Kategórie
 
 
 
 
 

Veľké záhradné slnečníky na terasu - moderné riešenia pre vaše pohodlie

Veľké záhradné slnečníky na terasuStarostlivo upravená záhrada je súhrnom mnohých prvkov. Ak chcete vytvoriť funkčný a súvislý priestor vedúci k hodnotnému odpočinku, mali by ste sa zamerať nielen na rastliny alebo záhradný nábytok, ale aj na doplnky - osvetlenie, kvetináče, dekorácie ... Jednou zo základných súčastí záhradnej mozaiky je záhradný slnečník - nenápadný detail, ktorý prináša do záhrady úplne novú kvalitu. Všetkým, ktorí hľadajú pevnú výbavu, ktorá zatieni oveľa viac ako iba sadu dvoch záhradných lehátok, s potešením predstavujeme veľké slnečníky na terasu Platinum. Prečo sa oplatí investovať do vybavenia holandského výrobcu? Čo treba brať do úvahy pri výbere správneho modelu? Pozrite sa na to!

Veľké záhradné slnečníky na terase proti slnku aj dažďu

V dnešnej uponáhľanej dobe, ktorá nás často núti tráviť množstvo času v uzavretých priestoroch, sa čoraz viac ľudí obracia k prírode ako k zdroju relaxácie a pokoja. Snažíme sa vytvárať si osobné útočiská, kde môžeme dýchať čerstvý vzduch a načerpať novú energiu. V týchto chvíľach sa náš záujem nevyhnutne obracia k vonkajším priestorom našich domovov - k terasám a záhradám, ktoré sa stávajú našimi malými rajmi na zemi.

Nie je to tak dávno, čo naše možnosti vybavenia týchto priestorov boli veľmi obmedzené. Pamätáte si tie malé, štandardné dáždniky, ktoré sa dali nájsť na každom kroku? Ich pestré farby a zaujímavé vzory pritiahli našu pozornosť a často sme sa nechali uniesť ich vizuálnym čarom. Avšak, keď prišlo na praktickú stránku veci, často sme zostávali sklamaní. Malé, okrúhle prístrešky, hoci rozkošné na pohľad, zriedka poskytovali dostatočnú ochranu pred slnkom, nehovoriac o nečakaných letných búrkach.

V minulosti sme len závistlivo hľadeli na tých šťastnejších, ktorí mali možnosť vychutnávať si pohodu pod veľkolepými pavilónmi alebo pod markízami, ktoré sa pyšnili nielen veľkosťou, ale aj schopnosťou odolávať nástrahám počasia. Boli to symboly luxusu a pohodlia, ale zároveň boli menej prístupné kvôli svojej cene a potrebe pevnej inštalácie. V mnohých prípadoch sme len ticho snívali o možnosti kombinovať praktickosť a flexibilitu malých slnečníkov s ochrannými vlastnosťami týchto veľkolepejších konštrukcií.

A práve v tomto momente prichádza na scénu holandská spoločnosť Platinum, ktorá nám prináša revolúciu v oblasti záhradného vybavenia. Ich prístup k inováciám a dizajnu je ako svieži vánok pre každého, kto túži po kombinácii funkčnosti a štýlu. Veľké záhradné slnečníky, ktoré ponúkajú, sa môžu pochváliť neobyčajnými rozmermi a schopnosťami, ktoré prekonávajú všetko, na čo sme boli doteraz zvyknutí.

Tieto záhradné slnečníky nie sú len obyčajnými prístreškami; sú to majstrovské diela, ktoré zmenia váš pohľad na to, čo môže byť vonkajšie vybavenie. Široké a pevné, sú schopné ochrániť vás, vašu rodinu a vonkajší nábytok pred slnkom aj dažďom, čím posúvajú hranice komfortu a ochrany na úplne novú úroveň. Predstavte si, že sedíte pod jedným z týchto slnečníkov, pohodlne usadení v obľúbenom kresle, a počúvate, ako kvapky dažďa jemne bubnujú na pevnú tkaninu nad vami, zatiaľ čo vy zostávate suchí a pokojní.

Platinum sa nezameriava len na funkčnosť svojich výrobkov. Vysoko hodnotia aj estetiku, pretože chápu, že vonkajšie vybavenie by malo byť nielen praktické, ale aj príjemné na pohľad. Ich slnečníky sú dokonalou syntézou minimalizmu a štýlu, ktoré sa ľahko stávajú hlavným prvkom každej záhrady alebo terasy. Jednoduché, ale sofistikované tvary doplnené o premyslené detaily vytvárajú atmosféru luxusu, ktorý je pritom stále dostupný.

Predstavte si, že vaša terasa alebo záhrada sa stáva miestom, kde každý deň môžete zažiť kúsok dovolenky. S týmito slnečníkmi od Platinum sa tento sen môže stať realitou. Nie sú to len obyčajné slnečníky; sú to súčasti vášho životného štýlu, ktoré zvýšia kvalitu vašich chvíľ strávených vonku a zároveň vám poskytnú ochranu a pohodlie, ktoré si zaslúžite.

Moderné terasové dáždniky - nákup na mnoho rokov

Záhradné slnečníky z rady Platinum sú zlatou strednou cestou medzi estetikou a funkčnosťou. Každý z modelov dostupných na bamboo je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Rám dáždnika je vyrobený z pevného hliníka s práškovým nástrekom. Masívna antikorózna konštrukcia si zachováva stabilitu a dokonalú zvislosť aj pri veľmi veternom počasí. Kovové rámy sú oporou vrchlíka z odolnej nepremokavej textílie, ktorá poskytuje 100% tieňovanie a ochranu pred ultrafialovým žiarením. Ponuka dostupných modelov je skutočne široká. Nájdete tu slnečníky s poťahom v rôznych farbách - antracitová, biela, béžová ... Každá z použitých látok má špecifickú odolnosť proti vyblednutiu pri dlhodobom vystavení slnečnému žiareniu. Bez ohľadu na to, ktorý model doplní vašu predstavu o dokonalej záhrade, môžete si byť istí, že ste vybrali správne.

Aby sme splnili očakávania najnáročnejších zákazníkov, ponúkame slnečníky od holandskej značky Platinum. Vybavenie európskeho lídra je už mnoho rokov cenené pre svoju kvalitu, funkčnosť a moderný dizajn v súlade s trendmi dominujúcimi v módnych vonkajších priestoroch.

Veľké záhradné slnečníky

CHALLENGER T² 3mx3m slnečné clony - úľava od horúceho slnka

Prvý návrh - slnečná clona CHALLENGER T² - je majstrovskou kombináciou minimalistického dizajnu a funkčnosti. Veľký dáždnik so štvorcovým baldachýnom s dĺžkou strany do 3m bude neoddeliteľným spoločníkom exkluzívnej salónikovej súpravy, súpravy pozostávajúcej z veľkého  záhradného stola a stoličiek alebo luxusných ležadiel umiestnených na okraji bazéna. Noblesné farby, jednoduché línie a pôsobivé veľkosti robia z doplnku so zdanlivo praktickou funkciou expresívnu výzdobu priestoru.

Záhradné Slnečníky CHALLENGER T² sú vybavením pre vašu terasu na najvyššej úrovni. Konštrukcia dáždnika je založená na silnom, hrubom ráme vyrobenom z hliníka odolného proti hrdzi. Môžete si byť istí, že slnečník zostane dokonale zvislý aj pri silnom vetre a daždi. Dôležité je, že veľký vrchlík je vyrobený z vysoko kvalitného polyesteru potiahnutého polyuretánom. Silný, správne zaistený materiál zaručuje nielen upokojujúci tieň, ale tiež chráni pred UV žiarením a dažďovými zrážkami. Nemusíte sa báť, že ľahká látka bude rýchlo pokrytá nepeknými škvrnami. Vďaka ochrannej vrstve vlákna materiálu neprenikajú kontaminantmi, ktoré by mohli nepriaznivo ovplyvniť jeho estetiku.

Dizajn modelu CHALLENGER T² je premyslený do všetkých detailov. Bočná noha nezaberá hodnotný priestor, neprekáža obyvateľom pohybujúcim sa po terase a dáva úplnú slobodu pri vyberaní záhradného nábytku. Dôležité je, že na zatienenie vybraného miesta nemusíte posúvať celý slnečník. Vrchlík môžete pohodlne otočiť v ľubovoľnom smere a bez námahy zatieniť vhodné miesto.

Kryty na veľké slnečníky na terase

Aby si záhradný slnečník uchoval svoju živú a sýtu farbu po mnoho rokov, stojí za to chrániť ho. V tom vám pomôžu kryty AeroCover - ľahké kryty, ktoré účinne ochránia slnečník mimo letnej sezóny.

Väčšina poťahov dostupných v obchodoch je vyrobená z materiálov s vinylovými poťahmi, ktoré vplyvom mrazu stuhnú a potom prasknú, čím prestanú plniť svoju funkciu. Technológovia pracujúci pre značku AeroCover tento problém eliminovali použitím mäkkého polyesteru RIPSTOP obohateného o vrstvu priedušnej membrány na výrobu poťahov. Dvojvrstvová štruktúra zaisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu a účinne blokuje množenie baktérií a plesní, ktoré sa vďaka tomu na povrchu slnečníka nevyvíjajú. Dôležité je, že tkanina si zachováva svoju plastovú formu bez ohľadu na teplotu, takže zaistenie dáždnika a následné odstránenie krytu trvá iba chvíľu. Praktická taška je súčasťou každého krytu na dáždnik, záhradný gril alebo záhradný nábytok.

Veľké záhradné slnečníky

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia