Kategórie
 
 
 
 
 

Aký je najlepší záhradný nábytok do každého počasia?

"Aký je najlepší vonkajší nábytok do každého počasia?" je otázka, ktorú si kladie veľa našich zákazníkov pri prezeraní exteriérového nábytku v našom showroome.

Vonkajší nábytok je nevyhnutným doplnkom každej záhrady alebo terasy. Dodá vášmu priestoru osobitý nádych a poskytne vám miesto, kde si môžete užiť krásne počasie. S meniacimi sa poveternostnými podmienkami je však dôležité investovať do nábytku, ktorý odolá aj vplyvom počasia.

V tomto článku preskúmame rôzne typy terasového nábytku do každého počasia a pomôžeme vám vybrať si najlepšiu možnosť, ktorá vyhovuje vašim potrebám a štýlu. Či už hľadáte jedálenskú súpravu, sedaciu súpravu do záhrady alebo len jednoduché usporiadanie sedenia, poskytneme vám všetky informácie, ktoré potrebujete, aby váš vonkajší priestor vyzeral pohodlne a štýlovo, ať už prší alebo svieti!

Na čo sa zamerať pri nákupe vonkajšieho nábytku do každého počasia

Pri nákupe vonkajšieho nábytku do každého počasia je potrebné zvážiť niekoľko kľúčových faktorov, aby ste sa uistili, že si kúpite produkt, ktorý je funkčný aj štýlový.

Je dôležité zvážiť typ materiálu použitého pri konštrukcii nábytku. Nábytok vyrobený z materiálov ako syntetický ratan a hliník je ideálny pre vonkajšie použitie, pretože je trvácny, odolný voči poveternostným vplyvom a vyžaduje minimálnu údržbu.


Zvážte dizajn a štýl nábytku. Je dôležité vybrať si kúsky, ktoré nielen doplnia celkovú estetiku vášho vonkajšieho priestoru, ale poskytnú aj pohodlné a funkčné sedenie. Napríklad jedálenské súpravy by mali mať stoličky, ktoré ponúkajú primeranú oporu a majú dostatočne široké sedáky na umiestnenie hostí.

Zvážte množstvo údržby, ktorú bude nábytok vyžadovať, aby si zachoval svoj vzhľad a funkčnosť. Nábytok vyrobený zo syntetických materiálov, ako je umelý ratan alebo polyetylén, je vo všeobecnosti nenáročný na údržbu a ľahko sa čistí. Nábytok vyrobený z prírodných materiálov ako teak alebo céder však môže vyžadovať väčšiu údržbu, aby si zachoval svoj vzhľad a trvanlivosť.

Výhody vonkajšieho nábytku do každého počasia

Výhody vonkajšieho nábytku do každého počasia sú mnohé a rozmanité. Tu sú niektoré z kľúčových výhod, ktoré treba zvážiť:

Odolnosť: Vonkajší nábytok do každého počasia je navrhnutý tak, aby odolal vplyvom počasia, čo znamená, že sa rýchlo nezničí. To z neho robí z dlhodobého hľadiska nákladovo efektívnejšiu možnosť, pretože ho nebudete musieť tak často vymieňať.

Nízka údržba: Na rozdiel od tradičného dreveného nábytku si vonkajší nábytok do každého počasia vyžaduje veľmi malú údržbu. Vďaka tomu je skvelou voľbou pre tých, ktorí nemajú veľa času venovať sa údržbe. Jednoducho to opláchnite hadicou a je to dobré. Poznámka: Môžete si, samozrejme, vybrať drevený nábytok, pretože kto by nemal rád nádherný teakový stôl? Najprv sa však uistite, že bolo správne ošetrené, aby drevo malo maximálnu ochranu pred živlami.

Pohodlie: Vonkajší nábytok do každého počasia je navrhnutý s ohľadom na pohodlie, čo znamená, že si môžete užívať vonku v pohodlí a štýle. Je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré poskytujú dokonalú rovnováhu pohodlia a podpory.
Štýl: Vonkajší nábytok do každého počasia prichádza v rôznych štýloch, od elegantného a moderného až po tradičné a klasické. To znamená, že môžete nájsť kúsok, ktorý dokonale zapadne do vášho osobného štýlu a estetiky.

Všestrannosť: Vonkajší nábytok do každého počasia je ideálny pre rôzne vonkajšie priestory, od terás a terás až po balkóny a záhrady. A keďže je navrhnutý tak, aby odolal poveternostným vplyvom, možno ho používať celoročne bez ohľadu na počasie.

Aký je najlepší vonkajší nábytok do každého počasia?

Ako sa starať o vonkajší nábytok do každého počasia

Starostlivosť o váš vonkajší nábytok do každého počasia je dôležitým aspektom zachovania jeho vzhľadu a odolnosti. Tu je niekoľko tipov, ako sa správne starať o vonkajší nábytok do každého počasia:

Pravidelne čistite: Pravidelné čistenie pomôže udržať váš nábytok ako nový. Na čistenie povrchu nábytku používajte mäkkú handričku a jemné mydlo, vyhýbajte sa agresívnym chemikáliám, ktoré môžu poškodiť materiál.
Skladujte počas nepriaznivého počasia: Ak svoj nábytok neplánujete používať dlhší čas, uskladnite ho na suchom a chránenom mieste, ako je prístrešok alebo garáž, aby ste predišli poškodeniu v dôsledku nepriaznivého počasia.

Chráňte pred priamym slnečným žiarením: Dlhodobé vystavenie priamemu slnečnému žiareniu môže spôsobiť vyblednutie a iné poškodenie materiálu vášho nábytku. Zvážte umiestnenie baldachýnu alebo dáždnika na váš nábytok alebo jeho umiestnenie v tieni, aby ste ho chránili pred slnkom.
Kryt, keď ho nepoužívate: Investujte do vysokokvalitného krytu špeciálne navrhnutého pre váš typ nábytku. Pomôže to chrániť ho pred prachom, nečistotami a inými prvkami, keď sa nepoužíva.

Pravidelná údržba: V závislosti od typu materiálu použitého pri konštrukcii vášho nábytku možno budete musieť vykonávať pravidelnú údržbu, ako je olejovanie dreva alebo opätovné utesňovanie dreva, aby ste ho udržali v špičkovom stave.
Dodržiavaním týchto jednoduchých tipov si môžete udržať svoj exteriérový nábytok za každého počasia, aby vyzeral skvele a vydržal celé roky.

Populárne štýly vonkajšieho nábytku do každého počasia

bamboo.sk ponúka široký sortiment vonkajšieho nábytku do každého počasia, ktorý vyhovuje rôznym štýlom a preferenciám. Niektoré z populárnych štýlov dostupných na bamboo.sk zahŕňajú:

Modern: V Bamboo máme rad moderného vonkajšieho nábytku do každého počasia s čistými líniami, jednoduchými tvarmi a elegantným dizajnom, ktorý je ideálny pre súčasné vonkajšie priestory. Vonkajšia pohovka je skvelým príkladom moderného vonkajšieho sedenia a je krásnym doplnkom každého vonkajšieho priestoru. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a pohodlným vankúšom je ideálny na relaxáciu na slnku alebo zábavu hostí.
Tradičné: Ak uprednostňujete klasickejší vzhľad, môžeme vám pomôcť vybrať si z našej tradičnej outdoorovej rady do každého počasia s elegantným dizajnom a klasickými detailmi, ako sú zakrivené ruky a zdobené nohy.

Rustikálny: Pre tých, ktorí milujú prirodzenejší a organickejší vzhľad, máme krásny rustikálny vonkajší nábytok do každého počasia, ktorý vytvára teplý a príjemný pocit. Tieto kúsky vyrobené z prírodných materiálov ako drevo a ratan vnesú do vašej záhrady nádych ostrovného štýlu. Cricket Outdoor Chair je jednou z našich najobľúbenejších stoličiek pre pohodlné a odolné sedenie v malých vonkajších priestoroch.

Pobrežie: Ak máte radi pláž, máme vonkajší nábytok do každého počasia v pobrežnom štýle, ktorý je ideálny na prenesenie mora do vašej záhrady. Ľahké a vzdušné s nádychom rozmaru, kúsky ako sú ideálne na vytvorenie relaxačného a príjemného vonkajšieho priestoru.
Bez ohľadu na to, aký je váš osobný štýl, v bamboo máme niečo, čo sa bude hodiť k vášmu priestoru. Vďaka širokej škále vysokokvalitného, štýlového a funkčného vonkajšieho nábytku do každého počasia je náš showroom tým najlepším miestom, kde začať svoju cestu k vytvoreniu pohodlného a príjemného vonkajšieho obytného priestoru.

Kde kúpiť záhradný nábytok do každého počasia

Či už si chcete zariadiť terasu, záhradu alebo akýkoľvek iný vonkajší priestor, showroom Bamboo vás pokryje našou starostlivo vybranou kolekciou odolného a štýlového vonkajšieho nábytku vyrobeného z materiálov, ktoré odolávajú rôznym poveternostným podmienkam.

S viac ako 10 značkami pod jednou strechou, od pohodlných ležadiel až po praktické jedálenské súpravy, máme najširšiu škálu možností, z ktorých si môžete vytvoriť svoju vonkajšiu oázu. So zameraním na dizajn a kvalitu a takmer 20-ročnými skúsenosťami s predajom luxusného nábytku sme si istí, že vám pomôžeme nájsť to, čo hľadáte.

Spojte sa s naším tímom a my vás prevedieme celým procesom a pomôžeme vám vytvoriť krásny vonkajší priestor. Pre inšpiráciu si určite pozrite aj naše portfólio projektov interiérového dizajnu.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia