Kategórie
 
 
 
 
 

Objavte kolekciu záhradného ratanového nábytku Vimine®

Vimine Natural Wicker® je exkluzívna značka, ktorá ponúka nábytok a záhradné doplnky z nelúpaného ratanu a teaku. Nájdete tu ručne vyrábaný nábytok z ratanu ( záhradný ratanový nábytok, pohodlné ratanové súpravy, teakové stoly, ratanové kreslá a stoličky, záhradné hojdacie kreslá, závesné ratanové kreslá, kvetináče, prútené košíky a ratanové koše ). Značka VIMINE ponúka svojim zákazníkom spojenie luxusu, elegancie a pohodlia z prírodného ratanu a teaku v koloniálnom štýle. Nábytok a doplnky VIMINE sú ručne vyrábané s maximálnou starostlivosťou o životné prostredie, pretože rešpektujeme prírodu.

 

Nábytok a záhrada

Predstavte si miesto, kde čas plynie iným, pomalším rytmom, miesto, kde sa každý nádych stáva hlbším a každý výdych odplaví stres a napätie akumulované počas náročných pracovných dní. Toto miesto, ktoré hľadáme, je naša vlastná záhrada – útočisko, kde môžeme dočasne odložiť bremená a starosti, ktoré na nás doľahli, a ponoriť sa do sveta, kde vládne pokoj a harmónia.

Predstavte si, že kráčate po mäkkom, zelenom trávniku, obklopení ste nádhernými, rozkvitnutými kvetmi, ktoré sa hrdlokrčne predbiehajú v rozmanitosti farieb a vôní. Počujete šum vetra v korunách stromov a z diaľky k vám dolieha jemné žblnkotanie vody z malebného jazierka, ktoré je domovom pre šťastné rybky a vodné rastliny. Táto záhrada je vašou súkromnou oázou, kde môžete nájsť oddych, relax a pokoj, ktorý je tak vzácny v dnešnej uponáhľanej dobe.

A čo by to bolo za oázu bez miesta, kde si môžete pohodlne sadnúť a vychutnať si všetku tú krásu okolo seba? Práve preto je nábytok neoddeliteľnou súčasťou tejto idylické scény. Nábytok, ktorý je nielen funkčný, ale aj esteticky príťažlivý, dodáva záhrade ten pravý šarm a eleganciu. Predstavujeme vám ratanový nábytok – pravý unikát na trhu, ktorý bol navrhnutý s ohľadom na vaše pohodlie a súlad s prírodou, ktorá vašu záhradu obklopuje.

Tento ratanový nábytok je určený nielen pre rozsiahle záhrady, ale aj pre kompaktnejšie balkóny, poskytujúc tak možnosť vytvoriť si kútik pokoja aj v mestskom prostredí. Pre tých, ktorí hľadajú originálne a pritom prírodné vybavenie, ktoré sa dokonale dopĺňa s okolitou flórou a faunou, je ratanový nábytok ideálnou voľbou. Jeho prírodné tóny a materiály sú v dokonalej harmónii s listami stromov a farebnými pestrými kvetmi, vytvárajúc tak dokonalý vizuálny aj funkčný súlad.

Nezabudnite, že vaša záhrada je miestom, kde môžete byť naozaj slobodní a kde každý moment strávený medzi kvitnúcimi rastlinami a šumom lístia môže byť ako malý zázrak. S ratanovým nábytkom vytvoríte ideálny priestor pre tieto okamihy, miesto, kde môžete s priateľmi alebo rodinou deliť o radosť z krásnych chvíľ strávených spoločne, alebo len tak v tichosti a samote načerpať novú energiu. Vstúpte do vašej súkromnej oázy oddychu, relaxu a pokoja, ktorá vás vždy ochotne a s otvorenou náručou privíta.

Ratanový nábytok – spôsob ako spríjemniť čas strávený na vašej záhrade.

Záhradná teaková jedálenská súprava Lyon 300 cm I.

Keď sa pozrieme na históriu dizajnu a dekorácie, zistíme, že niektoré štýly majú neobyčajnú schopnosť odolávať zubu času. Jedným z takýchto štýlov, ktorý si zachoval svoju relevanciu a obľúbenosť aj v súčasnosti, je bezpochyby koloniálny štýl. Tento štýl, s jeho charakteristickou eleganciou a pôsobivou estetikou, bol zásadnou inšpiráciou pre vznik novej kolekcie ratanového nábytku s názvom VIMINE. Táto kolekcia je dokonalým svedectvom toho, ako môžu tradičné prvky úspešne prechádzať transformáciou a získať nový, moderný význam.

Prenikavé slnečné lúče prelamujúce sa medzi listami tropických rastlín, jemný šum vetra, ktorý sa zahryzáva do pružných ratanových vlákien. Táto atmosféra sa stala múzou pre tvorcov kolekcie VIMINE, ktorí spojili koloniálnu eleganciu s prirodzenou jednoduchosťou ratanu. Výsledkom je nekonvenčná kolekcia, ktorá osloví nielen milovníkov rustikálneho šarmu, ale aj tých, ktorí dávajú prednosť modernému životnému štýlu. Nábytok z kolekcie VIMINE je navrhnutý tak, aby skrášľoval záhrady a terasy, poskytoval pohodlie a odolával prírodným vplyvom.

Ratan, ako materiál, je známy svojou odolnosťou a flexibilitou. V rukách zručných remeselníkov sa mení na majstrovské diela, ktoré sú nielen krásne na pohľad, ale aj vysoko funkčné. Kolekcia VIMINE ponúka rozmanitosť vo forme a funkcii. Srdcom každej súpravy je pevný stôl, okolo ktorého sa schádzajú elegantné stoličky a kreslá. Tieto kúsky nábytku sú navrhnuté s ohľadom na odolnosť voči vonkajším faktorom, ako sú UV žiarenie, dážď alebo silný vietor. Každý kúsok je testovaný a pripravený na to, aby obstál v nástrahách, ktoré prináša naša matka príroda.

No kolekcia VIMINE nezahŕňa len záhradný nábytok. Je to oveľa viac. Aby ste svoju záhradu premenili na skutočný raj na zemi, nevyhnutným doplnkom sú aj dekoratívne prvky. Predstavte si lampáše, ktoré po zotmení rozprúdia medzi ratanovými výpletmi tajomné svetelné akcenty. Podnožky na nohy, ktoré poskytnú úľavu po náročnom dni. Taburetky a stolíky, ktoré ponúknu priestor pre vaše obľúbené letné nápoje. Kvetináče a koše, v ktorých nájdete domov pre svoje najkrajšie kvety a rastliny. Každý z týchto doplnkov je navrhnutý tak, aby dotváral celkový obraz záhrady a dodával mu jedinečný charakter.

Vytvorte si teda vlastné umelecké dielo, ktoré bude odrážať vašu osobnosť a štýl. Užite si každý moment strávený v prítomnosti kolekcie VIMINE, ktorá vašu záhradu premení na magické miesto, kde sa každý kúsok nábytku a každý doplnok stane súčasťou vášho príbehu. Záhrada tak získava nový rozmer – stáva sa miestom relaxácie a pohody, kam sa budete vždy radi vracať.

Ratanový nábytok - perla dizajnu vo vašej záhrade

Záhradné ratanové kreslo Marseille

Predstavte si, že vaše terasa alebo balkón sa premení na oázu pokoja a relaxácie, miesto, kde každý detail odráža prírodnú krásu a remeselnú zručnosť. Teraz máte jedinečnú príležitosť oživiť tento priestor súpravou prírodného ratanového nábytku, ktorá vám prinesie nielen komfort, ale aj estetický pôžitok.

Začnime s tým, ako by taký ratanový nábytok mohol obohatiť váš vonkajší priestor. Môžete si predstaviť, ako sa na terase rozprestiera elegantný ratanový gauč, obklopený harmonicky zladenými kreslami a doplnený o štýlový stolík. Táto súprava by dokonale dopĺňala prirodzenú zeleň vašich rastlín a vytvárala by útulný kútik pre vaše ranné kávy alebo večerné posedenia s priateľmi.

A nie je to len o vzhľade. Každý kúsok nábytku z kolekcie VIMINE je vytvorený s láskou a starostlivosťou. Predstavte si, že vstupujete do dielne, kde remeselníci so zanietením v očiach a precíznymi pohybmi rúk premenia ratanové vlákna na malé umelecké diela. Ich životná vášeň pre nábytok je hmatateľná v každom vrúbku a zákrute materiálu.

Manuálne spracovanie polotovarov je svedectvom tradície, ktorá sa prenáša z generácie na generáciu. Remeselné ruky, ktoré pracujú s ratanom, sú precízne a zručné, a každým ťahom, každým zapleteným vláknom, pridávajú k nábytku časť svojej duše. Tento osobný prístup zaručuje, že nábytok, ktorý si vyberiete pre váš domov, bude naozaj jedinečný.

Navyše, použitie vysokokvalitných materiálov, ktoré sú špeciálne upravené, aby odolávali vonkajším vplyvom, zabezpečí, že váš ratanový nábytok bude nielen krásny, ale aj odolný a dlhoveký. Keď si teda na balkóne alebo terase vychutnávate svoj pokojný moment, môžete si byť istí, že ste investovali do niečoho, čo vydrží roky používania a zároveň si zachová svoj pôvab a eleganciu.

Každý kus nábytku z kolekcie VIMINE tak nemusí byť len praktickým prvkom, ale môže sa stať aj výstavným exponátom vo vašej súkromnej galérii umenia pod holým nebom. Je to pozvánka do sveta, kde sa funkčnosť stretáva s krásou a kde každý kúsok má svoj príbeh, ktorý čaká, aby ste ho objavili a zapojili do príbehu vášho domova.

VIMINE pre planétu

Starostlivosť o životné prostredie je súčasťou politiky našej spoločnosti. Nikdy nepovolíme v našej každodennej práci. Ratan, ktorý sa používa na výrobu nábytku, pochádza z indonézskych plantáží, ktoré fungujú v súlade s myšlienkou trvalo udržateľného rozvoja, zatiaľ čo teakové drevo, z ktorého sa vyrábajú dosky, sa získava z recyklácie.
 

 


 

 

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia