Kategórie
 
 
 
 
 

Moderné záhradné slnečníky

Záhradný slnečník Challenger T1Pri hľadaní dokonalej záhrady musíte nájsť optimum medzi estetikou a funkčnosťou. Výberom zo širokého sortimentu sa rozhodnete pre pohodlný a účelný záhradný nábytok a starostlivo hľadáte doplnky, ktoré dodajú priestoru charakter a štýl.

Najdôležitejším z nich je nepochybne dáždnik - praktický detail, ktorý sa môže stať aj ozdobou vášho exteriéru. Objavte kolekciu holandskej značky Platinum - špeciálne vybrané luxusné záhradné slnečníky, vďaka ktorým zistíte, že dáždnik môže byť aj praktický aj elegantný.

Záhradné slnečníky - na terase bez ohľadu na počasie

Ponuka záhradných slnečníkov na stránke www.bamboo.sk sa výrazne líši od tých, ktoré prevládajú v iných obchodoch. Prečo sú slnečníky Platinum také výnimočné?

Keď sa človek ocitne na našej stránke, možno ho prekvapí, ako veľmi sa ich ponuka záhradných slnečníkov odlišuje od toho, čo môže nájsť v bežných obchodoch s exteriérovým vybavením. Zatiaľ čo väčšina predajní ponúka štandardné modely, ktoré sa snažia vyhovieť hlavne funkčnosti, stránka Bamboo pristupuje k dizajnu a výberu svojich slnečníkov s očividnou vášňou a dôrazom na jedinečnosť.

Prvým dôkazom toho, prečo sú slnečníky značky Platinum také výnimočné, je ich nezameniteľný súlad medzi estetickou dokonalosťou a praktickým využitím. Každý kúsok v ich sortimente je výsledkom premyslenej tvorby, kde dizajnér nezabúda ani na jednu z týchto dôležitých súčastí. Záhradný slnečník tak nepôsobí len ako ochranný prvok pred ostrými slnečnými lúčmi, ale je aj štýlovým doplnkom, ktorý dokáže ozvláštniť akúkoľvek záhradu či terasu.

Okrem toho, tieto slnečníky poskytujú ochranu aj pred nepredvídateľnými letnými prehánkami, ktoré môžu v mihnutí okom prekaziť rodinné posedenie alebo víkendovú párty s priateľmi. Tento aspekt je neoceniteľný, pretože umožňuje majiteľom slnečníka Platinum pokračovať v užívaní si spoločných chvíľ bez obáv z nepriaznivého počasia.

Po druhé, Platinum slnečníky sa vyznačujú svojou mohutnou konštrukciou a rozľahlou plochou, ktorá je nielen praktická, ale aj esteticky príjemná. Ich veľkorysé rozmery a elegantný tvar priam evokujú atmosféru luxusných prímorských letovísk, vytvárajúc dojem, že exotika a odpočinok sú na dosah ruky. Ak máte túžbu zažiť pocit bezstarostnej dovolenkovej pohody, nemusíte opúšťať pohodlie svojho domova. Stačí, ak vykročíte do záhrady a pod slnečníkom Platinum nájdete svoj kúsok raja.

Predstavte si, že sa natiahnete na pohodlné lehátko alebo pohovku, ktoré sú umiestnené v príjemnom tieni vášho slnečníka. Odtiaľto môžete vnímať krásu svojej záhrady, zatiaľ čo sa vám odplavujú starosti všedného dňa. Tento typ slnečníka vám poskytuje ideálne miesto pre relax a regeneráciu, či už po náročnom dni v práci alebo ako súčasť lenivého víkendového popoludnia. V Bamboo.sk si uvedomujú, že výnimočnosť nie je len o vzhľade, ale aj o pohodlí a odolnosti, a preto slnečníky Platinum spĺňajú všetky tieto požiadavky s prehľadom. Je to pozvanie do sveta, kde sa elegancia spája s funkčnosťou a kde každý detail je dôkladne premyslený pre vaše maximálne pohodlie. A to všetko v priateľskom tóne, ktorý vás vítá, aby ste si užili každý slnečný lúč pod slnečníkmi, ktoré sú viac ako len obyčajným doplnkom – sú spoločníkom pre vaše nezabudnuteľné letné dni.

Záhradný slnečník Challenger T1

Záhradné slnečníky - elegantné farby

Páči sa vám antracitová, sivá, prípadne klasická a elegantná béžová? Výhodou našich slnečníkov je bezpochyby nadštandardná možnosť voľby farby a kvality látky. Ponuka zahŕňa rôznorodé materiály prvej, druhej, tretej alebo štvrtej triedy. Každá z nich sa vyznačuje špecifickou odolnosťou voči vyblednutiu pod vplyvom dlhodobého intenzívneho kontaktu so slnečnými lúčmi. Bez ohľadu na to, ktorý slnečník si vyberiete, môžete si byť istí, že tkanina si zachová svoje bezchybné, živé farby počas mnohých sezón. Okrem toho, vysokokvalitné, nepriepustné materiály chránia vás a vašu rodinu nielen pred páliacim slnkom, ale aj pred UV žiarením. Robustné držiaky a pevné konštrukcie vám navyše zaručujú bezpečnosť a stabilitu.
S cieľom čo najviac predĺžiť životnosť slnečníka je na zváženie zakúpenie špeciálneho ochranného krytu z ľahkého, priedušného materiálu.

Záhradný slnečník Challenger T2 Premium

Veľké záhradné slnečníky - aj pre špeciálne príležitosti

Kto z nás nesníva o veľkej záhrade, kde si bude môcť oddýchnuť v intímnej atmosfére a cítiť sa úplne v pohode? Bohužiaľ, s veľkou záhradou sú spojené  aj s určité povinnosti. Okrem nutnosti pravidelného kosenia, hnojenia a zavlažovania trávnika nesmieme zabúdať ani na starostlivosť o kvety, živé ploty, kríky a stromy. Ak chcete mať štatút dobrého  hostiteľa, ktorý sa stará o záhradu rovnako dobre ako o svojich priateľov a rodinu, musíte riešiť aj situáciu, kde ich usadiť a aj to, ako ich chrániť.

Ak chcete všetkým poskytnúť optimálne podmienky na oddych na terase za domom, mali by ste záhradu vybaviť nielen pohodlným nábytkom, ale aj slnečníkom. V reakcii na potreby ľudí, ktorých očakávania nie sú schopné splniť štandardné modely, sme pripravili špeciálnu ponuku. Veľké záhradné slnečníky CHALLENGER PREMIUM s plochou 3x3 m alebo dokonca 3x4 m sú ideálne tam, kde bežné dáždniky neprejdú skúškou. Tienidlo s impozantnou veľkosťou zakryje aj najväčšiu súpravu záhradného nábytku. Dôležitá je aj robustná a stabilná konštrukcia, takže použitie veľkých záhradných slnečníkov je úplne bezpečné.

Záhradný slnečník Challenger T2 Premium

Malé záhradné slnečníky

Hľadáte vybavenie pre malú záhradu? Bojíte sa, že veľkoplošný slnečník nezapadne do zvolenej kompozície? Máme pre vás optimálne riešenie! V ponuke nájdete menšie záhradné slnečníky so stredovou nohou. Sú ideálne pre malé terasy aj balkóny. Každý model dostupný v našom katalógu je najlepším dôkazom toho, že tvarovaná, kompaktná forma môže ísť ruka v ruke s veľkou funkčnosťou.
Kvalitné materiály, inovatívne konštrukčné riešenia, štýlový dizajn a jednoduché použitie posúvajú naše záhradné dáždniky ďaleko pred konkurenciu.

Záhradný slnečník Riva

Podstava pre záhradný slnečník – stabilita na prvom mieste

Obávate sa, že pre váš slnečník bude každý závan vetra problémom? Na túto možnosť máme perfektné riešenie. Naše podstavy sú síce ťažké a môžu vážiť až 150 kg, ale ich váha je zárukou výrazne lepšej stability ako majú bežné podstavy na trhu. Prírodný čierny leštený granit zabezpečuje primeranú stabilitu a popri tom sám osebe je krásnym kúskom, ktorý poteší každé oko.
Môžete si kúpiť klasické podstavy na kolieskach, ktoré umožnia pohyb dáždnika po celej ploche terasy, ale máte aj možnosť vybrať si aj stojan, ktorý zapustíte do podlahy.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia