Kategórie
 
 
 
 
 

„Vajíčko“ do záhrady - vysoký komfort zaručený

Záhradné kreslo v tvare vajíčka je obľúbeným doplnkom, s ktorým sa môžete stretnúť najmä na moderných, starostlivo upravených terasách i balkónoch. Prečo si milovníci vylihovania na slnku obľúbili tieto neobvyklé záhradné hojdačky? Odpoveď je jednoduchá: moderné závesné kreslá sú dokonalým spojením zaujímavého dizajnu, ktorý dodá každej terase nádych exkluzivity, a do najmenších detailov prepracovanej pohodlnej konštrukcie. Zoznámte sa bližšie s hojdačkami UOVO, BELLA a NICE a zistite, aký veľký je ich potenciál!

 

Zahradní „vajíčko“ z umělého ratanu - UOVO a BELLA

Houpačky UOVO a BELLA si získají srdce každého milovníka moderního designu. Moderní křesla nejsou jen vkusnou dekorací, ale vnesou do vaší zahrady závan luxusu z těch nejlepších letovisek. Pro tzv. zahradní „vajíčko“ UOVO je typická jeho plná konstrukce, zatímco BELLU poznáte podle volnějšího, ažurového výpletu. Oba modely si můžete pořídit ve třech barvených verzích - bílé, šedé a hnědé. Neobyčejná křesla vypadají fenomenálně v každé z nich!

Hlboké závesné kreslá so širokým priestorom na sedenie vám poskytnú vynikajúce podmienky na odpočinok na čerstvom vzduchu. Vnútro hojdačiek je vyplnené mäkkým vankúšom, ktorý rozmazná vaše telo i myseľ. Pomalé pohojdávanie v záhradnom „vajíčku“ si zamilujú nielen dospelí, ktorí si chcú dopriať pár chvíľ ničím nerušeného odpočinku, ale aj deti, ktoré sa rady hrajú na dvore.

Pri menovaní výhod kresiel UOVO a BELLA by sme nemali zabúdať na ich kvalitu. So záhradným kreslom značky Oltre prinesiete do vašej záhrady pevný a odolný nábytok, ktorý vám bude v bezchybnom stave slúžiť mnoho rokov. Modely s logom Oltre sú vyrobené z umelého ratanu, teda syntetického materiálu s hrejivou, prírodnou povrchovou úpravou. Tento obľúbený materiál je odolný voči mechanickému poškodeniu a náhlym zmenám počasia. Voda, UV žiarenie, mráz a ani vysoká teplota nemajú žiaden negatívny vplyv na farbu a kondíciu vášho nábytku. Syntetické „prútie“ navyše nevyžaduje žiadnu osobitnú starostlivosť. Pri modeloch z umelého ratanu úplne stačí jednoducho utrieť špinavý povrch navlhčenou mäkkou handričkou. Hojdačky z umelého ratanu (bez vankúšov) môžu bez najmenších problémov prečkať zimu priamo na doskách vašej terasy pod ľahkým krytom. Mali by ste vedieť, že umelý ratan je šetrný k životnému prostrediu a po dlhoročnom používaní môže dostať šancu na nový život v procese recyklácie.

NICE - záhradné „vajíčko“ v prírodnom šate

Ďalšia priečka v našom zozname najzaujímavejších hojdačiek poteší každého obdivovateľa záhrad, ktorým kraľujú bujné a rozkošatené zelené rastliny. Predstavujeme vám záhradné „vajíčko“ NICE - závesné hojdacie kreslo vyrobené z exotického ratanu.

Záhradné kreslo zo série NICE je navrhnuté v koloniálnom štýle. Tento zaujímavý štýl, ktorý v posledných sezónach láme rekordy v obľúbenosti, je zmesou elegancie viktoriánskeho Anglicka a remeselného umenia starých afrických a ázijských kmeňov. Prírodný svetlý nábytok sa navyše dokonale hodí i do priestorov zariadených v boho, rustikálnom či škandinávskom štýle. Jemná pletená hojdačka vďačí za svoju neobvyklú ozdobnú formu predovšetkým materiálu, z ktorého je vyrobená - ratanu.  Hojdačka NICE je vyrobená z ratanového prútia, ktoré pochádza z ratanových paliem pestovaných na udržateľných indonézskych plantážach. Každé kreslo je pletené ručne a  remeselný kumšt je viditeľný v každom detaile.

Hojdačky NICE nádherne ladia s iným nábytkom a doplnkami z ratanu - elegantným stolíkom CANNES, lampášmi alebo kvetináčmi. Nezabúdajte však, že ratanový nábytok (podobne ako drevený alebo prútený nábytok) „sa nekamaráti“ s mrazom ani vodou. Z tohto dôvodu by ste ho mali po ukončení letnej sezóny presunúť na suché, chladné a dobre vetrané miesto. Po niekoľkomesačnom pobyte v pivnici alebo garáži by ste mali svoje milované kúsky naimpregnovať špeciálnym prípravkom, ktorý ich ochráni pred vlhkosťou a UV žiarením.

Montáž záhradného „vajíčka“

Každé závesné „vajíčko“ z ponuky DR studio je možné zavesiť dvoma spôsobmi: priamo na hák pripevnený k streche (či konáru stromu) alebo na stabilný stojan. Ku každému modelu je pribalený stojan z ocele ošetrenej práškovou farbou a antikoróznym náterom. Konštrukcia je odolná a stabilná, vďaka čomu je nábytok naozaj bezpečný. Na malých terasách a balkónoch je vhodnejšie upustiť od širokého stojanu a uprednostniť montáž na hák.

Záhradné „vajíčko“ u vás doma

Zelená záhrada nie je jediným miestom, kde sa nájde priestor pre naše závesné „vajíčka“. Záhradné hojdačky dostupné v ponuke značiek Vimine a Oltre sú nesmierne populárne aj medzi milovníkmi dizajnu, ktorí do svojich domov hľadajú originálne kúsky. Dizajnové kreslo zavesené pod stropom dokáže zaujímavým spôsobom oživiť priestor obývačky, detskej izby či spálne.  Nový nábytok bude vo vašom byte spĺňať hneď dve úlohy: využijete ho ako praktický doplnok a vkusná dekorácia.Hľadáte lacné „vajíčko“ na vašu terasu? Navštívte náš outlet!

Závesné kreslo do záhrady nemusí hneď nutne znamenať veľké výdavky. Chcete si vytvoriť atraktívny a moderný priestor na oddych za málo peňazí? Potom by ste určite mali navštíviť náš online outlet! Sortiment nášho pomerne veľkého outletu tvorí vystavený záhradný nábytok a modely zo starších kolekcií. Výrobky nesú vo väčšine prípadov len mierne známky používania, ktoré však nemajú žiaden vplyv na ich kvalitu či vzhľad. Stav každého výrobku, ktorý nájdete v našom outletovom obchode, je starostlivo opísaný v jeho popise. V našom outlete si môžete kúpiť záhradné „vajíčka“, štýlové rohové pohovky, pergoly či plynové grily za mimoriadne výhodné ceny!

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia