Kategórie
 
 
 
 
 

Vonkajšie krby na terase - jesenná relaxačná zóna

Skrotiť počasie vám pomôžu vonkajšie krby na terase. Nízke teploty vás nemusia uzavrieť medzi vašimi štyrmi stenami. Práve naopak – jeseň, dlhé večery vytvárajú ideálnu príležitosť pozrieť sa na vašu záhradu z úplne novej perspektívy! Ospalá záhrada, odetá do pestrých farieb, napomáha relaxácii, pokoju a hodnotnému odpočinku. Na vytvorenie správnych podmienok na terase bez ohľadu na počasie toho nepotrebujete veľa – postačí pohodlné kreslo, mäkká deka, šálka zahrievacieho čaju a vonkajší krb! Ako fungujú moderné terasové vonkajšie krby? Ktorý model sa oplatí mať na terase či balkóne? Skontrolujte!

 

Moderné vonkajšie krby na terase - spôsob, ako prečkať zimné počasie

V posledných rokoch sa mnohí z nás rozhodli premeniť svoje záhrady na miesta, kde môžeme nájsť útočisko pred každodenným zhonom a stresom. Vytvorili sme si tam vlastné malé oázy klidu a relaxácie, kde môžeme tráviť čas s rodinou, priateľmi, alebo len tak sami so svojimi myšlienkami. A práve moderné vonkajšie krby na terase sa stali jedným z najobľúbenejších a najvyhľadávanejších doplnkov, ktoré nám pomáhajú tieto momenty ešte viac si užiť. Tieto elegantné a funkčné ohrievače nám totiž umožňujú prekonať chladné zimné obdobie a užívať si čaro vonkajšieho prostredia počas celého roka.

Nie je to tak dávno, keď boli vonkajšie krby považované skôr za luxusný doplnok veľkých reštaurácií či eventových priestorov. Dnes však už majú svoje miesto aj v mnohých súkromných záhradách. Vďaka širokej ponuke na trhu, ktorá zahŕňa rôzne typy od plynových po elektrické modely, si môže každý vybrať presne taký krb, ktorý najlepšie zapadne do štýlu jeho záhrady. Obzvlášť populárne sú voľne stojace plynové radiátory, ktoré sú nielen praktické, ale aj esteticky príťažlivé, a tak dokonale dopĺňajú atmosféru každého exteriéru.

Moderné vonkajšie krby na terase nám prinášajú oveľa viac než len teplo v chladných dňoch. Ich jemné svetlo dodáva večerom neopakovateľnú atmosféru, a teplé lúče nám umožňujú dlho do noci sedieť vonku, či už pri večeri s priateľmi, alebo len tak pri pohári vína pod hviezdami. Tieto krby sú navrhnuté tak, aby boli nielen efektívne, ale aj bezpečné. Nevytvárajú dym ani iskry, a preto sú ideálne aj pre rodiny s malými deťmi alebo domácimi zvieratami.

Pri rozhodovaní o kúpe vonkajšieho krbu je dôležité zamerať sa na produkty od overených výrobcov. Jedným z takých je napríklad HAPPY COCOONING, firma, ktorá je známa svojou kvalitou a inovatívnym prístupom. Ich vonkajšie krby sú nielen spoľahlivé a energeticky úsporné, ale sú navrhnuté tak, aby skvele zapadli nielen do záhrad, ale aj na balkóny či do zimných záhrad. Týmto spôsobom poskytujú univerzálne riešenie pre každého, kto hľadá spoľahlivý a štýlový spôsob, ako prečkať zimné obdobie a užívať si vonkajší priestor po celý rok.

Vonkajšie krby na terase v podobe ohniska

Predstavte si večer, keď sa pomaly snúbi západ slnka s tichým šepotom večernej brízy. Tieto chvíle by mohli byť ešte kúzelnejšie, ak by ste svojej terase vedeli vdýchnuť kúsok romantiky, ktorý by sa harmonicky snúbil s atmosférou plnou pohody. Často sa stáva, že hľadáme spôsoby, ako svoj vonkajší priestor oživiť a urobiť ho miestom, kde čas strávený s rodinou či priateľmi získa úplne nový rozmer.

Možno ste už premýšľali nad rôznymi dekoráciami, rastlinami alebo osvetlením, ale stále to nie je ono. Čo keby existoval prvok, ktorý by vašej terase dodal nevšedný vzhľad a zároveň poskytol útulné teplo? Tým tajomným prvkom by mohli byť vonkajšie krby, a to nie hocijaké, ale záhradné ohniská značky Happy Cocooning. Táto myšlienka sa môže zdať na prvý pohľad jednoduchá, ale v skutočnosti skrýva mnohostranný potenciál premeniť vašu terasu na miesto, kde každá večera naberie čaro nezabudnuteľného zážitku.

Záhradné ohniská Happy Cocooning predstavujú rozsiahlu kolekciu, v ktorej si nájde to svoje úplne každý. Či už máte radi jednoduché a minimalistické dizajny alebo dávate prednosť niečomu robustnejšiemu, táto značka vám pravdepodobne ponúkne presne to, čo hľadáte. Čo tieto ohniská robí takými výnimočnými, je ich schopnosť vytvoriť pôsobivý efekt živého ohňa, ktorý dokáže každú chvíľu strávenú na terase premeniť na magickú a nezabudnuteľnú.

Ohniská sú dostupné v rôznych tvaroch a veľkostiach, čo umožňuje ich umiestnenie na terase bez ohľadu na jej rozmer. Od klasických kruhových po moderné obdĺžnikové varianty, každý môže nájsť ten pravý kúsok, ktorý bude najlepšie ladit s jeho vonkajším priestorom. Materiály, z ktorých sú tieto ohniská vyrobené, sú tiež rôznorodé. Stretnete sa s kompozitnými materiálmi, ktoré svojou tmavou farbou dodávajú ohnisku eleganciu, ale aj s prvkami z prírodného dreva, ktoré zase pridávajú na autenticite.

Na ochranu pred popáleninami, ktoré by mohli vzniknúť pri bezprostrednom kontakte s plameňmi, sú ohniská vybavené špeciálnymi sklenenými krytmi. Tieto kryty nie len zvyšujú bezpečnosť pri používaní, ale zároveň pôsobia veľmi esteticky a dopĺňajú celkový vzhľad ohniska.

Pre tých, ktorí radi spájajú príjemné s užitočným, značka Happy Cocooning ponúka aj prídavné police, ktoré môžu slúžiť na odkladanie nápojov alebo občerstvenia. Niektoré modely sú navyše doplnené o keramické polená, čo ešte viac zvyšuje autenticitu celého zážitku z ohniska. A pre milovníkov grilovania je skvelou správou, že niektoré ohniská sú vybavené vysokým roštom, vďaka ktorému ich možno ľahko premeniť na plnohodnotný gril.

Sumárne, ak chcete svojej terase dodať atmosféru plnú tepla a svetla a zároveň vytvoriť dokonalé miesto pre večerné posedenia s rodinou či priateľmi, záhradné ohniská Happy Cocooning predstavujú ideálne riešenie. S ich pomocou môžete každý večer premeniť na čarovný moment s nezameniteľným šarmom živého ohňa.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia