Kategórie
 
 
 
 
 

Moderná kovová pergola - úkryt pred daždom i slnkom

Moderná kovová pergola je vybavenie, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej záhrade. Štýlová minimalistická konštrukcia zvyšuje funkčnosť priestoru za domom a dodáva mu neodolateľný šarm. Čo je charakteristické pre pergoly z ponuky spoločnosti drstudio.cz? Ktorý model by sa hodil práve do vašej záhrady? Zistite to!

 

 

 

 

Moderná kovová pergola verzus drevený altánok

Ešte donedávna sme v zozname obľúbených záhradných doplnkov mohli nájsť i drevené altánky. Bohato zdobené konštrukcie v rustikálnom štýle dnes prenechávajú svoje miesto modelom z kovu. Moderná kovová pergola strohého, minimalistického tvaru oveľa lepšie zapadá do trendov, ktoré momentálne dominujú v modernej architektúre. Kovové pergoly sú na rozdiel od starších verzií z dreva odolné voči poškodeniu a vonkajším vplyvom.

Hľadáte spoľahlivé, štýlové a viacúčelové zariadenie, ktoré vás ochráni pred vrtošivým počasím? Ste na správnom mieste! Dizajnéri značky Zumm sa rozhodli vytvoriť inovatívnu pergolu, ktorá bude dokonalým spojením vysokej funkčnosti a nádherného dizajnu. S hrdosťou môžeme konštatovať, že ich misia bola úspešná! Výsledkom práce talentovaných dizajnérov sú modely PERARA a MARANZA vybavené nastaviteľnou strechou.

MARANZA a PERARA – moderná kovová pergola šitá na mieru do vašej záhrady

V ponuke Garden Space nájdete dva modely dizajnových prístreškov – prístenný i samostatne stojaci model MARANZA a samostatne stojaci model PERARA. Každá moderná kovová pergola je vyrobená z nehrdzavejúceho hliníka, ktorý je vynikajúcou kombináciou jednoduchosti s absolútnou odolnosťou. Základom každej konštrukcie sú profily. Tie sú pevne a zároveň nenápadne pripevnené k zemi. Pevná konštrukcia, ktorá je stabilná aj vo veľmi veternom počasí, tvorí oporu pre najdôležitejšiu časť pergoly – polohovateľnú strechu.

Chceli by ste sa opaľovať? Alebo práve naopak, hľadáte úkryt pred horúcim slnkom? Vďaka modernej kovovej pergole môžete dostať počasie pod kontrolu. Lamelová strecha funguje na princípe žalúzií. Pomocou jednoduchého, no spoľahlivého manuálneho systému môžete meniť sklon lamiel, a tým regulovať množstvo slnečných lúčov prenikajúcich na terasu. Sklopené lamely vytvárajú kompaktnú, nepriepustnú strechu s vysokou odolnosťou proti zaťaženiu. Voda je zo strechy odvádzaná prostredníctvom nenápadného systému.

Záhradná pergola nie je len funkčný doplnok, ale aj zaujímavá dekorácia. Mimoriadne elegantná minimalistická konštrukcia dokonale doplní moderné zariadenie vašej terasy a stane sa jeho neoddeliteľnou súčasťou. Modely MARANZA a PERARA sú dostupné v dvoch univerzálnych tlmených farbách – bielej a antracitovej. Moderná pergola vyzerá nádherne v kombinácií s exkluzívnymi sedacími či viacprvkovými jedálenskými súpravami, dizajnovými hojdačkami i štýlovými dekoráciami. Oba modely si môžete zakúpiť v niekoľkých veľkostiach, takže poľahky nájdete ten, ktorý najlepšie zapadne do vašej záhrady.

Moderná kovová pergola a spol.

Záhradný prístrešok pred vami naplno odhalí svoj skrytý potenciál, keď ho vybavíte ďalšími doplnkami. Rušia vás zvedavé oči susedov pri popoludňajšom odpočinku? Nachádza sa vaša záhrada v blízkosti rušnej ulice? Vďaka inovatívnym roletám si konečne doprajete oddych v súkromí vlastnej záhrady. Rolety na prístrešky sú vyrobené z pevnej, nehorľavej technickej tkaniny odolnej voči plesniam a vysokým i nízkym teplotám. Táto látka si navyše zachováva svoju žiarivú farbu aj napriek pôsobeniu UV žiarenia. Rolety sa dajú namontovať na všetky predné a bočné steny. Vďaka praktickému mechanizmu ich môžete zastaviť v troch výškach (1/3, 2/3 alebo úplne zatiahnuté).

Moderná kovová pergola MARANZA je kompatibilná aj s dekoratívnymi stenami z pevných lamiel. Tieto steny sú, rovnako ako altánky, dostupné v dvoch farbách.

Montáž modernej kovovej pergoly

Obávate sa, že montáž pergoly je náročná úloha, ktorá vám zaberie veľa času a energie? Omyl! Moderná kovová pergola s logom značky Zumm sa skladá z modulárnych prvkov, ktoré sa dajú rýchlo a jednoducho zložiť. Mysleli sme však aj na zákazníkov, ktorým záleží na ich pohodlí, a do ponuky sme zaradili službu montáže priamo u vás doma.

Príprava na zimu: moderná kovová pergola mimo sezóny

Bojíte sa, že silné mrazy, niekoľkotýždňová vrstva snehu či nečistoty ovplyvnia stav vašej obľúbenej záhradnej konštrukcie? V takom prípade rýchlo zmeníme váš názor! Každá moderná kovová pergola z ponuky Garden Space je celoročná konštrukcia, ktorá nevyžaduje žiadnu špeciálnu starostlivosť. S jej pravidelnou impregnáciou či obnovovaním farby si nemusíte robiť absolútne žiadne starosti. Garantujeme vám, že prístrešok si zachová svoj bezchybný stav po mnoho rokov, aj napriek neustále sa meniacim poveternostný podmienkam.

Moderná kovová pergola nielen do záhrady

Záhradný prístrešok z dielne našich dizajnérov sa dokonale hodí nielen do záhrad v blízkosti rodinných domov. Zaujímavá a odolná konštrukcia nádherne vynikne i v záhradách reštaurácií, plážových baroch či hotelových relaxačných zónach. Moderná kovová pergola vybavená pohodlným nábytkom, romantickým osvetlením a plynovými ohrievačmi poskytne vašim hosťom ideálne podmienky na odpočinok aj počas chladných, zamračených dní. S našou pomocou vytvoríte atraktívny a pohodlný oddychový priestor, ktorý sa stane vizitkou vašej firmy. 

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia