Kategórie
 
 
 
 
 

Záhradné stoličky a kreslá - do domu aj reštaurácie

Šírkou sortimentu a využitím viacerých materiálov vám umožníme vybrať si vhodné sedenie na terasu v rodinnom dome aj pre reštauračnú terasu alebo kaviareň. Zvoľte si kvalitu overenú množstvom spokojných zákazníkov za dobrú cenu.

Originálne stoličky a kreslá do zimnej záhrady

Zaujímavou alternatívou k ľahkým ratanovým stoličkám sú typy s drevenou konštrukciou. Základom je rám z tropickej dreviny v bledej alebo tmavej farbe. Často sa používa vzácny mahagón. Drevené kostry stoličiek majú výplety z tenkých prútov z prírodného ratanu no často sa používajú aj povrázky z banánovníka alebo morskej trávy. Jednotlivé typy stoličiek sa líšia aj zaujímavými grafickými vzormi. Ratanové stoličky a kreslá sú mimoriadne pohodlné. S ich čistením nie je žiadny problém. Na prach stačí vysávač. Na miesta znečistené mastnotou použijeme jemnú kefku a saponát. Po čistení je potrebné nechať vlhký povrch vysušiť. Viacej informácií o ošetrovaní ratanového nábytku nájdete v našom blogu.

Záhradné stoličky a kreslá na terasy reštaurácii a kaviarní

Pri dovolenkách v letných destináciách ste si určite všimli, že ratanové stoličky a kreslá sa tešia veľkej obľube pri zariaďovaní letných terás reštaurácií a kaviarní. Zákazníci vždy ocenia pohodlie a použitie príjemných prírodných materiálov. Bežné sú aj barové stoličky z rovnakého materiálu. Vhodné modely stoličiek a ratanových stolov sa spájajú do zostáv s rôznym počtom miest na sedenie. Vznikne tak priestor na posedenie pre väčšie skupiny hostí aj pre zamilované dvojice, ktoré k sebe nikoho pustiť nemienia. Nábytok z prírodného ratanu má svoje limity. Vyžaduje si, aby bol balkón alebo terasa zakrytý. Vplyv dažďových zrážok a slnečných lúčov v opačnom prípade zanechá svoje stopy. Trpí predovšetkým povrchová úprava.

Pokiaľ máte pocit, že ratanové sedenie z prírodného materiálu by bol v našich poveternostných podmienkach príliš odvážny krok, vyberte si na terasu alternatívu z umelého ratanu. V širokej ponuke stoličiek a kresiel z polyratanu si určite vyberiete vhodný typ. Bez ohľadu na to, či máte bližšie k jednoduchosti a moderným tvarom alebo vznešenej elegancii, či uprednostňujete riešenia v rurálnom dizajne alebo nedopustíte na romantiku v provensalskom štýle, určite si nájdete vhodný typ medzi množstvom dostupných modelov. Niektoré záhradné stoličky a kreslá z našej ponuky na stránkach www.bamboo.sk alebo v www.drstudio.cz budú určite vyhovovať vašim individuálnym očakávaniam. 

Záhradné stoličky s opierkami alebo bez nich, kreslá k jedálenskému stolu aj klasické kreslá a pohovky z umelého ratanu k nízkym ratanovým stolíkom pre pohodlné posedenie počas dlhých letných večerov. Ku okrúhlemu výpletu z umelého ratanu ROYAL v troch farbách - romantickej bielej, tradičnej hnedej - pieskovej farbe alebo modernej sivej farbe sedenia z umelého ratanu si vyberte jedálenský stôl alebo konferenčný stolík z rovnakého druhu materiálu a rovnakej farbe. Veľmi obľúbené zostavy na terasy reštaurácií a barov sú ratanové stolíky so stredovou nohou. Je len na vás, ktoré modely budú tvoriť základ vašej terasy. 

Záhradné stoličky a kreslá - na terasy v súlade s prírodou

Dokonalú harmónia s okolitou prírodou vám umožnia dosiahnuť ratanové stoličky a kreslá z prírodného nelúpaného ratanu z kolekcie VIMINE. V kombinácii s teakovými stolmi dokážete vytvoriť úchvatné kombinácie, ktoré očaria každého hosťa. Prírodný materiál má svoje prirodzené fluidum. Ratan, materiál získaný z výhonkov popínavých ázijských paliem, spestruje naše interiéry už celé storočia. Moderný ratanový nábytok už nejaký čas berie útokom aj exteriéry rodinných domov. Nemôžeme sa tomu čudovať! Ak použijete záhradné stoličky a kreslá na terase, vytvoríte lenivú dovolenkovú atmosféru hneď na dosah ruky. Stačí zavrieť oči, precítiť pohodlie v ratanovom kresle a vychutnať si zvuky živej prírody, aby ste sa sami presvedčili, že najkrajšie cesty sa dajú uskutočniť v pohodlí vlastnej záhrady.

Záhradné stoličky a kreslá z hliníka - moderna v záhrade

Nábytok vyrobený z moderných materiálov predstavuje zaujímavú protiváhu k dominancii prírody v záhrade. Súčasne vhodne dopĺňa modernú architektúru najnovších typov rodinných domov a víl. Farby nábytku v bielom alebo svetlom sivom odtieni cez sivú až po atraktívnu antracitovú farbu a najnovšie modely navrhnuté v minimalistickom štýle vytvárajú kontrast k bohatosti foriem, tvarov a farieb vytvorených matkou prírodou. Záhradné stoličky a kreslá z moderných materiálov sú navyše mimoriadne odolné a ľahké. Z dôvodu úspory miesta pri dlhodobom uskladnení sa dajú aj stohovať, a aj vďaka tomu vzbudzujú záujem podnikateľov hľadajúcich vybavenie pre zariadenia wellness či SPA alebo terasy reštaurácií a kaviarní. Záhradné stoličky a kreslá s hliníkovou konštrukciou a výpletom z pevnej PE sieťky majú najvyššiu odolnosť proti nepriaznivým vplyvom počasia. Hliník oživujú teakové opierky na stoličkách a kreslách. Na jedálenských stoloch sú väčšinou dosky z teakového dreva. Na ošetrenie teakových prvkov ponúkame najnovšie prípravky na báze nanočastíc. Je vhodné ošetriť drevo ešte predtým, ako ho začnete využívať.

Záhradné kreslá pre zábavu a relax

Môžete to vyskúšať a presvedčte sa! Nebude na terase viacej vyťažené miesto ako ratanové hojdacie kreslo alebo záhradné závesné kreslo aj s konštrukciou. Ak nájdete dostatočne hrubý konár alebo máte pred domom záhradnú pergolu, môžete kreslo zavesiť aj na ne. Celé leto si v ňom budete užívať pohodlie a pokoj. Z príležitostných prehánok nemusíte mať obavu. Vzdušné obaly AEROCOVER zabezpečia primeranú ochranu pred dažďom aj prachom.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia