Kategórie
 
 
 
 
 

Zábava v záhrade počas zimy

I keď sa teploty začínajú prepadávať, nemusí to byť dôvod na ukončenie vonkajších radovánok. Spoločné chvíle strávené s priateľmi a rodinou sú najvzácnejšie a treba ich užívať počas celého roka. S kúsok predvídavosti a prípravy môžete aj v chladnejších mesiacoch bez problémov organizovať útulné stretnutia vo vašej záhrade. Nechajte sa inšpirovať nápadmi na zahriatie a vytvorenie príjemnej atmosféry, aby vaše spoločné posedenia boli rovnako príjemné ako tie letné.

Pridajte farbu pomocou rastlín vhodných na zimu 

Ale nemusí to byť tak; existuje spôsob, ako premeniť vašu záhradu na pestrofarebný raj, dokonca aj v tých najchladnejších mesiacoch. Predstavte si, ako rozkvitnuté rastliny prinášajú život a farbu do vášho vonkajšieho priestoru, keď je okolo všetko iné holé a nehostinné. To všetko je možné vďaka premyslenému výberu zimných rastlín, ktoré dokážu prekypovať farbami aj keď je slnko skryté za mrakmi. Oživte svoju záhradu zimnými rastlinami, ktoré prekypujú farbami. Nechajte svoju záhradu rozkvitnúť aj počas šedivých zimných mesiacov plnými odtieňmi farieb. Tajomstvo spočíva v správnom výbere sezónnych rastlín, ktoré rozjasnia aj tie najtemnejšie dni a zároveň vydržia v chladnejšom počasí.

Ak sa chystáte na jarný rozkvet cibuľovín, prebuďte vaše spiace kvetináče pridaním rastlín, ktoré sa cítia doma v chladnej klíme. Medzi obľúbené triky záhradkárov patrí napíklad rastlina cyklámen. Cyklámeny prinášajú do vašej záhrady záplavu purpurových, sýtočervených a nežných zimných bielych odtieňov. Sú odolné voči mrazu, vydržia až do neskorej zimy a ako trvalky vám budú každý rok znova kvitnúť!

A pre tých, ktorí možno nemajú veľký priestor alebo hľadajú spôsob, ako pridať zelený dotyk na terasu alebo balkón, existuje riešenie aj pre vás. Vyberte si zimné kvety, ktoré milujete, alebo dokonca umelé kvety, ktoré sú takmer nerozoznateľné od skutočných, a umiestnite ich do štýlovej vázy. Takto jednoduchým gestom môžete vytvoriť úžasný prírodný centrálny kúsok pre váš stôl alebo okenný parapet. Nechajte sa inšpirovať a vneste do svojho domova ten pravý kúsok záhrady, ktorý vás bude tešiť každým pohľadom, aj keď za oknami víchrica hučí a snehové vločky tancujú vo vzduchu.

Investujte do krytov na nábytok

Predstavte si situáciu: Sviatočné obdobie je v plnom prúde, dom plný tepla a radosti. Vonku sa zem bieli pod snehovou pokrývkou, a vy sa tešíte na to, že strávite čas s tými, na ktorých vám záleží. Avšak, niekedy prídu nečakané návštevy – starí priatelia, ktorí boli práve v okolí, alebo vzdialená rodina, ktorá sa rozhodla prekvapiť vás svojou prítomnosťou. A v týchto chvíľach sa neoceniteľnou stáva schopnosť hostiť ich aj v exteriéri vašej domácnosti, nech už je počasie akékoľvek.

Investícia do kvalitných krytov na nábytok je preto skutočne rozumným krokom. Tieto kryty sú navrhnuté tak, aby poskytovali nielen ochranu, ale aj komfort a estetiku. Vyrobené z materiálov, ktoré sú priedušné, zároveň však výnimočne odolné voči dažďu, snehu či slnečnému žiareniu, zabezpečujú, že vaše vonkajšie sedenie bude vždy pripravené k okamžitému použitiu. Nemusíte sa teda obávať, že by vás príchod hostí zaskočil, alebo že by ste museli v poslednej chvíli utekať do záhrady, aby ste utierali rosy alebo otriasali sneh.

Naše ochranné kryty na záhradný nábytok sú navrhnuté s ohľadom na estetickú stránku, takže aj keď sú vaše stoličky a stoly zakryté, záhrada stále vyzerá úhľadne a pripravená na akúkoľvek spoločenskú udalosť. A čo viac, kryty ochránia váš nábytok nielen pred nečistotami a vlhkosťou, ale aj pred nežiaducimi návštevníkmi, ako sú veveričky či vtáky, ktoré by mohli nábytok poškriabať alebo znečistiť.

Investícia do ochranných krytov na nábytok je teda malým krokom pre vás, ale veľkým krokom pre dlhodobú ochranu a pohodlie vašej záhrady. Nechajte sa inšpirovať našou ponukou a doprajte si pocit pohody a pripravenosti, ktorý prichádza s vedomím, že váš vonkajší nábytok je vždy ochránený a pripravený na príjemné chvíle strávené s blízkymi.

Zvoľte si rozťahovací záhradný stôl

Každý domov má svoje srdce a dušu, ktoré sa často odrážajú v mieste, kde sa rodina a priatelia schádzajú do jedla a zdieľajú spolou svoje príbehy – jedná sa o jedálenský stôl. Možno si hovoríte, že váš súčasný jedálenský stôl plní svoju funkciu úplne uspokojivo. Je to ten typ nábytku, ktorý sa stal tichým svedkom vašich každodenných raňajok, rýchlych obedov a večerí, kedy sa všetci snažia dohnať stratený čas. Avšak, akonáhle sa blížia zimné sviatky, s nimi prichádza aj pocit, že váš milý stôl nemusí byť dostatočne priestranný, aby pohostil všetkých vašich milovaných.

Predstavte si záhradný rozťahovací stôl, ktorý by bol nielen predmetom obdivu pre jeho elegantný dizajn, ale aj pre jeho inteligentné riešenie pre vaše priestorové potreby. Jednou z takýchto možností je záhradný jedálenský stôl Rialto. Tento stôl je synonymom pre modernú estetiku a funkčnosť, vďaka jeho priestorovo úspornému výsuvnému dizajnu, ktorý je taký jednoduchý, že ho môže rozložiť a zase zložiť jediná osoba, a to bez potreby akýchkoľvek nástrojov.

Nie je to úžasné? Žiadne skladanie, žiadne hľadanie skrutkovačov alebo prechádzanie zložitých návodov. Keď sa vaša domácnosť naplní hostí, jednoducho vytiahnete konce stola a voilà – zrazu sa pred vami rozprestrie pôsobivý priestor, ktorý môže hostiť až o 67 cm viac.

Investícia do takého stola nie je len praktickou voľbou, je to investícia do nekonečných rodinných zhromaždení, do dlhých večerov plných príbehov a smiechu, do všetkých tých okamihov, ktoré vytvárajú nezabudnuteľné spomienky. A s takým stolom, ako je Rialto, môžete byť istí, že tieto spomienky budú vytvorené v štýle a pohodlí. Tak prečo neurobiť ten krok a pripraviť svoj domov na budúce Vianoce - a na všetky krásne chvíle, ktoré prinesú?

Zábava na terase v zime

Aj keď sa môže zdať, že vykročiť do zimného chladu nie je lákavé, osviežujúci vzduch môže byť príjemnou zmenou po radostiach zimných sviatkov. 

Vytvorte si pozývací vonkajší salónik, ktorý bude dokonalým miestom na relaxáciu s priateľmi, kde si môžete vychutnať pohodu, nech už je vonku akokoľvek chladno.

Vytuňte svoj priestor pohodlnými vankúšmi, LED osvetlením, vonkajšími ohrievačmi a teplými textíliami, ako sú mäkké vlnené deky a plédy. Tieto detaily poskytnú vašim hosťom dokonalé miesto pre relaxáciu a vychutnávanie si zimnej atmosféry v teple a pohodlí.

Vyberte si pohodné a farebné stoličky

Uistite sa, že každý váš hosť môže relaxovať v pohodlí a štýle, poskytnutím odolných záhradných jedálenských stoličiek, ktoré sú navrhnuté tak, aby vydržali všetky druhy počasia. Týmto spôsobom môžete pohodlne ubytovať aj dodatočných návštevníkov bez obáv.

Naše celoročne odolné stoličky eliminujú potrebu používať nestabilný skladací nábytok a zároveň zabraňujú akýmkoľvek nedorozumeniam, ktoré by mohli vzniknúť v dôsledku nevhodne zvoleného usporiadania sedenia.

Ponúkame vám kolekciu záhradných stoličiek Matera, ktorá je dostupná v šiestich atraktívnych farebných prevedeniach spolu s príjemnými sedákmi pre ešte väčšie pohodlie. Našou voľbou je živá zelená farba, ktorá nielenže príjemne dopĺňa sezónne dekorácie, ale aj pôsobí osviežujúco a harmonicky v akomkoľvek exteriéri. Veríme, že tento výber prinesie vašej záhrade príjemný akcent a vytvorí ideálne prostredie pre nezabudnuteľné chvíle strávené s priateľmi a rodinou.

 

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia