Kategórie
 
 
 
 
 

Pergola na terasu 3X3 m - inovatívne riešenia v záhrade

Zastrešenie terasy 3x3 m navrhované značkou SUNS prinesie do vašej záhrady úplne novú kvalitu. Rozlúčte sa s dáždnikmi, ktoré sa hojdajú vo vetre, markízami, ktoré sa vplyvom vlhkosti kazia, a drevenými altánkami, ktoré si vyžadujú časovo náročnú impregnáciu

Spoznajte bližšie hliníkovú pergolu ROTA - moderná pergola prepracovaná po úžitkovej i vizuálnej stránke.

ROTA - hliníková pergola 3x3 m

Predstavte si, že na svojej terase môžete vychutnávať pohodlie bez ohľadu na to, či práve svieti slnko alebo prší. S radosťou vám predstavujeme zastrešenie terasy od renomovanej značky SUNS, ktoré je navrhnuté tak, aby vašu terasu transformovalo na dokonalý vonkajší priestor pre relaxáciu a zábavu. Toto zastrešenie, s rozmernou štruktúrou 3x3 metre, je prezentované v katalógu značky a je dokonalým príkladom inovatívneho dizajnu spojeného s funkčnosťou.

Zastrešenie je celé vyrobené z práškovo lakovaného hliníka. Tento typ povrchovej úpravy poskytuje materiálu mimoriadnu odolnosť, ktorá prekračuje bežné normy. Práškové lakovanie je proces, pri ktorom sa na hliník nanáša suchý prášok a následne sa materiál zahrieva, aby sa prášok roztopil a vytvoril pevný, odolný povrch. Výsledkom je povrch, ktorý je odolný nielen proti škrabancom a odieraniu, ale aj proti korózii a UV žiareniu, čo z neho robí ideálnu voľbu pre akékoľvek vonkajšie použitie.

Hovoríme tu o konštrukcii z rady ROTA, ktorá je navrhnutá tak, aby vydržala nástrahy všetkých štyroch ročných období. Či už je letný žiar alebo jesenný dážď, toto zastrešenie terasy poskytne stabilnú ochranu, ktorá vám umožní využívať vonkajší priestor po celý rok. Vďaka tejto pevnej konštrukcii môžete na svojej terase stráviť príjemné chvíle bez obáv z nepriaznivého počasia.

Zastrešenie je vybavené špeciálnou strechou z lamiel. Tieto lamely sú vyrábané z rovnakého práškovo lakovaného hliníka, čo zabezpečuje ich dlhú životnosť a jednoduchú údržbu. Čo je však skutočne výnimočné, je ich nastaviteľnosť. Strecha je navrhnutá ako inteligentný systém, ktorý vám umožňuje manuálne upraviť uhol sklonu lamiel. Týmto spôsobom môžete jednoducho regulovať, koľko slnečných lúčov dopadá na vašu terasu. Chcete viac svetla a tepla? Jednoducho lamely nakloňte. Potrebujete tieň? Nastavte ich do uzavretej pozície.

A čo viac, v prípade, že sa počasie zmení a začne pršať, jednoduchým pohybom môžete strechu úplne zatvoriť. Takto vytvoríte nepriepustný štít, ktorý vás ochráni pred dažďom a umožní vám pokračovať v odpočinku alebo zábave na terase bez toho, aby ste museli utekať dovnútra.

Zastrešenie terasy od SUNS tak predstavuje spojenie elegance, vysokého výkonu a adaptability, ktoré prinesie do vášho života viac pohodlia a estetického pôžitku. Pridajte k tomu ešte výhodu jednoduchej manipulácie a získate riešenie, ktoré je nielen praktické, ale aj výrazne zvyšuje hodnotu vašej domácnosti.

Terasová pergola má ešte jednu dôležitú funkciu: dodáva priestoru triedu. Starostlivo navrhnuté, elegantné budovy sú pôsobivým prostredím pre nábytok a ďalšie prvky, ktoré tvoria záhradnú úpravu. 

V srdci každej záhrady, kde sa prelínajú estetika a funkčnosť, môžeme nájsť terasovú pergolu. Táto štruktúra nie je len obyčajným prístreškom, ale zohráva kľúčovú rolu v celkovom vnímaní vonkajšieho priestoru. Ako tichý strážca pokoja a harmonie, terasová pergola dodáva každej záhrade nezameniteľnú triedu a šarm.

Predstavte si, ako sa slnečné lúče preplétajú cez precízne navrhnuté drevené trámy pergoly, vytvárajúc na zemi mozaiku tieňov a svetla. Tento živý obraz pôsobí upokojujúco a zároveň pridáva k estetickej hodnote miesta. Elegantné línie a premyslená konštrukcia tejto terasovej pergoly sú plodom starostlivého dizajnu, ktorý zohľadňuje nielen aktuálne trendy, ale aj trvalú kvalitu a funkčnosť.

Nie je to len o samotnej konštrukcii; pergola slúži ako výkladná skriňa pre nábytok a ďalšie prvky záhradnej úpravy. Akoby sama podčiarkovala krásu každého jednotlivého kusu, od pohodlných vonkajších sedačiek až po elegantné stolíky, ktoré vás lákajú, aby ste si sadli a vychutnali si chvíľu pod jej ochranou. Je to miesto, kde sa rodinné oslavy stávajú nezabudnuteľnými a večery s priateľmi sa menia na magické momenty pod hviezdami.

Pergola teda nie je len doplnkom, ale spoluvytváraťelom atmosféry, ktorá odráža charakter a štýl majiteľa domu. Keď sa hostia prechádzajú vašou záhradou, nemôžu si nevšimnúť, ako pergola prispieva k celkovému pocitu luxusu a elegance. Tento pozoruhodný prvok záhradnej architektúry sa tak stáva viac než len estetickým doplnkom; stáva sa miestom stretnutí, relaxácie a inšpirácie.

V konečnom dôsledku, terasová pergola predstavuje viac než len jej konštrukčné prvky. Je to svedok každodenného života, zážitkov a spomienok, ktoré sa v jej prítomnosti rodia. A práve preto má táto pergola tú jedinečnú a neoceniteľnú funkciu – dodávať priestoru triedu a premeniť obyčajnú záhradu na miesto plné života a štýlu.

Montáž zastrešenia terasy 3x3 m

Máte obavy, že akékoľvek zmeny, ktoré plánujete uskutočniť vo vašej záhrade, sa nevyhnutne spájajú s nekonečnými dňami vyčerpávajúcej práce, ktoré by mohli narušiť pokojné prostredie vášho domova? Myslíte si, že budete musieť stráviť každú voľnú chvíľu pracujúc pod slnkom, zatiaľ čo by ste mohli relaxovať alebo sa venovať iným záľubám? Dovoľte mi vyvrátiť tento omyl a predstaviť vám úplne iný scenár, ktorý je tak príjemný ako letný vánok.

Predstavte si, že transformácia vašej terasy môže byť nielen hladká, ale aj rýchla a bezbolestná. Ako? Nuž, začnime tým, že montáž zastrešenia terasy s rozmermi 3x3 metre je skutočne prekvapivo jednoduchý proces. Teraz si možno hovoríte, že to znie príliš dobre, aby to bola pravda, ale verte mi, s našim systémom to naozaj tak jednoduché je.

Konštrukcia, o ktorej hovoríme, je navrhnutá s ohľadom na jednoduchosť a pohodlie. Je zostavená z modulárnych častí, ktoré sa k sebe dokonale hodia ako diely puzzle. Každý modul je navrhnutý tak, aby zapadol presne na svoje miesto, čo znamená, že celý proces spájania týchto častí je nielen efektívny, ale aj nekomplikovaný. Môžete sa rozlúčiť s dlhými hodinami štúdia návodov a zložitým náradím, pretože tento systém bol vytvorený s myšlienkou, že ho zvládne naozaj každý.

A ak sa cítite neistí alebo jednoducho uprednostňujete, aby prácu vykonali profesionáli, máme pre vás skvelé správy. Naša firma ponúka komplexný servis, ktorý je presne to, čo potrebujete. Ak si ceníte svoj čas a pohodlie, môžete sa úplne spoľahnúť na našich skúsených odborníkov. Tím, ktorý k vám príde, sa postará o všetko potrebné – od precízneho merania, cez dopravu všetkých dielov, až po samotnú montáž strechy priamo na vašom pozemku. Všetko toto sa uskutoční s dôrazom na detail a s ohľadom na vaše osobné potreby a želania.

Výsledkom bude, že vaša záhrada získa nový rozmer a vy budete môcť vychutnávať svoje rána, popoludnia či večery na terase bez obáv z nepredvídateľného počasia. A to všetko bez toho, aby ste museli stráviť ani jeden deň namáhavou prácou. Veríme, že naša ponuka sa vám bude páčiť a tešíme sa na príležitosť pomôcť vám zrealizovať vaše záhradné sny s ľahkosťou a eleganciou.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia