Kategórie
 
 
 
 
 

ZÁHRADNÉ SOLÁRNE SVIETIDLÁ - POSLEDNÝ DETAIL VO VAŠEJ ZÁHRADE

Záhradné solárne svietidlá - ekologická náhrada klasického osvetlenia

Osvetlenie zohráva obrovskú úlohu pri zariaďovaní akýchkoľvek priestorov, či už v interiéri alebo na záhrade. Starostlivo umiestnené lucerny a záhradné lampy dokážu zvýrazniť vizuálne aj funkčné hodnoty každej záhrady. V tme podčiarknu kúzlo rastlín a záhradných jazierok, zdôraznia architektonické detaily, osvetlia číslo domu, vchod, terasu i chodníky... Práve vďaka nim vyzerá záhrada nádherne nielen cez deň, ale aj po zotmení.

Inštalácia štandardných elektrických žiaroviek sa často spája s menšími alebo väčšími problémami. Jedným z nich je aj potreba pripojenia osvetlenia k zdroju elektrickej energie, čo môže značne obmedziť našu kreativitu. Okrem toho je osvetlenie vo vašej záhrade v neustálom kontakte s faktormi, ktoré môžu negatívne ovplyvniť ich stav. Do záhrady môžu byť nainštalované iba správne navrhnuté svietidlá s vysokým krytím IP (minimálne IP44). Toto číslo znamená, že lampy sú odolné voči pevným časticiam (prachu a špine) a vode. Ak osvetliť záhradné jazierko či fontánu? Zariadenia, ktoré sú určené na prácu pod vodou, potrebujú ešte väčšiu ochranu s minimálnym krytím IP67. Časom sa však ukázalo, že solárne lampy sú oveľa praktickejšie a ekologickejšie alternatívou ku klasickým elektrickým svietidlám. Na akom princípe fungujú tieto zariadenia?

Záhradné solárne lampy svietia vďaka obnoviteľnej, bezplatnej a plne ekologickej energií - slnku. Každá lampa tohto typu sa skladá okrem iného z batérie, solárneho článku, LED diódy (alebo inej žiarovky), senzora súmraku av niektorých prípadoch aj zo senzora pohybu. Ich fungovanie je úplne jednoduché: slnečné lúče dopadajú na solárny článok a menia sa na energiu, ktorá sa ďalej hromadí v batérii.

Po západe slnka sa aktivuje senzor, ktorý rozsvieti lampu. Solárne svietidlá sú plne automatické, čo znamená, že v prípade potreby sa samé automaticky zapínajú. Jediné, na čo treba pamätať pri ich používaní je, že tieto lampy musia byť umiestnené na miestach, kde na ne budú čo najdlhšie dopadať slnečné lúče. Modely umiestnené v tienistých zákutiach vašej záhrady nebudú mať dostatok svetla na úplné nabitie.

Moderné solárne osvetlenie: ekologické aj ekonomické

Kúpou záhradného solárneho osvetlenia chránite životné prostredie aj svoju peňaženku. Solárne lampy svietia vďaka tomu, čoho je vonku dostatok - slnku. Pri prevádzke zariadení poháňaných bezplatnou a obnoviteľnou energiou nevznikajú žiadne náklady na údržbu. Vysoko kvalitné modely sú navyše vyrobené z materiálov s mimoriadne dlhou životnosťou. Môžete si byť istí, že nové lampy vyrobené z hliníka ošetreného práškovou farbou, skla a exotického dreva vám budú v perfektnom stave slúžiť mnoho rokov.

Riešenie značky Suns - záhradné solárne osvetlenie v podobe lampášov

Hľadáte funkčné a zároveň zaujímavé solárne osvetlenie? Ste na správnom mieste! Sme si stopercentne istí, že moderné záhradné lampy z dielne dizajnérov značky Suns oslovia aj tých najnáročnejších milovníkov záhradného dizajnu, ktorí vedia oceniť aj nekonvenčné riešenie. V ponuke výrobcu nájdete široký výber solárnych svietidiel, ktoré výrazne pripomínajú svietidlá. Spomeňme napríklad minimalistické modely geometrických tvarov, ktoré sú vyrobené z kovu a skla (JACK, COCO), svietidlá s drevenými prvkami (KATE a TOM) a dizajnové svietidlá vyrobené z lana, kovu a teakového dreva (FAY). Každý model je vybavený rukoväťou, ktorá nielen uľahčuje jeho prenášanie, ale vďaka nej ho môžete pohodlne zavesiť na stojan alebo na vetvu stromu. Na výrobu lámp boli použité materiály s vysokou odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a vonkajším vplyvom. Môžete si byť istí, že si solárne svietidlá zachovajú svoju bezchybnú formu aj napriek každodennému kontaktu s intenzívnym UV žiarením, rosou, dažďom či extrémnymi teplotami. Solárna lampa s logom značky Suns je praktickým doplnkom, ale aj vkusnou dekoráciou. Zaujímavé svietidlá dokonale zodpovedajú najmodernejším trendom v záhradnom dizajne. Svietidlá s logom značky SUNS vyzerajú dokonale v minimalistických záhradách, ale aj v tých, ktoré sú inšpirované rustikálnym štýlom. Vďaka nenápadným akcentom bude vaša terasa, pergola či záhrada ešte krajšia.

Každá zo záhradných solárnych lámp môže svietiť v troch rôznych režimoch s rôznou intenzitou svetla. Vybrať si môžete jeden z troch režimov: 30%, 50% a 100%. Maximálna neprerušená doba fungovania lampy je až 10 hodín. Energeticky úsporná dióda môže vytvárať intenzívne svetlo alebo len jemne žiariť. Zamračilo sa? Žiadny problém! Každá lampa je dodávaná s káblom USB-C, ktorý vám ju v prípade núdze umožní rýchlo nabiť.

Príslušenstvo k záhradnému solárnemu osvetleniu

V bamboo.sk sa o záhrady staráme naozaj komplexne, preto v našej ponuke nájdete nielen zaujímavé záhradné solárne lampy, ale aj stojany. Vďaka stabilným a pevným konštrukciám v rôznych veľkostiach zväčšíte možnosti využitia svojej solárnej lampy. Svietidlo zavesené na stojane sa bude nádherne dopĺňať napríklad s luxusnou sedacou súpravou.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia