Kategórie
 
 
 
 
 

Zariadenie pre wellness

Wellness  a spa centrá sú dnes neodmysliteľnou súčasťou hotelov a penziónov. Ich vybavenie kvalitným nábytkom z umelého ratanu  je skvelá voľba z viacerých dôvodov, predovšetkým jeho dlhá životnosť, odolnosť voči vlhkosti a jednoduchá údržba. Najviac využívané vo wellness a spa centrách sú lehátka z umelého ratanu. Väčšina z nich má polohovateľné operadlo, čo umožňuje  dokonalý relax.  Lehátka z umelého ratanu môžete mať s matracom alebo bez matraca.

Wellness a spa centrá si môžete doplniť aj o malé stolíky a kreslá z umelého ratanu a interiér osviežiť  doplnkami ako napríklad kvetináče z umelého ratanu v rôznych veľkostiach.  Žiadne luxusné spa a wellness centrum sa dnes bez lehátok a nábytku z kvalitného umelého ratanu už nezaobíde.

 

 

 

V súčasnom uponáhľanom svete sa nám často zdá, že čas neúprosne letí a my sa zúfalo snažíme držať krok s jeho rýchlosťou. Náš každodenný život je výrazne ovplyvnený neustálym kolobehom pracovných záväzkov a sociálnych povinností, ktoré od nás vyžadujú neustálu pozornosť a energiu. Tento nekonečný cyklus môže byť vyčerpávajúci a často nás vedie k pocitom únavy a frustrácie. V tejto uponáhľanej dobe sa stáva čoraz viac zreteľným, že je potrebné nájsť si čas na oddych a relaxáciu, aby sme si udržali psychickú i fyzickú pohodu.

Napätie a stres sú častými spoločníkmi našich dní. V práci nás obklopujú termíny a požiadavky, v osobnom živote zase nekonečné zoznamy úloh a sociálne udalosti. Tento neustály tlak môže mať za následok rôzne zdravotné problémy, vrátane vyhorenia a úzkosti. Preto je nesmierne dôležité nájsť si čas na regeneráciu, aby sme si mohli načerpať nové sily a obnoviť svoju vnútornú rovnováhu.

V dôsledku tohto poznania sa wellness a spa centrá stávajú stále populárnejšími. Tieto miesta slúžia ako útočiská pre unavené mysle a telá, ponúkajúc im šancu na obnovu a zotavenie. Stávajú sa tak neoddeliteľnou a významnou súčasťou služieb, ktoré dnes hoteliérstvo a penzióny ponúkajú svojim hosťom. Tieto centrá sú navrhnuté tak, aby poskytovali úplný oddych a relaxáciu, vzdialené od hektického sveta vonkajška, kde si môžu návštevníci v pokoji dopriať luxusné procedúry a zbaviť sa stresu, ktorý sa na nich nalepil počas každodennej rutiny.

Klienti, ktorí hľadajú ubytovanie, sú často pritiahnutí práve možnosťou stráviť čas v týchto oázach pokoja. Moderný cestovateľ už nevyhľadáva len základné pohodlie, ako je čistá posteľ a strecha nad hlavou. Súčasný trend ukazuje, že hostia túžia po tom, aby ich pobyt bol obohatený o zážitky, ktoré im pomôžu obnoviť duševnú a telesnú energiu. Tento posun v očakávaniach zákazníkov odráža meniacu sa dynamiku v cestovnom ruchu a ukazuje na to, že ubytovacie zariadenia musia byť viac než len miestom na spanie.

Wellness a spa centrá sú atraktívne nielen vďaka svojim službám, ako sú masáže, sauny, a bazény. Veľkú úlohu hrá aj estetická stránka týchto priestorov. Príjemné prostredie, kde je každý detail navrhnutý s cieľom uspokojiť potreby a želania klientov, je rovnako dôležité. Estetický aspekt a pocit luxusu sú kľúčové pre vytvorenie správnej atmosféry, ktorá umožňuje hlbokú regeneráciu a odpočinok.

Dôležitou súčasťou wellness a spa centier je nábytok pre wellness, ktorý musí spĺňať najvyššie štandardy kvality a štýlu. Umelý ratan sa ukázal ako vynikajúci materiál pre tento účel. Jeho elegancia spájaná s praktickosťou robí z nábytku vyrobeného z tohto materiálu obľúbenú voľbu pre každé moderné wellness centrum. Jeho dlhá životnosť a odolnosť voči vlhkosti sú neoceniteľné vlastnosti, ktoré sa hodia do prostredia, kde je prítomnosť vody a pary nevyhnutnosťou. Navyše, ľahká údržba umelého ratanu zaisťuje, že nábytok zostane aj po rokoch používania ako nový.

Lehátka z umelého ratanu sú v wellness a spa centrách stredobodom pozornosti, pretože sú synonymom pre pohodlie a relax. Sú navrhnuté tak, aby poskytovali ergonomickú oporu a umožňovali nastavenie operadla, čo každému návštevníkovi umožňuje nájsť svoju ideálnu polohu pre odpočinok. A či už si vyberiete lehátka s mäkkým matracom alebo preferujete tie bez matraca pre jednoduchšiu údržbu, výrobcovia mysleli na všetky preferencie.

Aj doplnkový nábytok, ako sú stolíky a kreslá z umelého ratanu, prispieva k celkovej atmosfére a funkčnosti týchto priestorov. Sú ideálne na to, aby ste si na ne odložili osviežujúci nápoj alebo knihu, ktorú si chcete vychutnať počas chvíľ relaxácie. Kvetináče z umelého ratanu, ktoré sú umiestnené v týchto priestoroch, pridávajú k pocitu spojenia s prírodou a podporujú atmosféru pokoja a uvoľnenia.

Luxusné wellness a spa centrá bez nábytku z umelého ratanu si už dnes vieme len ťažko predstaviť. Jeho schopnosť pridať k akémukoľvek priestoru prvok elegancie a komfortu z neho robí nevyhnutný prvok pre každé moderné wellness zariadenie, ktoré chce svojim klientom poskytnúť nezabudnuteľný zážitok. Preto, keď sa budete nabudúce rozhodovať pre únik od stresu každodenného života, vyberte si miesto, kde sa kvalita služieb snúbi s dokonalým prostredím – a vaša duša i telo vám budú vďačné.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia