pre vašu terasu

 

Nápady na patio bytu – moderné patio bytu s bielou alebo kovovou vonkajšou pohovkou s teakovými prvkami a kreslami, výhľad na more, svetlosivá dlažba, sklenené panely.

 

Štýlový kovový záhradný kútik je hitom prichádzajúceho leta. Nepohodlné, drevené alebo nekvalitné plastové lavice a stoličky sú minulosťou. Je najvyšší čas postarať sa o svoje pohodlie a zariadiť domácu zónu v súlade s najnovšími trendmi. Spoznajte kolekciu kovových rohov značky Zumm and Suns a nájdite vybavenie, ktoré vám spríjemní toto leto!

 

Máte veľký vonkajší dáždnik? Ak nie, možno neviete, o čo prichádzate. Tu je desať výhod veľkých vonkajších dáždnikov. Niektoré z nich vás možno prekvapia.

 

Hľadáte ten najlepší vonkajší nábytok? Zďaleka nie ste sami – táto kategória zaznamenala za posledné dva roky výrazný nárast objemu vyhľadávania, keďže pandémia spôsobila opätovný záujem o osvieženie našich dvorov, terás, balkónov a trávnikov.

 

Hliníková pergola SUNS alvaroČasy, keď stavba altánku bola komplikovaná a zdĺhavá stavba, sú za nami! 

 

Leto sa nezadržateľne blíži a teraz je ten správny čas vybaviť váš vonkajší priestor.

 

Zaslúžite si víkend na vidieku, aby ste vypadli z mesta a hektického tempa každodenného života, len aby ste boli s vami a so svojimi priateľmi.

 

Vo filme Pred polnocou je scéna s vonkajším stolovaním – ak ste ju videli, poznáte ju. Je nádherný letný večer.

 

Práca z domu sa najmä v poslednom období stala súčasťou pracovných životov väčšiny z nás. No samotný nápad pracovať z domu tu bol aj pred covidovým obdobím. Využívajú ho predovšetkým živnostníci, pre ktorých má niekoľko významných výhod. O nich, ale aj o tom, ako si zriadiť domáce pracovisko čo najlepšie, si teraz povieme.

 

Pri hľadaní toho najlepšieho miesta pre záhradný nábytok často rozhoduje hneď niekoľko faktorov. Predovšetkým v lete vás určite bude zaujímať, kde sa najlepšie ukryjete pred ostrým popoludňajším slnkom. Nemenej dôležité je potom aj súkromie alebo ochrana pred jarnými prehánkami. Ako teda vybrať správne miesto a čo urobiť pre to, aby ste sa pri posedení cítili vždy príjemne?

 

Hľadáte záhradný domček a premýšľate, ako vybrať ten správny a či nepotrebujete stavebné povolenie? Pomôžeme vám s rozhodovaním.

 

Množstvo ľudí sa pri zariaďovaní kúpeľne nezamýšľa tak hĺbkovo, ako pri zariaďovaní ktorejkoľvek inej miestnosti v ich dome, či byte. Kúpeľňa je braná iba ako jednoduchá a nedôležitá miestnosť slúžiaca len na základnú hygienu. Avšak, nie vždy to tak musí byť. To, aký dojem v nás nejaká konkrétna miestnosť vzbudzuje, závisí výhradne od nášho prístupou k nej. A aké paramtere treba zohľadniť, ak chceme, aby bola naša kúpeľňa útulná a moderná?

 

Na závesy v obývacej izbe máme rôzne nároky – niekto zháňa funkčný zatemňovací, iný ich využije len ako doplnok do miestnosti. Farby, materiál aj ich dĺžka môžu výrazne pozmeniť vzhľad miestnosti. Aké teda vybrať do obývačky, kde trávime výraznú časť dňa?

 

Podkrovné miestnosti sa v posledných rokoch tešia veľkej obľube. Majú nezameniteľný štýl, pôsobia romanticky a ak ich správne zariadite, môžu byť aj veľmi praktické. Kľúčové je zvolenie vhodnej farby, správne rozmiestnenie nábytku a nezabudnite na interiérové osvetlenie.

 

Terasový nábytok Merano S toľkými možnosťami – drevo alebo kov, rozsiahle alebo kompaktné, s vankúšmi alebo bez nich – je ťažké vedieť, kde začať. Ale máme tu pre vás pár rád

 

Záhradná hliníková pergola Zimnú záhradu tvorí zasklená konštrukcia pričlenená k budove, zasklený balkón, či terasa.  Vaším obľúbeným miestom nemusí byť len v lete. Plnohodnotne ju môžete užívať počas celého roka. V kontakte s prírodou každý deň ostanete, aj keď vonku vládne mráz. V zimnej záhrade vám vôbec nebude prekážať. Prezradíme vám, ako zimnú záhradu využiť a ako si ju zariadiť, aby ste z nej tešili každý deň rovnako.

 

 

Najlepšia časť roka konečne prišla. Stretnutie s priateľmi a rodinou, popoludnia pri bazéne a večery vonku. Prineste do svojho domova aktuálne informácie o najväčších trendoch roka a vytvorte si letný raj svojich snov.Stol na terasu Rialto

 

Veríme, že život sa zlepší, keď trávime čas s blízkymi. Preto je cieľom našich návrhov vytvoriť teplý, priestranný kokón a pocit spolupatričnosti so svetom. Vydajte sa von a vyjadrite sa s hlbokým sedením na kolekcii záhradných sedaciích súprav značky SUNS.

Luxusna zahradna sedacka sorrento

 

Zahradny set Nardo Máte terasu alebo záhradu s dostatkom miesta na pohovku? Gratulujem! Čítajte ďalej a objavte záhradné pohovky, ktoré toto leto určite potrebujete.

 

Pôsobivá a pohodlná terasa v škandinávskom štýle je priestorom vedúcim k odpočinku a upokojujúcej relaxácii. Modernosť sa mieša s prirodzenosťou a minimalizmus a tlmené farby s nespútanou, živou prírodou... Ako zariadiť útulnú terasu, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiadny obyvateľ chladného Severu? Pozrite sa na naše rady!

 

Škandinávsky interiérový dizajn môže na prvý pohľad pôsobiť sofistikovane a minimalisticky, ale čo sa skrýva pod týmto prísne stráženým škandinávskym tajomstvom? Nebojte sa, pomoc je na dosah!

 

Letné mesiace sú každý rok teplejšie. Stačí si popoludní ľahnúť na lehátko na terase, aby ste rýchlo zistili, že bežné záhradné slnečníky už neposkytujú úľavu od tepla, ktoré sa valí z neba. Výrobcovia špičkového vonkajšieho vybavenia uspokojujú rastúce očakávania nadšencov záhradnej lenivosti ponukou moderných striech v podobe hliníkovej pergoly so skladacou strechou.

Letné mesiace sú každý rok teplejšie. Stačí si popoludní ľahnúť na lehátko na terase, aby ste rýchlo zistili, že bežné záhradné slnečníky už neposkytujú úľavu od tepla, ktoré sa valí z neba. Výrobcovia špičkového vonkajšieho vybavenia uspokojujú rastúce očakávania nadšencov záhradnej lenivosti ponukou moderných striech v podobe hliníkovej pergoly so skladacou strechou. Aké sú výhody terasovej pergoly s pohyblivým krytom? Pozrite sa na to!

 

Leňošenie na terase zaliatej popoludňajším slnkom je malým, no veľmi dôležitým potešením, ktoré si radi doprajeme počas teplých letných mesiacov. Žiaľ, v našej zemepisnej šírke nie je možné, aby sme si horúcu auru leta užili dlho. Na rozdiel od zdania, stále dlhšie večery a chladnejšie dni vás nemusia zatvárať medzi štyrmi stenami. Záhradný plynový ohrievač, moderná pergola a ďalšie záhradné doplnky urobia z vašej terasy veľmi čarovné miesto, ktoré vytvára optimálne podmienky na oddych aj na jeseň a na jar.

 

 

Napadlo vás niekedy, aké dôležité je záhradné osvetlenie pri utváraní charakteru vášho vonkajšieho priestoru? Inšpirácie prezentované na našich stránkach ukazujú, ako veľmi je možné na záhrade zmeniť správne vybrané a starostlivo rozmiestnené svietidlá. Na čo nezabudnúť pri kompletizácii záhradných svietidiel? Aké produkty vám pomôžu dosiahnuť požadovaný efekt? 

 

Premýšľali ste o tom, aké dôležité je grilovanie vo vašej záhrade vo vašom každodennom živote? Aranžmány, ktorých súčasťou je aj moderná plocha na prípravu jedál, poskytujú vynikajúce podmienky na trávenie drahocenného času s vašimi najbližšími. Aby ste si naplno užili leto a spoločnosť rodinných príslušníkov a priateľov, oplatí sa obohatiť terasu o moderné vybavenie. Aké parametre by mala mať kvalitná výbava na grilovanie? Ktorý model najlepšie splní vaše očakávania? Pozrite si naše návrhy!

 

Skvelá príležitosť ako vyjadriť vďaku rodičovi za dlhoročnú starostlivosť pri príležitosti životného jubilea môže byť ratanové hojdacie kreslo. Je to darček po ktorom túžia mnohí aj celý život a odkladajú jeho nákup z jedného jubilea na druhé. Ak sa bojíte, že prekročíte rodinný rozpočet tak zbystrite pozornosť.

 

Dôležitou súčasťou takmer každého balkónového zariadenia je balkónový stolík.  Malý stôl v kombinácii so stoličkami či kreslami, kvetináče s obľúbenými kvetmi zavesené na zábradlí a romantické osvetlenie zmenia aj menší balkón na atraktívny a funkčný priestor. Starostlivo zariadený a upravený balkón sa môže stať vynikajúcou náhradou skutočnej záhrady, kde môžete oddychovať a užívať si krásne počasie.  Aké stoly a stoličky sa najlepšie hodia na váš balkón?  Na čo sa oplatí myslieť pri jeho zariaďovaní? Zistite to!

 

Zaujímavý biely lampáš môže byť krásnou ozdobou každej terasy.

 

Pri zariaďovaní domu alebo domácnosti väčšina z vás vyberá podľa dizajnu, pocitov, dojmu alebo preferovaného štýlu. Ak aj niekto pozerá na praktické parametre, zväčša ide o cenu alebo o rozmery či multifunkčné využitie. Či už ide o nábytok, dlažbu alebo doplnky, jedným z kľúčových parametrov pri výbere by malo byť aj hygienické hľadisko.

 

Záhradné solárne svietidlá - ekologická náhrada klasického osvetlenia

 

Závesné kresloChcete vniesť do svojej záhrady trochu divokosti nomádskeho života? Hangout Pod je len vstupenka.

 

Moderná kovová pergola je vybavenie, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej záhrade. Štýlová minimalistická konštrukcia zvyšuje funkčnosť priestoru za domom a dodáva mu neodolateľný šarm. Čo je charakteristické pre pergoly z ponuky spoločnosti drstudio.cz? Ktorý model by sa hodil práve do vašej záhrady? Zistite to!

 

 

 

 

 

Zahradna pergola Väčšina ľudí, ktorí hľadajú vybavenie do záhrady, sa zvyčajne rozhodne pre celoročný záhradný nábytok. Moderné súpravy vyrobené z materiálov so zvýšenou odolnosťou nevyžadujú pravidelnú impregnáciu, môžu prečkať zimu vonku a zachovávajú si perfektnú kondíciu aj bez obnovovania farby. Ktoré modely splnia očakávania milovníkov spoľahlivých riešení? Predstavujeme vám niekoľko návrhov z ponuky Garden Space!

 

 

 

Štýlový, jemný a nadčasový - presne týmito slovami môžeme opísať ratanový nábytok! Pletené kreslá, stoličky a pohovky pomaly opúšťajú interiéry domov a bytov a svoje miesto nachádzajú aj na doskách terás, kde vám budú prinášať každodennú dávku potešenia. Prírodný ratan nestratí svoje čaro ani napriek neustále sa meniacim trendom, práve naopak. Každú sezónu pre vami odhalí svoju novú tvár. Prečo by ste mali svoju terasu spestriť doplnkami a nábytkom z tohto prírodného materiálu?

 

 

Teakovy stol lyonPohodlná záhradná stolička je bez najmenších pochýb tým najdôležitejším vybavením každej záhrady. Práve v pohodlnom, hlbokom sedadle sa môžeme úplne uvoľniť a oddávať sa leňošeniu uprostred bujnej zelene. Pre tých, ktorí hľadajú moderné a praktické stoličky do záhrady, sme pripravili malé porovnanie najzaujímavejších modelov dostupných v ponuke Garden Space. Ktorá stolička sa dokonale hodí do zariadenia v blízkosti vášho domu? Prezrite si naše návrhy!

 

 

 

Navrhovanie a zariaďovanie vlastnej záhrady je tvorivý proces, ktorý môže byť naozaj zábavný! Skôr než začnete s kvetinovou výzdobou či výberom dekorácií a osvetlenia, je vhodné zamyslieť sa nad najdôležitejšou časťou záhradnej mozaiky - nábytkom. Práve pohodlná a moderná záhradná súprava je prvok, ktorý udáva charakter celého zariadenia. Prezrite si naše návrhy a vyberte si nábytok, ktorý dokonale zapadne na vašu terasu!

 

 

 

 

Záhradné kreslo v tvare vajíčka je obľúbeným doplnkom, s ktorým sa môžete stretnúť najmä na moderných, starostlivo upravených terasách i balkónoch. Prečo si milovníci vylihovania na slnku obľúbili tieto neobvyklé záhradné hojdačky? Odpoveď je jednoduchá: moderné závesné kreslá sú dokonalým spojením zaujímavého dizajnu, ktorý dodá každej terase nádych exkluzivity, a do najmenších detailov prepracovanej pohodlnej konštrukcie. Zoznámte sa bližšie s hojdačkami UOVO, BELLA a NICE a zistite, aký veľký je ich potenciál!

 

 

Aby ste vytvorili krásny a vkusný interiér, ktorý bude odrážať vašu osobnosť, nemusíte míňať peniaze na drahý, dekoratívny nábytok alebo bojovať so sofistikovanými farbami stien.

 

Pri kúpe nábytku na veľkú terasu by ste svoju pozornosť mali zamerať na viacero faktorov, ktoré môžu ovplyvniť vaše pohodlie pri jeho používaní alebo zmeniť vzhľad priestoru.

 

Vonkajší koberec je nenápadný doplnok, ktorý môže úplne zmeniť vzhľad balkónu či terasy. Chýba vášmu balkónu šmrnc?

 

Štandardný záhradný nábytok v podobe stolov, stoličiek či ležadiel má vážnu konkurenciu - záhradné rohové pohovky. Čoraz viac milovníkov záhradného dizajnu upúšťa od klasického nábytku v prospech sedacích súprav, s ktorými sme sa doteraz stretávali výlučne v obývacích izbách.

 

 

 

 

 

Určite ste si všimli, že letá na Slovensku sú z roka na rok teplejšie. Stačí si popoludní ľahnúť na lehátko na terase a rýchlo sa presvedčíte, že bežné záhradné slnečníky nás nestačia chrániť pred slnečnými lúčmi a vysokými teplotami. Výrobcovia vysokokvalitného záhradného nábytku sa snažia vyjsť v ústrety milovníkom leňošenia na čerstvom vzduchu, a do svojej ponuky čoraz častejšie zaraďujú moderné prístrešky v podobe pergol so skladacou strechou. Aké sú výhody záhradných pergol s nastaviteľnou strechou? Zistite to!

 

 

Dokonale upravená záhrada je výsledkom spojenia rôznorodých prvkov. Ak chcete pri vašom dome vytvoriť harmonické, a zároveň funkčné miesto vhodné na oddych, svoju pozornosť by ste mali zamerať nielen na rastliny či nábytok, ale aj na doplnky - osvetlenie, kvetináče, dekorácie... Jedným zo základných prvkov, ktoré dotvárajú záhradnú mozaiku, je slnečník - nenápadný detail, ktorý dodá vašej záhrade úplne nový rozmer. Všetkým, ktorí hľadajú pevný model, ktorý zatieni oveľa viac než len dve záhradné lehátka, s potešením predstavujeme veľké záhradné slnečníky značky Platinum. Prečo sa oplatí investovať do modelov z dielne holandského výrobcu? Na čo by ste nemali zabúdať pri výbere slnečníka? Zistite to!

 

Prestrešenie na terase v podobe modernej, minimalistickej hlinikovej pergoly má dvojitú funkciu: vkusnú výzdobu a funkčnú ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. S potešením predstavujeme pergoly MARANZA a PERARA všetkým ľuďom, ktorí hľadajú prvotriedne exteriérove vybavenie, vďaka čomu bude domáca zóna praktická a vizuálne atraktívna takmer za každého počasia. Spoznajte záhradné pergoly, ktoré navrhli dizajnéri, ktorí spoluvytvárajú značku Zumm, a urobte toto leto nezabudnuteľným!

 

 

Veľké záhradné slnečníky na terasuStarostlivo upravená záhrada je súhrnom mnohých prvkov. Ak chcete vytvoriť funkčný a súvislý priestor vedúci k hodnotnému odpočinku, mali by ste sa zamerať nielen na rastliny alebo záhradný nábytok, ale aj na doplnky - osvetlenie, kvetináče, dekorácie ... Jednou zo základných súčastí záhradnej mozaiky je záhradný slnečník - nenápadný detail, ktorý prináša do záhrady úplne novú kvalitu. Všetkým, ktorí hľadajú pevnú výbavu, ktorá zatieni oveľa viac ako iba sadu dvoch záhradných lehátok, s potešením predstavujeme veľké slnečníky na terasu Platinum. Prečo sa oplatí investovať do vybavenia holandského výrobcu? Čo treba brať do úvahy pri výbere správneho modelu? Pozrite sa na to!

 

Nápad na terasu záhradné sedacie súpravyUsporiadanie úchvatnej, funkčnej terasy nie je také jednoduché, ako sa môže zdať. Ak chcete vidieť veľký potenciál, ktorý sa skrýva v každej záhrade, stačí sa bližšie pozrieť na nábytok dostupný v drstudio. Medzi dostupnými produktmi nájdete obrovské množstvo ratanového nábytku a doplnkov, ktoré vám pomôžu zrealizovať akýkoľvek nápad na terasu! Prezrite si naše návrhy a uskutočnite svoju víziu dokonalej záhrady!

 

Moderný ratanový nábytok súprava MilanoZáhrady obklopujúce novopostavené domy potešia svojou dôslednosťou a eleganciou. Starostlivo upravené terasy svojou estetikou a funkčnosťou. Moderný záhradný nábytok nemá nič spoločné s provizórnymi súpravami nepohodlných drevených alebo plastových stoličiek. Aké riešenia sú momentálne aktuálne? Prezrite si naše návrhy!

 

Šírkou sortimentu a využitím viacerých materiálov vám umožníme vybrať si vhodné sedenie na terasu v rodinnom dome aj pre reštauračnú terasu alebo kaviareň. Zvoľte si kvalitu overenú množstvom spokojných zákazníkov za dobrú cenu.

 

Krásna a udržiavaná záhrada sa skladá z mnohých prvkov. Pri zariaďovaní vonkajšej oddychovej zóny by ste mali venovať osobitnú pozornosť nielen vegetácii, nábytku a vybaveniu, ale aj k záhradným doplnkom. Sú to práve nenápadné záhradné doplnky, vďaka ktorým je kompozičná štruktúra vašej tearasy v súlade s navrhovaným usporiadaním. Pre detaily, ktoré hrajú v každej záhrade obrovskú úlohu, môžeme nepochybne zaradiť aj záhradné kvetináče. Aký terasový kvetináč sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácej scenérie? Prezrite si naše návrhy!

 

terasový nábytok z umelého ratanu moderná záhrada MONZAPozrite si terasový nábytok prezentovaný v exkluzívnych katalógoch a zistíte, že sa najčastejšie vyrába z umelého ratanu. Prečo je to tak? Umelý ratan je syntetický materiál, ktorý kraľuje moderným záhradám. Kreslá, pohovky, jedálenské súpravy aj záhradné závesné kreslá vyrobené z polyratanu sa už dlhé roky tešia neohrozenej vedúcej pozícii. Prečo je terasový nábytok s výpletom z umelého ratanu taký populárny? Ktoré modely budú dokonale zapadať do prostredia vášho domu? Vyberte si najvhodnejšie riešenie!

 

Závesné kreslo vajíčko patrí do modernej záhrady UOVO Čím to je, že závesné kreslo vajíčko láme rekordy popularity v moderných záhradách? Dizajnové závesné kreslá s nosnou konštrukciou sú nástupcami klasických hojdačiek. Moderný nábytok má v každej záhrade dvojakú funkciu: spríjemňuje čas strávený vonku a efektne zdobí exteriér. Na stránkach www.bamboo.sk aj www.drstudio.cz sa snažíme určovať trendy na trhu s outdoorovým vybavením.

 

Plynové grily a ohniská na terasách vyhrávajú nad tradičnými grilmi na drevené uhlie. Nie je to len kvôli našemu pohodliu a rýchlosti prípravy obľúbených pokrmov. Plynové grily a ohniskáVeľmi často rozhodujú aj zdravotné argumenty.

 

Záhradné slnečníky ponúkajú vítanú úľavu a ochranu pred slnkom počas horúcich letných dní.

 

Záhradný teakový stôl Teakové drevo odoláva nástrahám počasia. Vynikajúcou vlastnosťou teakového nábytku je schopnosť odolávať všetkým typom počasia. Je to jedna z mála drevín, ktorá obsahuje prírodný olej. Olej odpudzuje vodu, chráni drevo pred deformáciami, obmedzuje praskanie a zvyšuje pevnosť.

 

Využívame možnosť a ponúkame vám niekoľko skvelých fotiek od jedného so spokojných zákazníkov značky SUNS v slnečnom Španielsku. Nech slúžia zábery ako inšpirácia pre zariadenie vašej terasy alebo átria.

 

Hliníková pergolaSkutočnosť, že sa niečo deje s počasím aj v našich končinách je stále jasnejšia. Prekonávajú sa nové a nové teplotné rekordy maximálnej teploty, v lete robia starosti prívalové dažde, jar a jeseň ako keby neexistovali.

 

Cítite jar vo vzduchu rovnako ako my? Sme presvedčení, že určite áno.

 

Prvé informácie o paravánoch pochádzajú už zo 4. storočia pred našim letopočtom a sú z Číny. V tom čase to boli skôr nádherné umelecké diela vyrezávané zo vzácnych tropických  drevín. Kvôli svojej váhe sa s nimi ťažko manipulovalo a väčšinou trvale stáli na jednom mieste.  

 

Záhrada, terasa, gril, záhradný nábytok....Máte pocit, že vám ešte niečo chýba? No predsa hliníková pergola! Viete prečo? Hlinikové pergoly sa momentálne tešia veľkej popularite a obľube.

 

Máte radi exotický nábytok tak ako my? Veríme že áno, pretože prírodný ratanový nábytok sa v tomto období teší stále väčšej obľube.

 

Každý z nás zažil ten pocit letných prázdnin, kde sme zažívali tie najkrajšie detské zážitky v starom dome u našich strarých rodičov. Alebo si pripomeňme dlhé zimné večery keď sme otravovali starého otca, ktorý čítal knihu v starom ratanovom hojdacom kresle.

 

Tyristor je polovodičová súčiastka používaná na spínanie a riadenie toku elektrického prúdu. Tyristor, známy aj ako kremíkom riadený usmerňovač (SCR), je robustná elektronická súčiastka používaná v aplikáciách s vysokým prietokom prúdu. Pozostávajú zo štyroch vrstiev striedajúcich sa polovodičových materiálov typu n a p, ktoré sú vybavené anódou, katódou a hradlom. Tyristory začnú viesť, keď dostanú dané napätie na svorku hradla, a v závislosti od niekoľkých premenných budú pokračovať vo vedení, aj keď sa napätie hradla odstráni. Tieto prevádzkové veličiny a široký rozsah menovitých výkonov robia z tyristorov mimoriadne užitočné regulátory prúdu.

 

Výber pohovky do obývačky sa oplatí dôkladne premyslieť. Je to kus nábytku, ktorý bude nielen zodpovedný za funkčnosť tejto miestnosti, ale stane sa aj jej srdcom. Krásna pohovka v obývacej izbe dodáva priestoru charakter a upúta pozornosť ako prvá. Ak má tento kus nábytku slúžiť aj ako náhradné lôžko, je pravdepodobné, že jeho výber nie je náhodný.

 

 

Každý z nás sníva o svojom oddychovom kútiku, mieste, kde si oddýchne od každodenného zhonu, vychutná si čerstvý vzduch a prírodu. Vďaka produktom od bamboo.sk nebolo vytvorenie takéhoto kúta v záhrade nikdy jednoduchšie.

 

 

Premýšľate nad kúpou nového matraca? Ak sa chcete ráno budiť plní sily a s dobrou náladou, kúpte si pohodlný a predovšetkým správny matrac. Vzhľadom na to, že to nie je úplne jednoduchá úloha, prečítajte si naše rady, vďaka ktorým zistíte hlavné parametre, ktorým je potrebné venovať pozornosť.

 

Retro nábytok do reštaurácie aj kaviarne
Pri stravovaní už dávno nejde len o to aby sme sa dobre sa najedli. V skutočnosti je to vysoko spoločenské podujatie, ktoré spája rodinu, priateľov, známych alebo obchodných partnerov.

 

Ratanové lehátka a nábytok z umelého ratanu pre wellnes

Slovo wellness má v anglickom jazyku oveľa širší význam než v akom sa používa v našich končinách. Wellness znamená, že žijete v stave optimálneho zdravia, pohody a vitality a investujete peniaze, čas a energiu do vecí, ktoré vám ich pomáhajú dosiahnuť a udržať. 

 

Záhradný nábytok a záhrada – dôležitá je symbióza

Ako povedal Cicero, človek potrebuje k životu záhradu a knihu. Žijeme v krásnej prírodnej scenérii, v ktorej máme príležitosť upokojiť svoje nervy a nájsť životnú rovnováhu.

 

Pri kúpe svietidla na terasu sa radšej nespoliehajte na náhodu. Vonkajšie osvetleni je neustále vystavené faktorom, ktoré môžu nepriaznivo ovplyvniť jeho stav.

 

Pletený nábytok, ktorý v našich končinách poznáme skôr pod pojmom prútený nábytok bol známy už v starovekom Egypte, Perzii a Ríme. Už v stredoveku bola technika pletenia nábytku známa v celej Európe. V 16. a 17. storočí sa využívali predovšetkým vŕbové prúty.

 

Asi ste už uvažovali o použití vypletaného nábytku vo vašej domácnosti? Nie ste v tomto smere žiadnou výnimkou. 

 

Záhradná sedacia súprava MILANOS otázkou, aký vhodný záhradný nábytok si vybrať, sa stretávame prakticky dennodenne.
Pri svojej práci s našimi zákazníkmi im vždy položíme nasledujúce otázky:
Kde chcete mať umiestnený nábytok? Je miesto kde bude nábytok umiestnený prekryté? Aký materiál si prajete zvoliť?
Je to len pár otázok z mnohých, ktoré pri komunikácií so zákazníkmi používame. A práve tieto majú byť tie rozhodujúce, ktoré treba zvážiť pri kúpe záhradného nábytku. V nasledujúcom článku si preberieme jednotlivé možnosti.

 

Hliníková pergola Gazebo SUNS MaranzaAko šťastný majiteľ záhrady alebo pozemku viete, ako je dôležité stráviť voľný čas na čerstvom vzduchu. Rodinná večera na slnečnej terase, romantické chvíle s vínom pod holým nebom alebo pokojné chvíle strávené v hojdacom kresle po náročnom dni vytvárajú mozaiku spomienok. Prudké slnko, mrholenie alebo silný dážď môžu efektívne zmariť plány na deň voľna. Sú však rozmary počasia to, čo najviac milujete? Samozrejme, že nie! Vybavením vašej záhrady alebo terasy s elegantnými záhradnými pergolami nikdy nezaskočí žiadny vrtoch letného počasia. Pozrite sa na našu rozsiahlu ponuku a vytvorte magické miesto priamo pri prahu Vášho domova.

 

Závesné ratanové kreslo UOVOPri zariaďovaní záhrady alebo terasy zvážte či k zostave záhradného nábytku nebude vhodným doplnkom aj závesné ratanové kreslo. Je ideálnym riešením aj v prípade ak vás limituje priestor. Môžete ho mať aj na menšom balkóne a dá sa využiť aj pri zariaďovaní dovolenkového apartmánu. Na stránke www.bamboo.sk máme niekoľko alternatív riešenia. Stavte na jeden silný, výrazný prvok, ktorý oživí váš priestor.

 

Provensálsko je jedna z najznámejších a aj najviac navštevovaných oblastí Európy. Niet sa čomu čudovať. Azúrové pobrežie so strediskami Nice, Cannes, St. Tropez, na pozadí predhoria Álp a medzi tým nádherná krajina s množstvom malebných mestečiek a dediniek.

 

Aktuálnou a pre nás veľmi významnou udalosťou je 17. výročie vzniku našej firmy. V tejto súvislosti sme pripravili príjemné prekvapenie aj pre našich zákazníkov. Oslávte s nami túto udalosť a nakupujte vybraný sortiment s výraznými zľavami.

 

Japonský paraván HS 340V mnohých typoch prevádzok sa stretáme s potrebou oddeliť jednotlivé pracoviská. Každý chce mať predsa pri masáži svoj pokoj. Sú ale aj ďalšie pracoviská, kde nám nadmerný záujem okolia nemusí vyhovovať. Ako príklad uvedieme kadernícke salóny, pedikúry ale aj rôzne typy zdravotníckych ambulancií. V kaviarňach alebo reštauráciách je nevyhnutné  zabezpečiť dostatok súkromia pre rodinné alebo firemné posedenie bez zvedavých pohľadov ostatných zákazníkov zariadenia.

 

Záhradný slnečník Challenger T1Pri hľadaní dokonalej záhrady musíte nájsť optimum medzi estetikou a funkčnosťou. Výberom zo širokého sortimentu sa rozhodnete pre pohodlný a účelný záhradný nábytok a starostlivo hľadáte doplnky, ktoré dodajú priestoru charakter a štýl.

 

Tak ako každý rok prinášame našim zákazníkom množstvo zaujímavých noviniek. Nájdete ich na stránke vo viacerých kategóriách .  

 

 

 

 

 

 

 
Záhradná sedacia súprava JAVAČo to je luxus? Môžeme si pomôcť jeho definíciou podľa slovníka cudzích slov. Luxus to je prepych, nádhera, veĺkoleposť, honosnosť, úplne výnimočná dokonalosť v spôsobe života, bývania, obliekania a podobne. Je synonymom bohatstva, komfortu, nadbytku, pohodlia, prebytku a prosperity. Luxusný je jednoducho vynikajúci a teda najvyššej kvality.Myslíme si, že tieto vlastnosti spĺňajú viaceré záhradné súpravy z našej ponuky a vytvorili sme preto na stránke kategóriu luxusný záhradný nábytok.
 

Začiatok nového roka je pre mnohých symbolom nových začiatkov a príležitostí na zlepšenie. Je to čas, keď si ľudia dávajú predsavzatia a hľadajú spôsoby, ako zlepšiť svoj život a prostredie, v ktorom žijú. V tomto duchu je jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré môžete urobiť pre seba a svoju rodinu, investícia do skleníka. Skleníky nie sú len o pestovaní rastlín; sú to multifunkčné priestory, ktoré ponúkajú širokú škálu výhod pre vaše zdravie, životné prostredie aj peňaženku.

 

 
Závesné kreslo so stojanom Nester large carbonHoďte všetko za hlavu, prestaňte sa znepokojovať, jednoducho len čítajte, relaxujte, sledujte ako sa vaše deti hrajú. Užívajte si slnečné lúče, alebo iba pozorujte oblaky či už s priateľom, s láskou alebo len tak - sami.
Práve na tento účel bolo vytvorené Tiipii. Sú za ním ľudia s veľkou láskou ku všetkému, čo je spojené s prírodou.
Neváhajte a začnite si vytvárať vaše vlastné príbehy s Tiipii. Musíte občas len zabudnúť na svoje hodinky a získať späť kúsok času pre seba – sme si istí, že treba začať odtiaľ.
Potom ako závesná posteľ Tiipii dorazí a vy ho zavesíte, podelíte sa oň, spravíte si svoj obľúbený drink a skutočne si ho zamilujete.
A to je všetko. Naša úloha je splnená. Pripájame niekoľko námetov ako môžete využiť našu novinku.
 
Vimine Natural Wicker® je exkluzívna značka, ktorá ponúka nábytok a záhradné doplnky z nelúpaného ratanu a teaku. Nájdete tu ručne vyrábaný nábytok z ratanu ( záhradný ratanový nábytok, pohodlné ratanové súpravy, teakové stoly, ratanové kreslá a stoličky, záhradné hojdacie kreslá, závesné ratanové kreslá, kvetináče, prútené košíky a ratanové koše ). Značka VIMINE ponúka svojim zákazníkom spojenie luxusu, elegancie a pohodlia z prírodného ratanu a teaku v koloniálnom štýle. Nábytok a doplnky VIMINE sú ručne vyrábané s maximálnou starostlivosťou o životné prostredie, pretože rešpektujeme prírodu.

 
 

Pokiaľ dokážete prelenosiť celé hodiny, je pri výbere kresla veľmi dôležité zvoliť správny materiál čalúnenie. Uistite sa, že vám zaistí dostatočné pohodlie a zároveň sa bude ľahko udržiavať. Vyberať môžete z mnohých materiálov od kože až po jemný zamat. Vaša voľba tak bude vyjadrením nielen vášho obľúbeného štýlu, ale aj preferencií pri odpočinku. Zoznámte sa teraz bližšie s rôznymi materiálmi, aby ste si vybrali to správne kreslo do vašej obývačky, spálne alebo kancelárie.

 

Záhradný nábytok sa stáva jedným z najdôležitejších prvkov v moderných domácnostiach. Je preto dôležité vedieť si správne vybrať. Základnou požiadavkou je estetická stránka. Nekúpime si predsa niečo čo sa nám nepáči. Farba, tvar, atraktívny vzhľad sú prvky ktoré často rozhodujú u našich krajších polovičiek. Páni zvažujú aj iné kritériá ako napríklad kvalita použitých materiálov, kvalita dielenského spracovania, odolnosť voči poveternostným vplyvom, životnosť,  prípade nároky na údržbu. Výber správnej zostavy nie je jednoduchý. Záhradná ratanová zostava - Rapallo

 

Z mnohých historických filmov si určite pamätáte zábery, keď sa hlavná hrdinka prezlieka za deliacou stenou stojacou niekde v kúte izby a nepovolané oči vidia len kúsky oblečenia ktoré buď padnú na zem alebo ostanú na stene zavesené.
 

 


Leto, príjemné teplé slnečné lúče ... noci bývajú krásne teplé, dlhšie a pozývajú nás na posedenie vonku.

 

Myslíte si, že sedacie vaky sa môžu líšiť len tvarom, veľkosťou alebo farbou? Radi by sme vás vyviedli z omylu. Pre dokonalé pohodlie a pôžitok so sedenia má zásadný význam predovšetkým výplň. Štandardne sa vaky plnia polyuretanovými alebo polyetylénovými guličkami. My vám chceme predstaviť tohtoročný hit v našej ponuke. 

 

Bambus po anglicky bamboo 

Niektoré druhy bambusu majú mimoriadne tvrdé drevo. V minulosti sa z nich dokonca vyrábali meče, ktorých tvrdosť bola porovnateľná s oceľovými. Napriek tomu mnohých možno prekvapí fakt, že bambus nepatrí medzi stromy. 

 

Paraván patrí medzi praktické a dizajnové doplnky do domácnosti. Môžete ho poznať pod rôznymi názvami ako napríklad aj “španielska stena”. Do Európy sa dostal z ďalekej Číny a Japonska.

 

 

Exotický nábytok aj do moderných domácností

Moderne zariadené byty a domy sú trendom hlavne medzi mladými ľuďmi. Hranaté tvary moderného nábytku a častokrát používané kovové prvky je vhodné zmäkčiť doplnkami z prírodných materiálov. Môžu to byť napríklad dekoratívne bambusové tyče. Ideálnym a zároveň praktickým a pohodlným riešenim môže byť ratanové hojdacie kreslo prípadne ratanové otočné hojdacie kreslo. Poslúžia Vám ako miesto na odpočinok. Svojimi klasickými tvarmi prinesú do bytu závan exotiky a romantiky.

 

Prečo sú rozdiely v cenách ratanového nábytku také vysoké? Odpoveď samozrejme nie je jednoduchá. Rozdiel je súhrnom viacerých faktorov, ktoré nie sú pre bežného zákazníka na prvý pohľad zrejmé. Už vôbec sa nedajú zistiť z obrázka na internetovej stránke, ktorý je často jediným zdrojom informácii pre kupujúceho. 

 

Wellness  a spa centrá sú dnes neodmysliteľnou súčasťou hotelov a penziónov. Ich vybavenie kvalitným nábytkom z umelého ratanu  je skvelá voľba z viacerých dôvodov, predovšetkým jeho dlhá životnosť, odolnosť voči vlhkosti a jednoduchá údržba. Najviac využívané vo wellness a spa centrách sú lehátka z umelého ratanu. Väčšina z nich má polohovateľné operadlo, čo umožňuje  dokonalý relax.  Lehátka z umelého ratanu môžete mať s matracom alebo bez matraca.

Wellness a spa centrá si môžete doplniť aj o malé stolíky a kreslá z umelého ratanu a interiér osviežiť  doplnkami ako napríklad kvetináče z umelého ratanu v rôznych veľkostiach.  Žiadne luxusné spa a wellness centrum sa dnes bez lehátok a nábytku z kvalitného umelého ratanu už nezaobíde.

 

 

 

 

Starostlivosť o bambusový nábytok

Bambusový nábytok v podstate nepotrebuje žiadnu zvláštnu starostlivosť. Stačí klasická leštiaca emulzia na nábytok. Ak sa na bambusovom nábytku niečo poškodí, tak potom je to väčšinou iba viazanie, ktoré môžete narušiť, prípadne prerezať niečím ostrým. Nábytok by mal byť umiestnený na suchom, vetranom mieste.

 

 

Veľké solárne lampy neplnia iba jeden účel v našich záhradách; ich význam sa rozkladá na dva hlavné aspekty, ktoré sú pre nás neoceniteľné. Na jednej strane poskytujú praktickú funkciu, kedy ich silné osvetlenie presakuje cez temnotu noci, čím umožňuje bezpečný a pohodlný pohyb po záhradných chodníčkoch, kľukatiacich sa medzi záhonmi a trávnikom. Niet pochyb o tom, že práve v neskorých večerných hodinách, keď sa svetlo vzdáva svojej moci temnote, sú tieto lampy nepostrádateľnými pomocníkmi v každej záhrade.

 

Skrotiť počasie vám pomôžu vonkajšie krby na terase. Nízke teploty vás nemusia uzavrieť medzi vašimi štyrmi stenami. Práve naopak – jeseň, dlhé večery vytvárajú ideálnu príležitosť pozrieť sa na vašu záhradu z úplne novej perspektívy! Ospalá záhrada, odetá do pestrých farieb, napomáha relaxácii, pokoju a hodnotnému odpočinku. Na vytvorenie správnych podmienok na terase bez ohľadu na počasie toho nepotrebujete veľa – postačí pohodlné kreslo, mäkká deka, šálka zahrievacieho čaju a vonkajší krb! Ako fungujú moderné terasové vonkajšie krby? Ktorý model sa oplatí mať na terase či balkóne? Skontrolujte!

 

 

Pri výbere sedacieho vaku DR relax kladieme Najväčší dôraz na vonkajší vzhľad. 90% našich materiálov má tak vysokú odolnosť proti oteru, že vám zabezpečíme pokojné srdce. Dáta o odolnosti proti oteru, tzv. Martindale Abrasion Resistance Test, sú uvedený na našich webových stránkach pre všetky sedacie vaky Dr. Relax *.

 

Ratan je prírodná trstina používaná na pletenie nábytku. Má jedinečný vzhľad s teplým tónom. Rovnako ako zvyšok tohtoročnej kolekcie ratanového nábytku je vhodný tiež pre vonkajšie použitie - ale pre predĺženie životnosti nábytku odporúčame ho umiestniť tak, aby bol chránený pred vlhkým a silným slnečným počasím. 

 

Naše krásne paravány predstavujú rýchle, praktické a zároveň dizajnové riešenie v týchto a  iných krízových situáciách. Títo skvelí pomocníci dokonale zakryjú všetky nedostatky, ktoré nemusia byť na prvý pohľad vidieť. Návšteva už klope na dvere, no vy ste pri každodennom zhone nestihli všetko zrovna ideálne upratať ? 

Naše krásne paravány predstavujú rýchle, praktické a zároveň dizajnové riešenie v týchto a  iných krízových situáciách. Títo skvelí pomocníci dokonale zakryjú všetky nedostatky, ktoré nemusia byť na prvý pohľad vidieť. 

To však nie je ani zďaleka všetko, čo tieto multifunkčné dizajnové produkty vo Vašej domácnosti dokážu. Skvele taktiež poslúžia ako „náhradná“ rozdeľovacia stena, v prípade, že si prajete ukradnúť pre seba kúsok súkromia vo väčšom priestore. Naše paravány vyzerajú všade jednoducho skvele. Paravány sú stabilné, no v prípade potreby ich môžete jednoducho zložiť a uskladniť, poprípade oprieť o stenu a vyčarovať tak krásnu dekoráciu miestnosti. Naša široká ponuka rôznych materiálov, veľkostí a farieb paravánov Vám umožní vybrať si ten pravý presne podľa Vášho gusta.

 

Aké sú predpoklady na pokojný spánok

Spálňa musí byť miestom na snívanie. Zavrite oči a nechajte sa nimi unášať. Ráno sa prebudíte uvoľnený a oddýchnutý. Nie je to až také ťažké!
Luxusná posteľ z bambusu

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia