Kategórie
 
 
 
 
 

Luxusný záhradný nábytok na terasu pre náročných

Hliníková pergolaSkutočnosť, že sa niečo deje s počasím aj v našich končinách je stále jasnejšia. Prekonávajú sa nové a nové teplotné rekordy maximálnej teploty, v lete robia starosti prívalové dažde, jar a jeseň ako keby neexistovali.

Bodkou za všetkým je aktuálna zima. Tešíme sa už z niekoľkých centimetrov snehu, ktorý nakoniec po pár hodinách, v lepších prípadoch niekoľkých dňoch tak či tak bez stopy zmizne. Zdá sa, že tento trend je nezvratný a budeme sa musieť prispôsobiť danej situácii.
 

 Záhradné slnečníky s bočnou nohou poskytnú dostatok tieňa

Pri relaxe doma na terase budeme riešiť v lete predovšetkým prudké slnko a vysoké teploty vzduchu. Na ochladenie nám poslúži bazén alebo sprcha. Tam sa ale pred slnkom neschováme. Ak máme chuť zdriemnuť si na ratanovom lehátku alebo posedieť vo svojej záhradnej súprave a nevystavovať sa ostrým slnečným lúčom, zostáva jednoduché riešenie - záhradný slnečník. Pri jeho výbere zohľadňujeme viaceré požiadavky. Najdôležitejšie sú plocha, ktorú potrebujeme prekryť, farebná úprava aby sa hodil k záhradnému nábytku, stabilita a samozrejme kvalita. 
K väčším záhradným sedeniam, prípadne k jedálenským setom na terasu s ratanovým alebo teakovým stolom je najvhodnejší veľký záhradný slnečník s bočnou nohou a polohovateľnou strechou. Ideálne je keď môžeme regulovať sklon v dvoch rovinách a okrem toho by mal mať aj možnosť otáčania okolo vlastnej osi. Takýto záhradný slnečník nám umožní pri jednoduchej obsluhe za pár minút nastaviť tienidlo tak, aby potrebné priestory zostali chránené počas celého dňa. Môžete si vybrať obdĺžnik 3 x 4 m, štvorec 3 x 3 m alebo ak dávate prednosť okrúhlym tvarom, tak záhradný slnečník s priemerom 3,5 m. Na malé jedálenské súpravy, k ratanovým kreslám na balkón alebo na zatienenie záhradného lehátka stačia aj menšie rozmery, pripadne záhradný slnečník so stredovou nohou. Celú ponuku nájdete na stránkach www.bamboo.sk a www.drstudio.cz. Komplikácie vznikajú ak máte záhradu na veternom mieste alebo príde nečakaná búrka s prudkými nárazmi vetra. Naše záhradné slnečníky môžu mať podstavu ťažkú až 150 kg, napriek tomu ich v podobných prípadoch používať nemôžete. 

Hliníkové pergoly rozširujú možnosti relaxu v záhrade.

Existuje východisko z tejto situácie. Riešením sú hliníkové pergoly so sklopnými strešnými lamelami. Ponúkame ich v bielej a modernej antracitovej farbe. Majú modulovú konštrukciu a pohodlne pod ňu umiestnite luxusnú záhradnú sedaciu súpravu spoločne napríklad s ratanovom jedálenskou súpravou pre viac osôb. Strešné lamely umožnia vpustiť do priestoru práve toľko slnečných lúčov koľko potrebujete. V prípade dažďa strešné lamely mechanicky zatvoríte a pokojne pozorujete, čo sa okolo vás deje. Dažďová voda je odvádzaná pomocou lamiel a žľabov integrovaných v konštrukcii cez nosné stĺpy hliníkovej pergoly do zeme.
Hliníkové pergoly rozširujsú možnosti nášho pobytu na terase aj na jarné a jesenné obdobie. Bočné rolety vás po stiahnutí ochránia pred chladom aj vetrom. Zabezpečujú aj primerané tienenie pred dobiedzajúcimi lúčmi slnka nízko nad obzorom. Relax v záhrade nebude len otázkou letného obdobia a stáva sa takmer celoročnou záležitosťou.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia