Kategórie
 
 
 
 
 

PEVNÝ ZÁHRADNÝ SLNEČNÍK - SLNKO POD KONTROLOU

Zahradny slnecnikPevný záhradný slnečník s priemerom 350 cm sa bude hodiť na veľkú terasu alebo do otvoreného priestoru za domom. Moderné modely od uznávaných holandských výrobcov zvyšujú komfort oddychu na terase počas horúcich dní, sú bariérou pre dažďové zrážky, chránia pred škodlivými účinkami UV žiarenia a zároveň tvoria aranžmán záhrady.

Pri hľadaní modelu s dokonalými technickými parametrami a vycibrenou estetikou nahliadneme do katalógu značky Platinum - holandského výrobcu exkluzívneho outdoorového vybavenia. Spoznajte dáždniky Platinum bližšie a nájdite si model, ktorý vás bude sprevádzať počas nasledujúcej sezóny!

Záhradný slnečník s priemerom 350 cm - inovatívne riešenia pre väčšie pohodlie

Určite ste sa už niekedy ocitli v situácii, keď ste sa ráno prebudili do nádhernej slnečnej oblohy a plánovali si stráviť deň vonku, no počasie malo pre vás iné plány. Rýchlo sa zjasňujúce obloha sa nečakane zatiahla a vy ste zostali stáť v záplave vody, zatiaľ čo vaše predstavy o dokonalom dni sa rozplynuli ako pára nad hrncom. Počasie je skutočne nevyspytateľné a každý z nás sa s týmto javom mohol už presvedčiť. 

Nevyspytateľnosť počasia dokáže prerušiť alebo dokonca úplne zrušiť vaše plány. Predstavte si, že ste sa týždne tešili na záhradnú párty, ktorú ste s láskou a starostlivosťou pripravovali pre svojich priateľov a rodinu. Jemné svetielka zavesené medzi stromami, farebné vankúše rozmiestnené na trávniku a vôňa čerstvo ugrilovaných pochúťok by mohli prispieť k nezabudnuteľnej atmosfére. No práve keď sa chystáte privítať prvého hosťa, obloha sa zatiahne a príde lejak, ktorý všetko premie. Ako by ste sa cítili? Sklamanie by bolo nepochybne veľké. 

Ale čo keby ste mohli zmeniť tento scenár? Čo keby ste mohli počasie "skrotiť" aspoň do takej miery, že by váš záhradný priestor ostal funkčný bez ohľadu na jeho nálady? Mám pre vás riešenie, ktoré vám umožní užívať si vašu záhradu aj napriek nepriaznivému počasiu. Riešením je investícia do kvalitného záhradného slnečníka, ktorý ochráni vaše plány aj pohodu.

Moderný záhradný slnečník je navrhnutý tak, aby odolali aj tým najnáročnejším poveternostným podmienkam. Na rozdiel od ľahkých modelov s malými okrúhlymi baldachýnmi, ktoré sa pri prvom silnejšom vánku vzdajú, sú robustné slnečníky skutočnými ochrancami vášho záhradného komfortu. Predstavte si slnečník s impozantným baldachýnom, ktorý zatieni veľkú časť vašej záhrady a poskytne útočisko pred slnkom alebo dažďom pre vás a vašich hostí.

Holandskí výrobcovia, ktorí sú známi svojim zmyslom pre kvalitu a dizajn, navrhujú modely, ktoré sú nielen esteticky príjemné, ale aj mimoriadne funkčné. Rámy týchto slnečníkov sú vyrobené z práškovo lakovaného hliníka, ktorý je známy svojou vysokou mechanickou pevnosťou a dlhodobou odolnosťou voči korózii. Aj keď sú vystavené prudkému dažďu, silnému vetru alebo páliacemu slnku, si zachovávajú svoj dokonalý tvar a stabilitu.

A čo viac, pokročilý systém nastavenia umožňuje jednoduché a rýchle prispôsobenie slnečníka podľa aktuálnej potreby. Baldachýn vyrobený z kvalitného polyesteru impregnovaného polyuretánom je odolný proti roztrhnutiu a neznehodnocuje sa pri kontakte s vodou, prachom či slnečnými lúčmi. Farby zostávajú žiarivé a intenzívne roky, bez ohľadu na to, koľkokrát boli vystavené slnečnému žiareniu alebo lejaku.

S takýmto slnečníkom sa môžete stať skutočným majstrom svojej záhrady, nezávislým na náladách počasia. Už žiadne rušenie plánov či sklamanie z nečakaného zmeny počasia. S pevným záhradným slnečníkom si môžete užívať svoj vonkajší priestor v pohodlí a bez obáv, nech príde akékoľvek počasie.

V rozsiahlom katalógu značky Platinum nájdete množstvo zaujímavých modelov rôznych farieb, štruktúr a tvarov. Tu sú modely, ktoré stoja za pozornosť!

CHALLENGER T¹ - záhradný slnečník s priemerom 350 cm

Hľadáte spoľahlivý, efektný a pevný záhradný slnečník, ktorý harmonicky doplní elegantný aranžmán? Nemohli ste nájsť lepšiu! Záhradný slnečník 350 cm z rady CHALLENGER je absolútnym bestsellerom. Pre čo si zákazníci obľúbili tento model? V prvom rade pre jeho funkčné vlastnosti. Záhradný dáždnik je prepracovaný do detailov. Vylepšený model bol vybavený zosilneným rámom a zväčšený na hrúbku 86x53 mm. Veľká celohliníková rukoväť zaisťuje bezproblémovú jednoduchú obsluhu mechanizmu. Dôležité je, že ramená pôsobivého veľkého baldachýnu sú vybavené špeciálnymi ťažnými pružinami, ktoré absorbujú silné poryvy vetra a udržujú látku neustále napnutú. Na zatienenie hojdačky alebo ležadla nemusíte presúvať ťažký dáždnik - vďaka nastavovacím systémom môžete striešku otáčať o 360 stupňov a nakláňať ju v jednej rovine a zatieniť tak každé zákutie.


Záhradný dáždnik s podstavcom je dostupný vo viacerých farbách - taupe, biela a antracit. Minimalistický dizajn v kombinácii s noblesnými farbami robí zo záhradných slnečníkov 350 cm radu CHALLENGER ucelený prvok aranžmánu vychádzajúceho z moderných trendov.

Spoľahlivý záhradný slnečník 350x350 cm ICON

Poobedné slnko príliš rozmaznáva? Záhradný dáždnik ICON 350 cm vám poskytne upokojujúci tieň a ochráni pred škodlivým UV žiarením. Odolný decentný dáždnik so štvorcovým baldachýnom zatieni každého, aj tú najväčšiu sedaciu súpravu na terase či trávniku za domom. Rovnako ako model CHALLENGER, dáždnik ICON je možné ľubovoľne nakláňať a otáčať. Pri jeho výrobe sa používa inovatívna tkanina Spuntrylic s vyšším stupňom odolnosti voči vyblednutiu.

CHALLENGER T² Ø3,5 GLOW - originálne riešenia pre krásnu záhradu

Záhradný slnečník s priemerom 350 cm osloví ľudí, ktorí oceňujú netradičné riešenia. Osvedčený model CHALLENGER T² je obohatený o LED pásiky namontované vo vnútri striešky, vďaka čomu je dáždnik nielen funkčnou výbavou, ale aj pútavou dekoráciou, ktorá spestrí aranžmán. Prúd svetla rozptýlený látkou vytvorí romantickú atmosféru na terase ponorenej do večernej tmy!

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia