Kategórie
 
 
 
 
 

10 nápadov na terasu bytu – elegantné spôsoby, ako predstaviť farby, výsadbu a nábytok

Nápady na patio bytu – moderné patio bytu s bielou alebo kovovou vonkajšou pohovkou s teakovými prvkami a kreslami, výhľad na more, svetlosivá dlažba, sklenené panely.

Nápady na patio apartmánu prinášajú vítané pohľady, zvuky a vône vonku do veľmi kompaktného domova. A rovnako ako výsadba, jedálenský nábytok na terasu alebo pohodlné sedenie budú pravdepodobne na zozname požadovaných prvkov terasy bytu, ktorá maximálne využíva vonkajší priestor a existujúce nápady na terasu.

Terasa je vítaná, ak bývate v byte, a ak žijete v byte, odraz farieb a vzorov vo vašich nápadoch na byt môže zabezpečiť súdržnosť interiéru aj exteriéru a byt bude pôsobiť väčším dojmom. Nápady na dekoratívne izby však tiež dodajú terase individuálny štýl a ako východiskový bod pre vaše vlastné plány sme zhromaždili naše obľúbené nápady na terasu v byte.

NÁPADY NA BYTOVÚ TERASU

Od farebných schém až po dômyselný dizajn nábytku, tieto nápady na terasu sú ideálne na to, aby bol vonkajší priestor štýlový a zároveň vysoko využiteľný.

1. VYTVORTE PERFEKTNÉ POZADIE S ANTRACITOVÝMI DOPLNKAMI

Na "boujee" terasy sú nápady na stolovanie vonku často na dennom poriadku. Veľkorysý stôl a pozdĺžne lavice vytvoria skutočne spoločenský priestor, ktorý je ešte príťažlivejší vďaka výberu vankúšov a prikrývok, lampášov a prenosného solárneho osvetlenia. Čierny plot tiež dokáže zázraky – ponúka perfektné pozadie pre váš plán (a váš život rastlín), pričom vaša terasa bude vyzerať väčšia, než je. Hranaté stoly budú vaším najlepším priateľom a vyberte si obdĺžnikové pred kruhovými, aby zaberali čo najmenej miesta.

Teakový stôl Ovada

2. PRIDAJTE SI VONKAJŠÍ KOBEREC 

Pre toto patio bytu bol použitý modrý terasový koberec na spojenie malého priestoru na sedenie, ktorý vyťaží maximum z miestnosti vytvorením dekoratívneho a funkčného priestoru. Začlenenie rastlín, drevených prvkov a prírodných textúr spôsobuje, že terasa pôsobí skôr ako záhradná oáza a dokonalé vonkajšie relaxačné miesto.

3. UŽITE SI POCIT STREDOZEMIA

Priestor na realizáciu nápadov na patio v byte môže byť obmedzený, ale výzdoba a dobre vybrané nápady na terasový nábytok môžu znamenať rozdiel. Ak máte na terase miesto len na sedenie pre dvoch, zvážte vytvorenie jeho skutočného prvku. Jedna lavica bude vytvárať sebavedomé a príjemné prostredie. Myslite na charakteristické farby pre blízke steny alebo oplotenie, množstvo rastlín a nejaké menšie doplnky, aby ste z vášho vybraného kúsku vyťažili naozaj maximum.

4. VYTVORTE SI VONKAJŠIU OBÝVAČKU NA BYTOVEJ TERASE

Ožvite interiérový štýl, ak je vonkajšia obývacia izba jedným z nápadov na terasu v byte. Tento priestor zahŕňa sofistikovanú paletu odtieňov, honosných materiálov a plyšového nábytku pre harmonický koncept. Pohodlný nábytok pozýva na zábavu vonku a rozširuje priestor vo vnútri.

5. VYBERTE SVOJ ŠTÝL INTERIÉRU VON

Nechajte vnútorné vplyvy rozšíriť aj na terasu. Treasa je miesto, kde sa všetci radi stretávajú. Zariadenie domu so zmesou talianskeho, španielskeho baroka, mexických koloniálnych starožitností a umelecké diela siahajú od mexických koloniálnych až po známych súčasných mexických umelcov, vám môže vytvoriť oázu pokoja. Súste zladiť ratanové kúsky kľudne sj s vintage kúskami kotrým dodáte nový nádych tým že ich zrenovujete. 

6. OZDOBTE SVOJU TERASU O KVETNÁČE

Náhradné záhradníctvo môže rozjasniť terasu bytu. Skvelý nápad je vybrať si všestranné kvetináče, ktoré vyzerajú rovnako dobre aj v interiéri, aby bol štýl zachovaný. Naším najlepším výberom sú súčasné kvetináče Capi, ktoré sú dostupné v rôznych veľkostiach/výškach, takže fungujú skvele, keď sú vystavené ako kolekcia. Sú vyrobené pre vnútorné aj vonkajšie použitie a môžete si vybrať a namiešať z dvoch farieb, takže sa dajú ľahko zladiť s vaším dekorom.

7. VYTVORTE SI VONKAJŠÍ RAJ SO ZELEŇOU

Urobte priestor sviežim pomocou listových rastlín. Najrýchlejším spôsobom, ako dosiahnuť nápady na zelenú terasu v byte, je rozhodnúť sa pre rastliny ako bambus a paprade s ich zaujímavými listami. Na stolovanie vonku uprostred zelene si vyberte stôl, ktorý úmerne zapadne do priestoru z materiálu, ktorý odolá počasiu, takže ho nemusíte skladovať vnútri.

8. VYMAĽUJTE SI VÁŠ PRIETOR

Zvážte maľovanie nábytku, ktorý dodá terase bytu osobnosť. Dokonca aj ten najmenší priestor na terase je možné premeniť farbou. V tradičných záhradách je často štandardom maľovať vonkajšie steny alebo vonkajšie detaily v harmonických farbách, aby splynuli s ich prírodným prostredím, ale tam, kde je málo miesta, zvoľte výraznú a žiarivú farbu, akou je napríklad tmavozelená, ktorá dodá pocit. leta po celý rok. Prípadne spárujte sýtu modrú, s výraznou žltou  na kvetináčoch alebo záhradnom nábytku, aby ste zvýraznili farbu.

9. NAVRHNITE ÚTULNÝ VONKAJŠÍ PRIESTOR

Tráviť čas vonku s rodinou a priateľmi je jednou z najväčších radostí letných mesiacov, no na to, aby ste čo najlepšie využili teplejšie počasie, nepotrebujete obrovský priestor – všetko, čo potrebujete, je pohodlné sedenie a miesto na koktail. alebo dva. Naše ratanové kreslá do každého počasia sú praktické a štýlové a budú vyzerať ako doma na terase alebo terase. Aj ten najmenší priestor možno oživiť pomocou potlače a farby, preto by som vám odporučila vymeniť tradičný odkladací stolík za menší príručný stolík k lehátkam. 

10. AKO SI SKRÁŠLITE MALÚ TERASU HNEĎ?

Existuje celý rad spôsobov, ako skrášliť malú terasu. Pestujte záhradu v nádobách, aby bola príťažlivejšia. Kvety aj lístie dodajú farbu, textúru a dokonca aj príťažlivý zvuk, keď vietor hýbe listami. Položte pod nohy kvalitný vonkajší koberec a pouvažujte o natretí stien alebo plotov, aby ste vytvorili atraktívne pozadie. Zamyslite sa nad maľovaním nábytku, ktorý vyzerá unavene, a zaveďte farbu pomocou vankúšov a prikrývok, ktoré dodajú pohodlie aj zaujímavosti.

 

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia