Kategórie
 
 
 
 
 

Moderný gril

Moderný gril je mimoriadne užitočným prvkom do zbierky každého nadšenca aktívneho oddychu na čerstvom vzduchu. Viete si predstaviť lepší spôsob, ako stráviť teplé sobotné popoludnie, ako párty s priateľmi pod holým nebom? Lahodné, aromatické jedlá podávané priamo z rozpáleného grilu dodajú lesk každému sviatočnému stretnutiu. Pri príprave na štart tohtoročnej sezóny sa oplatí spoznať ponuku moderného vybavenia, ktoré vo vás prebudí kulinárskeho majstra. Čo si pre nás výrobcovia prvotriednych grilov pripravili? Skontrolujte!

Moderný gril na drevené uhlie - klasika vo vynovenej edícii

Pri hľadaní zariadenia, ktoré bude praktické, ľahké a mimoriadne všestranné, stojí za to venovať pozornosť grilu na drevené uhlie, ktorý vyrába značka Napoleon. Kanadský líder špecializujúci sa na výrobu prvotriednych záhradných grilov navrhuje model, ktorý sa výrazne líši od väčšiny produktov tohto typu. Čím sa vyznačuje moderný gril na drevené uhlie Napoleon? V prvom rade ergonomický dizajn, spoľahlivá odolnosť a jednoduché použitie! Stačí sa pozrieť na gril na drevené uhlie, aby ste videli, ako trieda vyzerá – lesklé čierne veko s vrstvou porcelánu, dizajnová forma a starostlivá povrchová úprava pôsobia elektrizujúco. Elegantný plášť ukrýva to najdôležitejšie na grile - odolný oceľový rošt, tepelné difúzory, teplomery, prieduchy a mnoho ďalšieho príslušenstva. Množstvo inovatívnych riešení a premyslený dizajn v najmenšej miere robia z grilovania čistý pôžitok! A čo viac, zariadenie sa dá jednoducho zložiť a prepraviť, vďaka čomu každá cesta mimo mesta získa jedinečnú chuť! Ak akurát držíte diétu, pozrite sa na tip Ako odľahčiť grilovačku?

Moderný plynový gril – môže byť iný!

Gril na drevené uhlie nie je jedinou zaujímavou ponukou, ktorá v Garden Space na milovníkov dobrej kuchyne čaká. Ak si ceníte moderné riešenia, určite vás zaujme záhradný gril na plynový pohon. Všetky druhy podpalov a uhlia môžete odložiť bokom! Na spustenie zariadenia stačí otočiť príslušným gombíkom. Šikovný mechanizmus umožňuje nastaviť intenzitu plameňa, takže príprava jemných pokrmov (napríklad rýb, morských plodov alebo zeleniny) už nie je krkolomnou výzvou. Rozsiahla pracovná plocha umožňuje pozvať k stolu neobmedzený počet ľudí!

Každý z nás už nie raz zistil, že počasie, faktor, ktorý nemôžeme ovplyvniť, môže účinne prekaziť naše plány. Neočakávané zrážky nikdy nenarušia záhradnú párty naplánovanú na týždne! S moderným plynovým grilom, ktorý máte k dispozícii, sa o auru báť nemusíte. Zariadenia sú vybavené krytmi, ktoré chránia grilovacie produkty pred vodou a dažďom. Vďaka teplomerom zabudovaným vo vrchnákoch máte pod kontrolou celý proces. Dôležité je, že pripravované produkty neprichádzajú do priameho kontaktu s plameňom, čo prakticky znemožňuje ich spálenie.

Moderné záhradné grily na plynový pohon určite oslovia milovníkov zdravého životného štýlu. Špecialisti upozorňujú, že jedlo pripravené bez použitia uhlia a chemického podpaľovania je pre náš organizmus oveľa lepšie. Navyše, pri grilovaní na horákoch nevzniká štipľavý dym, čo je skaza ľudí grilujúcich tradičnými postupmi.

 Každý záhradný gril dostupný v salónoch Garden Space je premyslený do najmenšieho detailu. Hlavným stavebným materiálom každého modelu je vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ. Kov dokonale funguje v náročnom, vonkajšom prostredí. Môžete si byť istí, že UV žiarenie, extrémne teploty a voda nebudú mať nepriaznivý vplyv na stav grilu. Nerezová oceľ je odolná aj proti mechanickému poškodeniu a poškriabaniu. Každý moderný gril je vybavený kolieskami, ktoré výrazne uľahčujú jeho presúvanie po terase.

TRAPANI a SICILA - moderný gril pre náročných kuchárov

Moderné záhradné grily navrhnuté technológmi, ktorí spoluvytvárajú značku Marroni Grills, potešia každého zanieteného kuchára, ktorý si chce na svojom pozemku zariadiť skutočnú vonkajšiu kuchyňu. Veľký záhradný gril z rady TRAPANI alebo SICILIA vám otvorí doteraz nedosiahnuteľné možnosti.

Vonkajšia kuchyňa TRAPANI je vybavená päťhorákovým grilom s celkovou pracovnou plochou 80 x 50 cm, prídavným bočným horákom 3,5 kW, elektrickým otočným ražňom, drezom, pevnou doskou a zásuvkami a skrinkami na uloženie riadu, príslušenstva. a potravinárskych výrobkov. Malá chladnička je navyše integrovaná do konštrukcie SICILIA. Najmenšie premyslené konštrukcie vám poskytnú takmer neobmedzené pole pre kulinárske pôžitky. Už nebudete musieť behať medzi kuchyňou a záhradou. Všetko, čo potrebujete na prípravu viacchodového pohostenia, budete mať vždy po ruke.

CATANIA - lacný, moderný gril

Chcete vymeniť svoj starý gril za novší model bez toho, aby ste naň míňali príliš veľa peňazí? Hľadáte malé zariadenie, ktoré harmonicky zapadne do malej záhrady alebo zapadne do malého altánku? Nepochybujeme, že váš plynový gril CATANIA splní vaše očakávania! Úhľadný gril je najlepším dôkazom toho, že atraktívna cena a nekompromisná kvalita môžu ísť ruka v ruke. Moderný gril CATANIA je vybavený tromi štandardnými horákmi a jedným bočným horákom. Celková grilovacia plocha je 56,5 x 44,5 cm. Energetická účinnosť, jednoduchosť použitia, elegantný dizajn, spoľahlivosť a jednoduchosť použitia robia z modelu CATANIA neustálu popularitu.

Moderný gril: osvedčené riešenia pre priemysel HoReCa

Moderné terasové grily ocenia nielen priaznivci varenia pre svojich blízkych v súkromí svojej záhrady, ale aj profesionáli prevádzkujúci svoje gastro prevádzky. Úvod do letnej ponuky špecialít podávaných priamo z horúceho roštu je jednoduchý a overený spôsob, ako zvýšiť atraktivitu reštaurácie v lete. Nepochybujeme o tom, že vôňa steakov, klobások a grilovaných špízov plávajúcich po reštaurácii nenechá okoloidúcich okolo vašej reštaurácie ľahostajne prejsť!

Ako sa starať o moderný gril?

Vonkajšie zariadenia sú neustále vystavené faktorom, ktoré môžu z dlhodobého hľadiska ovplyvniť jeho stav. Terasový gril nie je výnimkou. Väčšina výrobcov outdoorového vybavenia odporúča, aby sa ich produkty počas zimy premiestnili do suchej uzavretej miestnosti. Nemáte vo vašej garáži alebo pivnici dostatok miesta na zabezpečenie grilu? Máme pre vás dobrú správu - záhradné grily s logom Marroni Grills môžu bezpečne prezimovať na terasových doskách aj celú zimu! Aby ste si ušetrili pochybné potešenie z čistenia zariadenia, ktoré je už niekoľko mesiacov pokryté snehom, mokrým lístím a peľom, oplatí sa pred začiatkom jesene prikryť gril ľahkým krytom.

Vyhnite sa krytom s prímesou vinylu, ktoré mrazom stuhnú a následne popraskajú. Oveľa lepšie budú modely navrhované značkou Aero Cover. Produkty holandského lídra sú vyrobené z inovatívneho RIP-STOP polyesteru. Látka je obohatená o membránovú vrstvu. Materiál nepremokne a vďaka priedušnému záteru zaisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu a zachováva si hebkosť bez ohľadu na počasie. V dôsledku toho sa pod krytom nevyvíjajú škodlivé baktérie, plesne a huby. Kryty na gril sú dostupné vo viacerých variantoch, ktoré sa líšia veľkosťou, takže ľahko nájdete variant, ktorý sa hodí k vášmu zariadeniu. Každý gril je dodávaný s vreckom na ľahké uloženie nepoužitého krytu.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia