Kategórie
 
 
 
 
 

GRIL NA ZÁHRADE - ARANŽMÁ, KTORÉ VÁM PODPORIA CHUŤ!

Premýšľali ste o tom, aké dôležité je grilovanie vo vašej záhrade vo vašom každodennom živote? Aranžmány, ktorých súčasťou je aj moderná plocha na prípravu jedál, poskytujú vynikajúce podmienky na trávenie drahocenného času s vašimi najbližšími. Aby ste si naplno užili leto a spoločnosť rodinných príslušníkov a priateľov, oplatí sa obohatiť terasu o moderné vybavenie. Aké parametre by mala mať kvalitná výbava na grilovanie? Ktorý model najlepšie splní vaše očakávania? Pozrite si naše návrhy!

Inovatívny gril na záhrade - aranžmány a riešenia pre náročného kuchára

Pýtate sa, aké vlastnosti by mal mať nový gril do záhrady? Usporiadania a riešenia navrhované Marroni Grills vám poskytnú odpovede na vaše otázky!

Klasické grily na drevené uhlie sú minulosťou. Modely na plynový pohon sú zo sezóny na sezónu čoraz obľúbenejšie. Klasické grilovanie bolo spojené s veľkými nepríjemnosťami. Štipľavý dym, vietor, ktorý znemožňuje zapálenie grilu a nutnosť použitia chemického podpaľovania sú len niektoré z nich. Nerovnomerné spracovanie neprospieva kulinárskym highlightom – na pripálenie mäsa či zeleniny stačí chvíľka nepozornosti. Špecialisti navyše upozorňujú, že zmes vysokej teploty, dymu, žeravého uhlia a tuku je zdraviu nebezpečná (pri grilovaní tradičnou metódou sa uvoľňujú karcinogénne zlúčeniny). Grilovanie na plynových zariadeniach sa ukazuje ako oveľa prospešnejšie pre zdravie a planétu a pohodlný spôsob varenia.

 

 

Boj s vetrom a podpaľovaním je história! Plynový gril vám otvorí množstvo nových možností. Na spustenie zariadenia stačí otočiť príslušným gombíkom. Plynové grily sú vybavené kovovými alebo liatinovými roštmi, vyhrievané rovnomerne rozloženými horákmi. Pomocou nastavovacích gombíkov môžete ovládať činnosť každého z nich a prispôsobiť výkon požiadavkám konkrétnych produktov. Funkčný dizajn umožňuje súčasne variť produkty, ktoré vyžadujú jemné a intenzívne spracovanie, napríklad steaky, krevety a zeleninu. Odkvapkávajúci tuk neprichádza do priameho kontaktu s ohňom, takže nie ste vystavení karcinogénnym látkam.

Záhradný gril na plynový pohon splní požiadavky ako kuchára očakávajúceho funkčné a spoľahlivé riešenia, tak aj amatéra, ktorý kladie pohodlie nadovšetko. Používanie moderných modelov je jednoduché a bezpečné a rozsiahle funkcie poskytujú obrovské pole pre kulinárske špeciality. Najlepší gril na záhrade? Aranžmány prezentované na našej stránke budú tým najlepším zdrojom inšpirácie pre všetkých, ktorí sa pripravujú na letnú sezónu!

Spoľahlivé grilovanie na záhrade - aranžmány s modelom CATANIA

Prvé miesto v našom rebríčku zariadení s výbornými parametrami patrí modelu CATANIA - úhľadný, malý gril s veľkými možnosťami! CATANIA splní očakávania ľudí, ktorí hľadajú funkčné vybavenie, ktoré nezaberie veľa miesta na malej terase. CATANIA je navyše najlepším dôkazom toho, že bezkonkurenčný štandard a nízka cena môžu ísť ruka v ruke.

 

CATANIA je vybavená tromi horákmi s celkovým výkonom 8,79 kW. Každý horák má až 84 vstrekovačov zaisťujúcich optimálne spaľovanie. Horáky chránené krytom rovnomerne rozvádzajú teplo po celej ploche grilu. Rošty sú vyrobené z hrubej liatiny, ktorá sa rýchlo nahreje. Prídavný, vyššie položený rošt vám umožní pohodlnú prípravu chleba alebo iných produktov, ktoré vyžadujú jemné spracovanie. Ďalšou výhodou je bočný horák, ktorý uľahčuje ohrievanie omáčky alebo polievky. V spodnej časti grilu sa nachádza priestranná skrinka, do ktorej sa zmestí plynová fľaša, sada nožov, doska na krájanie a ďalšie príslušenstvo, ktoré by malo byť vždy po ruke pri príprave jedla vonku.

 

MILAZZO - aranžmány s elegantným záhradným grilom

 

Model MILAZZO osloví všetkých trendsetterov, ktorí snívajú o vytvorení plne funkčného, ​​pohodlného a zároveň módneho a avantgardného jedálenského kúta na záhrade. 5-horákový model MILAZZO sa oproti iným modelom odlišuje predovšetkým svojim dizajnom. Mechanizmus je ukrytý v atraktívnom kryte z čiernej lakovanej nehrdzavejúcej ocele. Kombinácia tmavej ušľachtilej farby so striebristými akcentmi dodala zariadeniu triedu.

 

 

Výberom modelu MILAZZO získate inovatívne vybavenie, ktoré splní očakávania tých najväčších milovníkov varenia vonku, a pútavú dekoráciu v súlade s najnovšími trendmi. Gril je vybavený piatimi horákmi s celkovým výkonom 14,65 kW a bočným horákom s výkonom 3,5 kW. Zaujímavým doplnkom je otvárač na fľaše namontovaný na kryte.

Inovatívny gril na záhrade - aranžmány s modelom SICILIA v hlavnej úlohe

Spoľahlivý, viacúčelový, kompletný... Tu je váš nový gril na záhrade! Aranžmány s modelom SICILIA ukradnú srdce každého, kto chce premeniť terasu na živú zónu stretnutí.

 

Rozsiahle zariadenie SICILIA kombinuje viacero spotrebičov – veľký gril s piatimi horákmi, drez, chladničku. Komfort prípravy jedál zvyšuje dlhá, kovová pracovná doska, ktorá sa mimoriadne ľahko udržiava v nepoškvrnenej čistote. Pri príprave vonkajšej večere pre svojich blízkych nemusíte cestovať medzi terasou a kuchyňou – všetok potrebný riad, doplnky a produkty bez problémov zmestíte do početných skriniek a zásuviek. Vybavením altánku grilom SICILIA vytvoríte slnkom zaliatu, pohodlnú a plne vybavenú kuchyňu.

 

 

Veľký voľne stojaci gril z rady SICILIA sa skvele hodí nielen do domácich záhrad, ale aj do vonkajších priestorov jedální.

Marroni Grills - grilovacie zariadenia pre nadchádzajúce roky

 

Prečo sa oplatí uvažovať o plynovom grile Marroni Grills vo vašej záhradnej úprave? Zariadenie uznávaného výrobcu v sebe spája vycibrenú estetiku, ktorá dodáva záhrade luxusný nádych, vysokú odolnosť voči vonkajším faktorom a funkčnosť. Všetky plynové grily sú vyrobené z materiálov, ktoré dokonale prejdú testom v náročnom vonkajšom prostredí, predovšetkým z nerezovej ocele. Plášť sa nezhoršuje vplyvom kontaktu s vlhkosťou, vysokou a nízkou teplotou a UV žiarením. Plynové fľaše sú ukryté v skrinkách, takže nenarúšajú estetiku jedálenského kúta. Všetky zariadenia sú ľahké a ich základňa je namontovaná na uzamykateľných kolieskach, ktoré uľahčujú ich presúvanie po terase. Nemusíte hľadať miesto v úzkej pivnici alebo garáži, aby ste si zabezpečili svoje vybavenie počas mimosezónneho obdobia. Oceľové grily môžu pokojne prezimovať priamo vonku zakryté ľahkým nepremokavým krytom. Dôležité je, že čistenie grilovacej plochy a krytu nie je náročné.

 

 

Okrem toho v rozsiahlom produktovom katalógu nájdete aj príslušenstvo na grilovanie - teplomery, woky a ďalšie riady, ktoré vám umožnia pripravovať tie najnáročnejšie riady, rebrá, súpravy na montáž prídavného grilu, kliešte, LED osvetlenie, utierky, kefy a oveľa viac.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia