Kategórie
 
 
 
 
 

Záhradné svietidlá sú dôležitou zložkou projektu záhrady

Pri kúpe svietidla na terasu sa radšej nespoliehajte na náhodu. Vonkajšie osvetleni je neustále vystavené faktorom, ktoré môžu nepriaznivo ovplyvniť jeho stav.

Záhradné osvetlenie musí predovšetkým spĺňať normy bezpečnosti 

Pri kúpe svietidla na terasu sa radšej nespoliehajte na náhodu. Vonkajšie osvetleni je neustále vystavené faktorom, ktoré môžu nepriaznivo ovplyvniť jeho stav. Zatiaľ čo kontakt záhradného nábytku s vodou alebo mrazom môže mať za následok len jeho poškodenie, kontakt elektrického zariadenia s vodou a za určitých okolností len s vlhkosťou, môže spôsobiť ohrozenie bezpečnosti členov domácnosti. Aby ste tomuto stavu predišli, pred zakúpením si zahradné svietidlo dôkladne skontrolujte. Každá žiarovka ale aj svietidlo na vonkajšie použitie má špeciálny symbol označujúci triedu ochrany (IP alebo Index ochrany). Prvá číslica kódu znamená ochranu proti pevným látkam, zatiaľ čo ďalšia proti tekutinám. Aby ste sa uistili, že používanie záhradnej lampy na terase alebo balkóne bude úplne bezpečné, vyberte si model s ochranou IP najmenej 44. Pre časti záhradného osvetlenia, ktoré je vystavené priamemu pôsobeniu vody - teda aj dažďa, vody zo sprchy alebo z bazéna, musí byt krytie najmenej IP 65.

Dôležité je tiež aby aj elektrické rozvody mali dvojitú izoláciu. V nových domoch a bytoch by to nemal byť problém, pretože boli kolaudované podľa najnovších noriem. Pozornosť treba zbystriť pri starších nehnuteľnostiach.

 

Vyberte si z našej ponuky vhodné riešenie osvetlenia terasy

Čo charakterizuje moderné záhrady? Na terasách usporiadaných podľa princípu „menej je viac“ dominujú jednoduché riešenia, primerané farby a sady záhradného nábytku s minimalistickým dizajnom. Nemá zmysel hľadať gýčové ozdoby a komplikované tvary a formy. Moderné záhradné aranžmány sú doplnené jednoduchými a nenápadnými detailami, ako je napríklad aj vhodné záhradné osvetlenie zdôrazňujúce moderný charakter priestoru a zvýrazňujúce zaujímavé detaily.

 

Záhradné svietidlá pre terasu alebo balkón 

Určite je z čoho vyberať. Svietiace záhradné gule alebo kocky môžete len tak voľne položiť do trávnika alebo na terasu. Použijete na to jednoduchú konzolu, ktorú zapichnete do trávnika alebo kvetináče. Majú vlatnú batériu, ktorá umožní svietiť bez zdroja energie prakticky celý večer.

Záhradné svietiace kvetináče so zabudovaným osvetlením sú hitom posledných sezón. Okrem osvetlenia terasy alebo balkóna vo večerných hodinách nám poskytujú príjemný pohľad na vysadené kvety a kríky počas celého dňa. Svojimi modernými tvarmi vhodne dopĺňajú architektúru terasy.

V priestoroch, kde nie je zdroj elektrickej energie ponúkame jednoduché riešenie. Terasové lampáše TOULOUSE sú vyrobené z nelupaného ratanu hrubého asi 1 cm. K dispozícii sú v troch veľkostiach a dvoch farebných variantoch - prírodný a biely v štýle vintage. Už stačí len zapáliť sviečku a okolie zaleje tlmené prírodné svetlo.

 

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia