Kategórie
 
 
 
 
 

Terasový prístrešok – funkčný a módny doplnok záhrady

Terasový prístrešok je dôležitým prvkom, ktorý zvyšuje funkčnosť záhrady. Keď sa z neba alebo nad záhradou, kde sa má konať starostlivo pripravená záhradná párty, valí horúčava, zhromažďujú sa tmavé oblaky ohlasujúce dážď, je to práve strecha, ktorá vám umožní skrotiť počasie. Aké modely budú vyzerať obzvlášť dobre v modernej záhrade? Prezrite si naše ponuky a nájdite vybavenie, vďaka ktorému bude dvorová zóna pozývať k odpočinku bez ohľadu na počasie.

Kovový terasový prístrešok - moderné riešenia pre väčší komfort

Viete si predstaviť lepší spôsob, ako stráviť voľnú, prázdninovú sobotu, ako organizovať grilovačku pre svojich blízkych? V lete sa práve záhrada stáva živým centrom rodinných stretnutí. Dobre organizovaná terasa alebo veranda preberajú funkciu obývacej izby a jedálne. Vďaka patričnej, starostlivo skompletizovanej výbave si každý letný deň pohodlne spríjemníme jedením, pitím popoludňajšej kávy, opaľovaním alebo čítaním dobrej knihy. Žiaľ, existuje niečo, čo môže letnú idylku pokaziť – počasie. Naozaj nás musí obmedzovať faktor, na ktorý nemáme vplyv? nie nevyhnutne! Výrobcovia outdoorového vybavenia ponúkajú množstvo riešení, ktoré pomáhajú skrotiť počasie. K štandardným dáždnikom s obmedzeným dosahom a markízam, ktoré sa rýchlo kazili kontaktom s vlhkosťou, pribudli inovatívne kovové pergoly s nastaviteľným zastrešením.

Strešná krytina z dreva bola donedávna obľúbeným záhradným doplnkom. Bohužiaľ, prírodné stavby vyžadovali od hostiteľov pravidelnú impregnáciu a osvieženie farby. Dekorované drevené altánky navyše splynuli s rustikálnymi záhradami lepšie ako s minimalistickou terasou zariadenou v modernom duchu. Dekoratívne konštrukcie z prírodnej suroviny dnes ustupujú praktickejším riešeniam – altánkom z kovu.

Kovový terasový prístrešok vám umožní vychutnať si záhradu bez ohľadu na poveternostné podmienky. Riešenia, ktoré navrhujeme, spĺňajú očakávania ľudí, ktorí hľadajú komplexné riešenia. Premyslené konštrukcie sa vyznačujú spoľahlivosťou a dlhou životnosťou, jednoduchosťou používania a hlavne inovatívnym systémom, ktorý vám umožní ešte viac ovládať počasie. Spoznajte terasové zastrešenia z originálnej rady SUNS a nájdite variant, ktorý ladí s priestorom obklopujúcim váš domov.

MARANZA - inovatívny terasový prístrešok

Moderný altánok z radu MARANZA je výbornou alternatívou k dreveným pergolám, skladacím markízam a ďalším doplnkom určeným na ochranu pred slnkom. Terasový prístrešok prezentovaný v katalógu SUNS chráni nielen pred horiacimi lúčmi, ale aj pred zrážkami a dokonca aj vetrom. MARANZA vďačí za svoj multitasking premyslenému dizajnu.

Základom terasového prístrešku sú pevné profily trvalo, no zároveň diskrétne pripevnené k zemi. Konštrukcia zostáva plne stabilná vo veľmi veternom počasí. Silné nohy sú oporou pre najdôležitejšiu časť - strechu z lamiel, teda plochých hliníkových lamiel. Zastrešenie SUNS využíva spoľahlivý, ručný systém, ktorý umožňuje plynule meniť uhol sklonu lamiel, a tým kontrolovať množstvo slnečného žiarenia dopadajúceho na terasu (riešenie možno prirovnať k roletám). Vy sa rozhodnete, či sa chcete vyhrievať na slnku alebo sa schladiť v upokojujúcom tieni. Dôležité je, že ploché lamely vytvárajú kompaktnú vodotesnú konštrukciu odolnú voči veľkému zaťaženiu, akým je sneh (až 80 kg na m2). Voda je odvádzaná špeciálnym systémom, takže sa na plochej streche nezhromažďuje.

MARANZA je možné namontovať dvoma spôsobmi – voľne stojace a nástenné. V predaji nájdete terasové prístrešky, ktoré sa líšia veľkosťou a farbou, takže ľahko nájdete variant, ktorý sa hodí do vašej záhrady.

Doplnková výbava k terasovému prístrešku MARANZA

Terasový prístrešok MARANZA vám pomôže nielen osamostatniť sa od vrtošivého počasia, ale aj urobiť zo záhrady privátnu atmosféru napomáhajúcu oddychu. Pohľad na susedov bývajúcich priamo pri vašom dome alebo blízkosť rušnej ulice, ktorá vedie hneď za plotom, nebude zdrojom nepohodlia, ak základnú verziu MARANZA rozšírite o ďalšie komponenty: rolované závesy alebo prelamované bočné steny.

Žalúzie sú vyrobené z pevnej, nehorľavej textílie, ktorá nestráca svoju farbu aj napriek vystaveniu UV žiareniu. Spustené žalúzie tienia priestor, izolujú od vonkajšieho prostredia a chránia pred poryvmi vetra. Mechanizmus umožňuje trojstupňové nastavenie žalúzií (1/3, 2/3 alebo úplne zatvorené). Alternatívou k roletám sú prelamované steny z nenastaviteľných lamiel - jemné akcenty s praktickou a dekoratívnou funkciou. Prvky je možné namontovať na vybrané bočné a čelné steny.

Terasový prístrešok ROTA - dizajn pre náročných zákazníkov

Terasové prekrytie z rady ROTA je na rozdiel od MARANZA určený len pre voľne stojacu montáž. Štýlová pevná konštrukcia z hliníka zatieni zostavu terasového nábytku, keď vás príliš kazí slnko, a ochráni ľudí na terase pred zrážkami. Terasový prístrešok je vybavený nastaviteľnou strechou, ktorá mu dodáva univerzálny charakter. Dažďová voda je odvádzaná do strany neviditeľným systémom skrytým v nohách konštrukcie, vďaka čomu je priestor okolo pergoly suchý. Nepotrebná údržba, módny dizajn, jednoduchosť montáže a obsluhy, široká škála modelov a vysoká funkčnosť použitých riešení robia z terasového prístrešku ROTA sympatie aj tých najnáročnejších trendsetterov.

Inštalácia terasového prístrešku

Terasový prístrešok s logom SUNS - špičkové vybavenie

Kúpou celoročného zastrešenia terasy navrhnutej dizajnérmi, ktorí spoluvytvárajú značku SUNS, investujete do prvotriedneho vybavenia, ktoré vám bude slúžiť v bezchybnom stave dlhé roky. Na výrobu terasových prístreškov sa používajú iba kvalitné materiály so zvýšenou odolnosťou voči vonkajším faktorom a mechanickému poškodeniu. Hlavným stavebným materiálom altánkov je hliník, dodatočne zaistený práškovým nástrekom. Antikorózna, pevná konštrukcia nie je ovplyvnená vodou, UV žiarením, extrémnymi teplotami.Zdalo by sa, že postaviť pred dom pevnú konštrukciu si vyžaduje prekopanie celej záhrady a zložité, zdĺhavé práce... Nič nemôže byť horšie! Každý terasový prístrešok, ktorý bamboo.sk ponúka, sa skladá z modulárnych dielov, ktoré jednoducho spojíte a pripevníte k zemi. Proces montáže konštrukcie je podrobne uvedený v návode priloženom k ​​objednávke a vo videu dostupnom na webovej stránke. Vážite si pohodlie? Nemôžete sa pochváliť zmyslom pre kutila? V tomto prípade sa naši technici postarajú o prepravu komponentov, urobia potrebné merania a postavia konštrukciu.

Bojíte sa, že udržanie altánku v dobrom stave po dlhé roky je spojené s pravidelnou impregnáciou a osviežením farby? Potom vás musíme opraviť! Naše terasové prístrešky nevyžadujú žiadnu starostlivosť ani používanie ochrany mimo sezóny.

Prístrešok na terasu: riešenia aj pre HoReCA

Domáce záhrady a rekreačné pozemky nie sú jedinými miestami, kde sú naše terasové prístrešky vítané. Moderné strešné krytiny sú veľmi obľúbené medzi podnikateľmi, ktorí prevádzkujú svoje podnikanie v HoReCa. A niet sa čomu čudovať! Dizajnové terasové prístrešky dodávajú vonkajšiemu okoliu reštaurácií, hotelov a penziónov luxusný charakter. Navyše vďaka nim môžu hostia plnohodnotne využívať služby daného zariadenia bez ohľadu na počasie. Stojí za pripomenutie, že práve vonkajšia časť areálu je výkladnou skriňou zariadenia a často práve ona rozhoduje o tom, či sa okoloidúci rozhodne zastaviť na danom mieste na obed alebo kávu. Preto sa oplatí venovať veľkú pozornosť estetike a funkčnosti záhrady.

V bamboo.sk nájdete všetko, čo potrebujete na vytvorenie čarovnej, pozývajúcej zóny k odpočinku - zostavy nábytku z materiálov s rôznymi vlastnosťami a povrchovou úpravou (technorattan, prírodný ratan, hliník), vybavenie (rozsiahle plynové grily, ktoré spĺňajú očakávania najnáročnejších kuchárov a radiátory príjemné teplo) a dekorácie, ktoré dodajú celku želaný charakter (exteriérové ​​koberčeky, lampáše, vankúše, solárne lampy).

Terasový prístrešok s bodkou nad "i" v štýlovom aranžmáne

Kovový altánok nie je len doplnok s čisto praktickou funkciou. Každý terasový prístrešok dostupný v predajniach bamboo.sk je prepracovaný aj po estetickej stránke. Minimalistické, strohé štruktúry dokonale ladia so záhradami zdobenými v duchu módneho minimalizmu. Každý terasový prístrešok je dostupný v dvoch farbách – bielej a antracitovej. Náš výber týchto farieb nebol náhodný. Každý z nich je univerzálny a ušľachtilý. Jemná biela aj výrazná antracitová vytvárajú mimoriadne harmonické duo so žiarivou zelenou. Chcete zaujímavým spôsobom rozvinúť rozsiahly priestor za domom? Alebo možno naopak hľadáte terasový prístrešok na malú verandu? Nepochybujeme, že v našom katalógu nájdete model prispôsobený vašim individuálnym potrebám.

Terasový prístrešok naplno odhalí svoj potenciál, keď ho vybavíte štýlovým nábytkom. Technoratanová alebo kovová rohová pohovka s modulárnou štruktúrou, pohovky alebo jedálenská súprava budú vyzerať skvele v duete s dizajnovou štruktúrou. Kompozíciu doplnia jednoduché závesné kreslá a dekorácie, ktoré dodajú aranžmánu luxusný tón. Umiestnením plynového grilu pod strechu vytvoríte praktickú, pohodlnú vonkajšiu kuchyňu. Obrovské množstvo rôznych riešení vám otvára takmer neobmedzené možnosti usporiadania! Nemusíte sa obmedzovať kvôli problémom so zabezpečením rozsiahlej zostavy nábytku v tesnom suteréne alebo garáži. Väčšina nábytku, ktorý ponúka bamboo.sk, môže stráviť celú zimu vonku. Jediné, čo treba urobiť, aby dlhá zima nepostihla ratanové či kovové zostavy, je prikryť ich ľahkým nepremokavým poťahom.

 

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia