Kategórie
 
 
 
 
 

Aké je najlepšie zastrešenie terasy

V minulosti, kedy sme chceli zastrešiť naše vonkajšie obytné priestory, ako sú terasy alebo altánky, sme čelili náročnej a nákladnej stavebnej práci. Bolo to obdobie, kedy sme potrebovali celý tím odborníkov, aby pripravili plány, získali stavebné povolenia a potom strávili dlhé hodiny, dokonca aj dni, na stavbe zastrešenia našich snov. Tieto časy sú však našťastie minulosťou.

Dnes nám technológia prináša mnoho možností, ako efektívne a moderným spôsobom riešiť takéto projekty. Jednou z týchto možností je spoločnosť bamboo.sk. Táto firma prináša do sveta zastrešenia revolučné riešenia - moderné a nápadité pergoly, vyrobené z hliníka a prispôsobené rôznym veľkostiam a potrebám. 

Čo je najlepšie na pergolách?

Na ich postavenie nepotrebujete stavebné povolenie. To znamená, že môžete začať realizovať svoje sny o perfektnom vonkajšom priestore oveľa rýchlejšie a bez zbytočných komplikácií.

Ale to nie je všetko, čo má bamboo.sk na ponuku. Ich pergoly sa pýšia niekoľkými inovatívnymi funkciami, ktoré zdôrazňujú ich unikátnosť a praktickosť. Prvou z nich sú vetracie žalúzie. Fungujú ako efektívny systém zatienenia, ktorý vás ochráni pred slnkom v horúcich letných dňoch, a vytvoria ideálnu atmosféru pre relaxáciu alebo prácu na čerstvom vzduchu.

Ďalším vynikajúcim riešením, ktoré bamboo.sk ponúka, je zabudovaný odvod dažďovej vody v pergolách. Táto funkcia zabezpečí, že vaša pergola sa nestane jazerom pri každom silnejšom daždi. Už viac nemusíte stráviť hodiny výmenou vody a čistením pergoly, stačí sa len usadiť a užívať si pohľad na dažď, ktorý padá na vašu terasu.

V dnešnej dobe, keď je dôraz na zábavu a relaxáciu vonku stále silnejší, sa moderné hliníkové pergoly stávajú najhorúcejším trendom. A nie je sa čomu čudovať! Tieto pergoly totiž dokážu premeniť prakticky akýkoľvek vonkajší priestor na oázu pokoja a relaxu, ktorá je dokonalým miestom pre stolovanie na čerstvom vzduchu, záhradné večierky či len oddych na slnku alebo v tieni.

Model Maranza je prelomovým príkladom moderného dizajnu pergoly. Táto jedinečná konštrukcia exteriérového nábytku je navrhnutá tak, aby dokázala vyhovieť potrebám rôznych druhov počasia. Bez ohľadu na ročnú dobu, Maranza poskytuje ideálnu platformu pre využitie vonkajších priestorov naplno. 

Pergola Maranza je vybavená manuálnymi žalúziami na streche. Táto vychytávka môže byť ovládaná podľa potreby, takže si môžete vytvoriť priestor na slnku alebo v tieni, a to v závislosti od aktuálneho počasia alebo vašej nálady. Ale to nie je všetko. Maranza sa môže pýšiť aj pridanými roletami Deluxe, ktoré váš vonkajší priestor premenia na chránenú zónu pred vetrom a nepriaznivým počasím. 

Model Maranza je výsledkom dôkladného premýšľania a náročnej tvorby. V našich hlavách sme si vytvorili obraz ideálnej pergoly a začali sme ho pretvárať na skutočnosť. Vedeli sme, že chceme vytvoriť niečo, čo bude dokonale spájať kvalitné materiály, praktické funkcie a esteticky príťažlivý dizajn. S týmito myšlienkami sme sa pustili do práce.

A tak vznikla moderná pergola Maranza, pergola, ktorá je očarujúco elegantná a zároveň vyrobená z prvotriednych materiálov. Hlavným stavebným prvkom je nehrdzavejúci hliník, ktorý je známy svojou odolnosťou, dlhou životnosťou a nízkou údržbou. Tento materiál nám umožnil vytvoriť pergolu, ktorá je nielen pevná a odolná, ale aj nesmierne štýlová. 

Model Maranza je univerzálny a flexibilný, preto je ideálnou voľbou pre rôzne použitie - či už domáce alebo komerčné. Bez ohľadu na to, kde sa rozhodnete tento model umiestniť, bude vždy pôsobiť luxusne a príťažlivo.

Jednou z výhod modelu Maranza je jeho široká škála veľkostí. Môžete si vybrať z piatich rôznych možností, takže nájdete presne to, čo potrebujete, bez ohľadu na to, či máte k dispozícii veľký alebo malý priestor.

Ale to nie je všetko. Model Maranza je dostupný v dvoch štýlových matných farbách - kráľovskej sivej a bielej. Tieto farby boli vybrané tak, aby dopĺňali širokú škálu exteriérov a pridávali im šmrnc. Táto kombinácia vytvára dynamický vzhľad, ktorý poteší oko a obohatí každý vonkajší priestor.

Takže, či už hľadáte dokonalú pergolu pre svoju terasu, záhradu alebo kaviareň, model Maranza je správnou voľbou. Prineste do svojho priestoru eleganciu, štýl a praktičnosť, ktorú ponúka tento unikátny model pergoly.Pergola Maranza je jedinečná svojou význačnou charakteristikou - strešnými žalúziami s vetracím systémom. Tento inovatívny mechanizmus, ktorý je súčasťou pergoly, je výsledkom odbornej práce a vynaliezavosti dizajnérov. Každá štruktúra je vybavená možnosťou manuálneho ovládania smeru strešných žalúzií, čo umožňuje jednoduchú a pohodlnú reguláciu priepustnosti svetla a vzduchu.

Strešné žalúzie sú navrhnuté tak, aby ste mohli vytvoriť otvorený alebo uzavretý priestor podľa aktuálnych potrieb a podmienok. Táto flexibilita vám umožňuje prispôsobiť sa meniacim sa ročným obdobiam alebo zmenám počasia počas dňa. Ak sa počasie náhle zmení - možno príde náhly dážď alebo prudký vietor - stačí zatvoriť žalúziovú strechu.

Čo robí pergolu Maranza ešte výnimočnejšou, je zabudovaný odvodňovací systém. Táto geniálna funkcia zaručuje, že vaša pergola bude vždy úplne chránená pred poveternostnými vplyvmi. Bez ohľadu na to, ako tvrdý je dážď alebo ako silný je vietor, vďaka tomuto systému bude váš vonkajší priestor vždy chránený.

Pergola Maranza je navyše veľmi multifunkčná. Možnosti jej umiestnenia sú takmer nekonečné - môže byť postavená ako samostatná konštrukcia na vašom dvore alebo môže byť elegantne pripojená k vašemu domu ako štýlové rozšírenie. Možnosti použitia pergoly sú taktiež rozmanité. Pergola môže slúžiť ako miesto na stolovanie na čerstvom vzduchu, chránený priestor pre váš záhradný nábytok alebo vírivku, alebo môže fungovať ako vonkajšia kuchyňa alebo barový pult. Možností je veľa a len na vás záleží, ako využijete jej potenciál. Vaša kreativita je jediným obmedzením. v

Pergola Maranza je teda nielen elegantnou a funkčnou prílohou k vášmu domu, ale aj kreatívnym riešením, ktoré vám umožní naplno využiť váš vonkajší priestor.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia