Kategórie
 
 
 
 
 

Záhradné stoličky - najmodernejšie návrhy, ktoré si v okamihu zamilujete

Teakovy stol lyonPohodlná záhradná stolička je bez najmenších pochýb tým najdôležitejším vybavením každej záhrady. Práve v pohodlnom, hlbokom sedadle sa môžeme úplne uvoľniť a oddávať sa leňošeniu uprostred bujnej zelene. Pre tých, ktorí hľadajú moderné a praktické stoličky do záhrady, sme pripravili malé porovnanie najzaujímavejších modelov dostupných v ponuke Garden Space. Ktorá stolička sa dokonale hodí do zariadenia v blízkosti vášho domu? Prezrite si naše návrhy!

 

 

Záhradné stoličky ELOS - originálne kúsky pre milovníkov odvážneho dizajnu

Stoličky vyrobené z lana? Prečo nie! Naši dizajnéri opäť dokázali, že neobyčajné a odvážne riešenia sú ich špecialitou. S ohromným potešením vám predstavujeme najnovší prírastok do rodiny ZUMM - záhradné stoličky ELOS. Tieto originálne stoličky sa výrazne líšia od produktov, ktoré sú dostupné vo väčšine obchodov. Model ELOS odlišuje od štandardných stoličiek najmä originálny materiál - lano. Sedadlá vyrobené z pevného polypropylénového lana, ktoré je odolné voči oderu, vyzerajú mimoriadne atraktívne a zároveň sú odolné voči neustále sa meniacim poveternostným podmienkam.

Stoličky ELOS pred vami naplno odhalia svoj potenciál v kombinácii so stolom SIMI (dostupný v okrúhlej alebo obdĺžnikovej verzii).

Kovova stolicka na tetrasu

Ľahké záhradné stoličky ALICANNTE STONE&WOOD

Jemná forma, minimalizmus a výnimočná odolnosť... Presne týmito slovami môžeme opísať záhradné stoličky ALICANTE vo verzii STONE&WOOD! Nenechajte sa oklamať jednoduchými tvarmi stoličiek značky ZUMM - špičková kvalita ide ruka v ruke s moderným dizajnom. Tieto zaujímavé kúsky sú vyrobené z vysokokvalitného hliníka, ktorý nepoškodí dážď, sneh, extrémne teploty ani UV žiarenie.

Zaujímavým akcentom narúšajúcim chlad konštrukcie sú vložky z teakového dreva. Kombinácia chladného kovu s teplým prírodným materiálom dodáva stoličkám skutočne jedinečný charakter.

hlinikova zahradna stolicka

Záhradné stoličky DINAN - prirodzenosť a charakter

Architekti sú čoraz odvážnejší pri obohacovaní minimalistického štýlu o prírodné akcenty - vertikálne záhrady na fasádach budov, návrat drevených okien, prírodné materiály na terasách či nábytok z kombinovaných materiálov (napríklad kov a drevo alebo sklo a kameň) sú len niektoré z najmodernejších trendov v súčasnom dizajne.

Stoličky DINAN sú skvelým spôsobom, ako dodať vonkajšiemu priestoru trochu voľnosti a prirodzenosti. Záhradné stoličky z dielne značky VIMINE sú vyrobené z ratanu - prírodného materiálu, ktorý pochádza z ohybných kmeňov exotických ázijských paliem. Každý kus sa vyrába ručne, takže si môžete byť stopercentne istí, že sa do vašich rúk dostane výrobok najvyššej kvality. Stoličky sú dostupné v dvoch farebných variantoch - v bielej farbe a vo farbe prírodného ratanu.

Teakovy stol

Záhradné stoličky TRAMONTO - nadčasová sila klasiky

Posledný model, ktorý nemohol chýbať v našom zozname, je stolička TRAMONTO. Jednoduchá a ľahká stolička s pohodlnými opierkami na ruky sa hodí takmer na každú terasu, záhradu či balkón. Stolička z kolekcie značky OLTRE je vyrobená z umelého ratanu - materiálu, ktorý si získal srdcia milovníkov odpočinku na čerstvom vzduchu. Nábytok z umelého ratanu je vynikajúcim spojením estetickosti a funkčnosti. Výplet v najrôznejších farbách sa navlas ponáša na prírodný ratan, no má iné vlastnosti. Kompaktná neporézna štruktúra neabsorbuje vodu ani nečistoty a úspešne odoláva účinkom mrazu i UV žiarenia. Zabudnite na nepríjemné impregnovanie novej súpravy - nábytok z umelého ratanu môže prečkať zimu na doskách vašej terasy bez akejkoľvek ochrany.

Pohodlie stoličiek zvyšujú mäkké vankúše z prispôsobivej čalúnnickej peny. Sedadlo chráni poťah impregnovaný vrstvou teflónu, vďaka ktorému si i látky v jasnejších farbách zachovajú svoju pôvodný vzhľad aj napriek pôsobeniu vonkajších vplyvov.

Ratanovy stol na terasu

Nájdite záhradné kreslo svojich snov

Chcete sa dozvedieť viac? Prezrite si ponuku záhradných stoličiek v Garden Space.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia