Kategórie
 
 
 
 
 

Luxusný záhradný nábytok záruka spokojnosti a pohodlia

Záhradná sedacia súprava JAVAČo to je luxus? Môžeme si pomôcť jeho definíciou podľa slovníka cudzích slov. Luxus to je prepych, nádhera, veĺkoleposť, honosnosť, úplne výnimočná dokonalosť v spôsobe života, bývania, obliekania a podobne. Je synonymom bohatstva, komfortu, nadbytku, pohodlia, prebytku a prosperity. Luxusný je jednoducho vynikajúci a teda najvyššej kvality.Myslíme si, že tieto vlastnosti spĺňajú viaceré záhradné súpravy z našej ponuky a vytvorili sme preto na stránke kategóriu luxusný záhradný nábytok.

Vzhľad a pohodlie na prvom mieste

V srdci našej firmy, kde sa rodia nápady a snahy o dokonalosť, pracujú špičkoví odborníci v oblasti dizajnu a ergonómie. Títo profesionáli sú neustále na lovu za inováciami, pričom ich hlavným cieľom je vytvoriť nábytok, ktorý osloví nielen svojim estetickým výzorom, ale aj mimoriadnou funkčnosťou. Každý kúsok nábytku, ktorý opúšťa naše ateliéry, je výsledkom precíznej práce a vášne pre dokonalosť. Vďaka tomu je každý kúsok nielen nádherný na pohľad, ale aj nekonečne pohodlný na sedenie či odpočinok.

Náš prístup k dizajnu terasového nábytku je rovnako premyslený, ako keby sme navrhovali nový klenot do obývačky. Uvedomujeme si, že terasa často slúži ako rozšírenie obytného priestoru, miesto, kde rodina a priatelia trávia spoločné chvíle uprostred prírody. Preto je pre nás dôležité, aby nábytok pre terasy splynul s celkovým charakterom domova a zároveň poskytoval maximálny komfort a pohodlie.

Tvoriť niečo, čo vyniká v oblasti, kde konkurencia nikdy nespí a kde je ponuka širšia ako more, je skutočnou výzvou. Ale my sa tejto výzve nebráníme, práve naopak, motivuje nás to k neustálemu hľadaniu nových a inovatívnych riešení. Sme hrdí na to, že sme schopní ponúknuť našim zákazníkom nielen najmodernejšie dizajny, ale aj kúsky, ktoré očaria svojou rustikálnou eleganciou a pripomínajú staré dobré časy, ale s moderným komfortom.

Naša široká paleta produktov umožňuje zákazníkom vybrať si presne to, čo hľadajú - či už je to nábytok s čistými, modernými líniami, alebo súpravy, ktoré majú klasický, vidiecky šarm. Bez ohľadu na to, či chcete zariadiť terasu pri modernom rodinnom dome, či hľadáte ten správny kúsok pre zrekonštruovanú drevenicu alebo zrub, náš nábytok dokáže splniť očakávania najnáročnejších klientov.

A aby sme to ešte zlepšili, dovoľte mi predstaviť vám našu luxusnú záhradnú zostavu ISLA, ktorá je vrcholom univerzálnosti a elegance. Táto luxuná záhradná zostava je príkladom toho, ako môže byť nábytok súčasne praktický a vizuálne pôsobivý. ISLA je dokonalým riešením pre každý vonkajší priestor, ktorý chcete premeniť na osobitú oázu pohody a štýlu. Naša snaha o dokonalosť a vášnivý prístup k dizajnu sú zárukou, že terasa sa stane vašim novým obľúbeným miestom pre relax a spoločenský život.



Záhradná sedacia súprava ISLA
Luxusný záhradný nábytok - Len špičkové materiály

Pri pohľade na moderné záhradné prostredia si nemožno nevšimnúť, že pri ich tvorbe sa kladie obrovský dôraz na výber materiálov. Jedným z najpopulárnejších materiálov, ktorý si získal priazeň mnohých výrobcov aj zákazníkov, je bezpochyby hliník. Tento kov má široké uplatnenie práve kvôli svojim vynikajúcim vlastnostiam, ktoré zahŕňajú nielen jeho nízku hmotnosť, ale aj vysokú pevnosť. Hliník je materiál, ktorý sa dokáže postaviť aj tým najnáročnejším poveternostným podmienkam, čo z neho robí ideálneho kandidáta pre nábytok, ktorý bude vystavený vonkajším vplyvom.

Nie je prekvapením, že vzhľad záhradného nábytku hrá rovnako dôležitú rolu ako jeho funkčnosť. Preto sa hliníkové konštrukcie často podrobujú rôznym povrchovým úpravám. Tieto môžu zahŕňať práškové lakovanie alebo anodizáciu, ktoré zabezpečujú, že povrch nábytku bude nielen esteticky príťažlivý, ale aj odolný voči škrabancom, korózii a iným vonkajším vplyvom. Vďaka týmto úpravám je záhradná súprava nielen funkčná, ale aj vizuálne pôsobivá, a dokáže tak vytvoriť dokonalý celkový dojem z vašej záhrady či terasy.

Avšak, predstava o luxusnom záhradnom nábytku sa môže líšiť. Niektorí ľudia môžu preferovať teplejšie a prírodné materiály. V takom prípade je skvelou alternatívou k hliníku teak - tropická drevina, ktorá je známa svojimi jedinečnými vlastnosťami. Teak je drevina, ktorá svojou textúrou a farbou prináša do záhradného prostredia nezameniteľný charakter. Jeho prirodzená odolnosť voči vlhkosti a škodcom, ako sú termiti, robí z neho materiál, ktorý si dlhodobo zachováva svoju krásu bez potreby častej údržby. Teakový nábytok je často synonymom pre luxus a eleganciu a je skvostným doplnkom nielen pre sedacie, ale aj jedálenské záhradné súpravy.

A aby bol zážitok z odpočinku v záhrade čo najpohodlnejší, nesmieme zabudnúť na dôležitosť kvalitného čalúnenia sedacích súprav. Predstavte si, že sa usadíte na mäkké vankúše, ktoré sú nielen pohodlné, ale aj praktické. Materiály používané na čalúnenie sú často vodoodpudivé, čo znamená, že ani náhly letný dážď nemusí byť dôvodom na obavy. Vďaka rýchloschnúcim penám sa vankúše rýchlo vysušia a budú pripravené na ďalšie použitie bez dlhého čakania. Tieto inovatívne materiály zabezpečujú, že vaše pohodlie bude stále na prvom mieste, zatiaľ čo údržba nábytku zostáva na minime.

V konečnom dôsledku, či už dávate prednosť modernému hliníkovému nábytku alebo teplému prírodnému teakovému, výber je široký a prispôsobený rôznym preferenciám. Každý materiál má svoje jedinečné vlastnosti, ktoré ho robia ideálnym pre rôzne prostredia a použitie. A s kvalitným čalúnením, ktoré poskytuje komfort a zároveň odoláva vplyvom počasia, môžete stráviť bezstarostné chvíle relaxu vo svojej záhradnej oáze.

Záhradná sedacia súprava STOCKHOLM

Kvalitné spracovanie a dlhoročná záruka

Náš nábytok je vyrábaný s láskou a so zmyslom pre detail. Nič nenechávame na náhodu. Na základe dlhoročných skúseností vieme, čo je dôležité a vieme ako kvalitu zabezpečiť. Takto dosahujeme spoľahlivosť našich výrobkov a spokojnosť zákazníkov. V konečnom dôsledku je výsledkom skutočnosť že na niektoré súpravy môžeme poskytnúť záruku 5 rokov, čo ďaleko prevyšuje súčasné legislatívne požiadavky. Podrobnejšie informácie dostanete na našich predajniach.
 
 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia