Kategórie
 
 
 
 
 

TERASOVÝ NÁBYTOK z umelého ratanu - moderná záhrada

terasový nábytok z umelého ratanu moderná záhrada MONZAPozrite si terasový nábytok prezentovaný v exkluzívnych katalógoch a zistíte, že sa najčastejšie vyrába z umelého ratanu. Prečo je to tak? Umelý ratan je syntetický materiál, ktorý kraľuje moderným záhradám. Kreslá, pohovky, jedálenské súpravy aj záhradné závesné kreslá vyrobené z polyratanu sa už dlhé roky tešia neohrozenej vedúcej pozícii. Prečo je terasový nábytok s výpletom z umelého ratanu taký populárny? Ktoré modely budú dokonale zapadať do prostredia vášho domu? Vyberte si najvhodnejšie riešenie!

Kvalitný terasový nábytok z polyratanu je ideálne riešenie

Záhradný nábytok a príslušenstvo je v trvalom kontakte s faktormi, ktoré môžu nepriaznivo ovplyvniť jeho konštrukciu a vzhľad. Má to priamy vlyv na terasový nábytok z umelého ratanu moderná záhrada UOVOpohodlie pri sedení a celkový dojem z vašej terasy. Pri výbere záhradného nábytku by ste mali venovať osobitnú pozornosť kvalite použitých materiálov. Spomedzi veľkého množstva vhodných riešení je pozornosť tých najnáročnejších zákazníkov upriamená najmä na modely z umelého ratanu. Prečo je vhodné rozhodnúť sa pre tento druh terasového nábytku? Polyratan je overený, moderný a praktický materiál, ktorý v sebe spája prírodný, teplý povrch s maximálnou kvalitou inovatívnych plastov. Je odolný voči mechanickému poškodeniu a poveternostným faktorom ako je voda, vysoké teploty alebo mráz a UV žiarenie. Umelý výplet je vyrobený z hustých, neporéznych vlákien, ktoré neabsorbujú vodu ani nečistoty z ovzdušia, čo umožňuje  jednoduchým spôsobom udržiavať terasový nábytok z umelého ratanu bezchybne čistý aj v prípade, že sa rozhodnete pre biely výplet. Nemusíte mať obavy s časovo náročnej impregnácie prírodných materiálov a opakovaného natierania a olejovania. Na to jednoducho zabudnite. Umelý ratan si nevyžaduje špeciálnu starostlivosť, stačí voda a jemná kefka, prípadne tlakový čistič.

Terasový nábytok poznáme veľmi dobre a zaoberáme sa jeho predajom dlhé roky – od roku 2002. Vieme, že moderná záhrada je priestor, ktorý je prepracovaný nielen z pohľadu funkčnosti, ale aj estetiky. Štýlový nábytok na terasu vyrobený z umelého ratanu je významným trendom v dizajne. Luxusné terasový nábytok z umelého ratanu moderná záhrada JULIApohovky, zaujímavé závesné kreslá a pohodlné záhradné lehátka sú ozdobou priestoru a umocňujú celkový dojem z exteriéru. Terasový nábytok z umelého ratanu máme v ponuke vo viacerých overených farbách výpletu a mnohých typoch a štýloch. Máte takmer neobmedzené možnosti pri zariaďovaní vašej záhrady. Technoratan je vďaka svojim vlastnostiam mimoriadne univerzálny. Bez ohľadu na to, či  uprednostňujete na terase skôr škandinávsky typ nábytku alebo vám viac vyhovuje riešenie v provensálskom štýle, môžete si byť istí, že terasový nábytok z umelého ratanu z našej ponuky na stránkach www.bamboo.sk a www.drstudio.cz vám zabezpečí požadovaný efekt.

Záhradný nábytok z pohľadu ekológie?

Umelý ratan je pre tých, ktorým ekológia nie je ľahostajná. Dramatické zhoršovanie životného prostredia nás nemôže nechať ľahostajnými a je našou povinnosťou brať pri nákupe záhradného nábytku do úvahy aj ekologický rozmer. Musíme si uvedomiť, že matke prírode môžeme pomôcť aj pri zariaďovaní záhrady. Terasový nábytok z umelého ratanu patrí do prestížnej skupiny ekologických výrobkov. V procese výroby a ani v priebehu jeho využívania sa neuvoľňujú žiadne prvky, ktoré by mali nepriaznivý vplyv na životné prostredie a čistotu ovzdušia. Kvalitou použitých materiálov a dokonale prepracovanými a overenými postupmi pri výrobe sa terasový nábytok z umelého ratanu značky OLTRE radí k výrobkom s vysokou životnosťou. Záhradné stoličky a kreslá, stoly, záhradné sedenia a pohovky na terasu, vyrobené z umelého výpletu vám budú slúžiť dlhé roky. Podľa odhadu znalcov to bude až dvadsať rokov. Po takomto dlhom období si môže terasový nábytok poznačený časom a intenzívnym využívaním nájsť svoj druhý život v procese recyklácie.

MILANO – luxusný terasový nábytok z umelého ratanu

Najpredávanejšia položka zo zoznamu našich bestsellerov poteší každého milovníka moderných záhrad. Ratanový terasový nábytok MILANO bol navrhnutý pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú originálne riešenia.  Poskytne im maximálne pohodlie pre oddych na čerstvom vzduchu.  Moderné terasový nábytok z umelého ratanu moderná záhrada MILANOrohové sedacie súpravy sú každú sezónu v čele najpredávanejších výrobkov. Ak si ich detailnejšie pozriete, prípadne vyskúšate v našich predajniach nebudete prekvapení. Vydarený dizajn, prepracovaná ergonómia, pohodlné čalúnenie, ktoré rozmaznáva vaše telo. Veľkorysé rozmery a modulové riešenie vás presvedčia. Ak hovoríme o kvalite záhradného sedenia MILANO nemôžete ignorovať jeho univerzálnosť. Terasový nábytok z umelého ratanu MILANO je vyrobený z ľahkých modulov ktoré môžete kombinovať podľa rozmerov terasy a vašich predstáv o počte miest na sedenie. Z modulov si zložte veľkú rohovú zostavu alebo záhradný set v tvare písmena "U". Diely sú pospájané plastovými spojkami, ktoré sú súčasťou dodávky a sú započítané v cene výrobku. Ak budete mať po určitom čase chuť na zmenu, nemusíte kupovať nový záhradný nábytok. Jednotlivé diely uložíte inakším spôsobom a terasa je ako nová. Zostavu si môžete naviac  rozšíriť o pohodlné kreslá, prípadne taburetky. Všetko v rovnakom štýle a s totožným výpletom z umelého ratanu.

Terasový nábytok z umelého ratanu v škandinávskom štýle

V záhradách navrhnutých v škandinávskom štýle hrajú rozhodujúcu úlohu prírodné materiály a svetlé farby v kombinácii s výraznými zemitými odtieňmi. Všetkému dominujú vždy zelené ihličnany, machy, kríky, dekoratívne trávy a kvety - prvky typické pre severskú prírodu. Jednoduchosť sa tu spája s teplom domova. Záhrada inšpirovaná estetikou a životným štýlom obyvateľov severnej Európy musí  umocňovať súdržnosť rodiny a umožňovať primeraný odpočinok v duchu filozofie hygge. Terasový nábytok z umelého ratanu vám umožní vytvoriť miesto, kde budú všetci členovia rodiny tráviť s radosťou spoločné chvíle. V ponuke sú jedálenské súpravy RODI, klasické záhradné ratanové sedačky MONZA s pohovkou, kreslami a stolíkom alebo záhradné rohové súpravy IMOLA. Všetko v troch farbách výpletu z polyratanu. Dizajn nábytku jednoznačne odkazuje na škandinávsku inšpiráciu.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia