Kategórie
 
 
 
 
 

Moderný ratanový nábytok

Moderný ratanový nábytok súprava MilanoZáhrady obklopujúce novopostavené domy potešia svojou dôslednosťou a eleganciou. Starostlivo upravené terasy svojou estetikou a funkčnosťou. Moderný záhradný nábytok nemá nič spoločné s provizórnymi súpravami nepohodlných drevených alebo plastových stoličiek. Aké riešenia sú momentálne aktuálne? Prezrite si naše návrhy!

Moderný ratanový nábytok na terasu MILANO.

Prvá položka v našom zozname bude zvlášť zaujímavá pre majiteľov veľkých terás. Moderný ratanový záhradný nábytok na terasu z rady MILANO je absolútnym bestsellerom, ktorý úplne ohúril srdcia najnáročnejším milovníkom relaxu v súkromí vlastnej záhrady.

Nábytok MILANO svojim vzhľadom a pohodlím spĺňa predstavy pre najlepšie a najdrahšie salónikové zostavy. Minimalistický tvar, tlmené, módne farby a elegantná línia robia z rohovej pohovky na terasu nielen funkčný kus nábytku, ale aj výraznú výzdobu priestoru, ktorá vnáša do záhrady triedu a vkus. Každý roh MILANO sa skladá z mobilných prvkov (tzv. Modulov), ktoré je možné navzájom kombinovať v akejkoľvek konfigurácii.

Moderný ratanový nábytok súprava Milano

Materiál z ktorého je zostava MILANO je umelý ratan - vysoko kvalitný materiál, ktorý pred niekoľkými sezónami zaútočil na súkromné ​​záhrady a vonkajšie zóny hotelov, reštaurácií a SPA centier. Napriek meniacim sa trendom je jeho vedúca pozícia stále nezlomná. A niet sa čomu čudovať! Ratanový nábytok vyzerá prirodzene a zároveň vykazuje nadpriemernú odolnosť voči vonkajším faktorom a mechanickému poškodeniu. Môžete si byť istí, že polyratanová pohovka, kreslá alebo stôl vyjdú bez poškodení z dlhodobého kontaktu s dažďom, snehom, silným slnkom a extrémnymi teplotami. Husté a neporézne vlákna navyše neabsorbujú vodu ani nečistoty, vďaka čomu je mimoriadne ľahké udržiavať nábytok (aj biely) v bezchybnej čistote.

PORTOFINO - tvarovo a moderne zariadený nábytok na terasu

Na vašej terase nie je dostatok miesta pre veľkú rohovú sedaciu súpravu? Obmedzený priestor nemusí byť menej pohodlný! Moderný terasový nábytok PORTOFINO vhodne nahradí viacprvkovú sedaciu súpravu.

Milujete leňošenie na čerstvom vzduchu a opaľovanie sa v skutočne kráľovských podmienkach? Potom bola pohovka PORTOFINO vytvorená špeciálne pre vás! Elegantná pohovka so širokým mäkkým sedadlom obohateným o vankúše vám poskytne optimálne pohodlie v sede i v ľahu. Obrovskou výhodou tohto kusu nábytku je skladacia strieška, ktorú môžete ľahko zložiť zakaždým, keď vás začne príliš rozmaznávať slnko alebo vás prekvapí nečakané mrholenie.

Moderný ratanový nábytok Portofino

Závesné kreslo UOVO - moderný terasový nábytok nielen do záhrady 

Éra hojdacích lavičiek sa skončila! Klasické hojdačky nahradili dizajnové kreslá zavesené na háku alebo špeciálnom ráme. Skvelým príkladom modernej hojdačky, ktorá vám odhalí úplne neznámu tvár relaxu, je UOVO - kus ratanového nábytku, ktorý si získal srdcia našich zákazníkov vo veľkom štýle.

Zabudovaná hojdacia konštrukcia naplnená mäkkým vankúšom vám umožní na chvíľu sa odtrhnúť od šedého každodenného života a vytvoriť ideálne podmienky na ponorenie sa do blaženého, ničím nerušeného relaxu. Môžete si byť istí, že akonáhle pocítite pohodlie, ktoré poskytuje UOVO, už sa ho nikdy nevzdáte.

Čo je dôležité, UOVO je nielen funkčným spoločníkom na odpočinok, ale aj krásnou ozdobou priestoru. Tento avantgardný kus nábytku bude fungovať nielen na terase alebo balkóne, ale aj v modernej obývacej izbe, izbe pre mládež alebo spálni. UOVO je k dispozícii v niekoľkých módnych, výrazných farbách, vďaka ktorým ľahko nájdete variant, ktorý ladí s vašim zmyslom pre estetiku a usporiadanie miestnosti.

Moderný ratanový nábytok závesné kreslo Uovo

Moderný slnečník na terase - užite si krásnu záhradu bez ohľadu na počasie.

Teplo valiace sa z neba, silný vietor alebo neočakávané zrážky môžu efektívne ochladiť nadšenie odpočívať na terase a uzavrieť vás do štyroch stien. V tom vám pomôžu inovatívne záhradné slnečníky značky Platinum.

Záhradné slnečníky Platinum navrhnuté holandskými dizajnérmi sa výrazne líšia od štandardných, okrúhlych slnečníkov, ktoré boli donedávna prítomné takmer na každom pozemku. Moderné dáždniky sú odolné a vrhajú na terasu nielen upokojujúci tieň, ale chránia aj pred škodlivými účinkami UV žiarenia a dažďových zrážok. Pôsobivé, veľké striešky v jemných módnych farbách sú pripevnené na pevných hliníkových rámoch, ktoré zachovávajú dokonalú vertikálnosť a stabilitu. Slnečníky sú k dispozícii v niekoľkých verziách líšiacich sa veľkosťou a tvarom vrchlíka, úpravou a konštrukciou (v predaji sú modely so strednou alebo bočnou nohou). Moderný záhradný  ratanový nábytok a štýlový, veľký dáždnik vytvoria harmonické duo, ktoré dodá vonkajšiemu usporiadaniu kúsok luxusu.

Moderný ratanový nábytok slnečník Platinum

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia