Kategórie
 
 
 
 
 

Veľký záhradný slnečník - moderné riešenie pre vaše pohodlie

Dokonale upravená záhrada je výsledkom spojenia rôznorodých prvkov. Ak chcete pri vašom dome vytvoriť harmonické, a zároveň funkčné miesto vhodné na oddych, svoju pozornosť by ste mali zamerať nielen na rastliny či nábytok, ale aj na doplnky - osvetlenie, kvetináče, dekorácie... Jedným zo základných prvkov, ktoré dotvárajú záhradnú mozaiku, je slnečník - nenápadný detail, ktorý dodá vašej záhrade úplne nový rozmer. Všetkým, ktorí hľadajú pevný model, ktorý zatieni oveľa viac než len dve záhradné lehátka, s potešením predstavujeme veľké záhradné slnečníky značky Platinum. Prečo sa oplatí investovať do modelov z dielne holandského výrobcu? Na čo by ste nemali zabúdať pri výbere slnečníka? Zistite to!

Veľké slnečníky, ktoré vás ochránia pred slnkom i dažďom

Ešte donedávna ponukám väčšiny obchodov so záhradným nábytkom dominovali malé okrúhle slnečníky s farebnými či vzorovanými plachtami. Veľmi rýchlo sa však ukázalo, že malé, provizórne slnečníky nedokázali odolávať silnému vetru či prudkým dažďom. Tí, ktorí túžili po väčšej ochrane pred nepriaznivým počasím, často upúšťali od klasických slnečníkov, a radšej investovali do skladacích altánkov alebo markíz. Tieto riešenia fungovali veľmi dobre, no nemilé prekvapenie často prichádzalo s prvou prudkou zmenou počasia.

Dizajnéri holandskej spoločnosti Platinum vypočuli požiadavky zákazníkov, ktorí túžia po praktickom a maximálne pohodlnom mieste pre letnú zábavu na dosah ruky. Záhradné slnečníky z ponuky Garden Space spĺňajú hneď štyri funkcie: dokážu zatieniť aj tú najväčšiu súpravu záhradného nábytku, poskytujú upokojujúci tieň, chránia pred škodlivým UV žiarením i dažďom a štýlovo skrášlia okolie. Ich minimalistická forma bez zbytočných ozdôb dokonale ladí s priestormi upravenými podľa najnovších trendov. Kombinácia príjemnej farby, jednoduchých tvarov a prepracovaných detailov vnesie do každej záhrady vkus a štýl, ktorými sa vyznačujú tie najlepšie a najluxusnejšie letoviská.

Moderné záhradné slnečníky - dlhoročná investícia

Záhradné slnečníky zo série Platinum sú dokonalým spojením estetiky a funkčnosti. Všetky modely dostupné v ponuke Garden Space sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov. Kostra slnečníka je vyrobená z pevného hliníka ošetreného práškovou farbou. Masívna nehrdzavejúca konštrukcia je stabilná aj v prípade veľmi veterného počasia. Na kovovej konštrukcii je natiahnutá plachta z odolnej nepremokavej textílie, ktorá vám poskytne stopercentný tieň a ochráni vás pred ultrafialovým žiarením. Ponuka dostupných modelov je naozaj široká. Nájdete v nej slnečníky s plachtami rôznych farieb - antracitovou, bielou či béžovou... Každá z použitých látok sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou proti vyblednutiu, tzn. že si svoju sýtu farbu zachováva aj napriek dlhodobému pôsobeniu slnečného žiarenia. Bez ohľadu na to, ktorý model zapadne do vašej predstavy o dokonalej záhrade, môžete si byť istí, že ste rozhodli správne.

Robíte si starosti, že rozkladanie veľkého slnečníka bude príliš náročné? Hoďte ich za hlavu! Veľké záhradné slnečníky sú prepracované do najmenších detailov. Moderné a jednoduché mechanizmy umožňujú pohodlné otváranie a zatváranie slnečníka bez použitia sily. Celá konštrukcia slnečníka je mimoriadne odolná, čo výrazne zvyšuje bezpečnosť pri ich používaní.

Veľké záhradné slnečníky CHALLENGER T¹ PREMIUM 3m x 4m

Hľadáte slnečník, ktorý dokáže zatieniť širokú rohovú súpravu uprostred vašej terasy? Môžete si byť istí, že model CHALLENGER T¹ PREMIUM splní vaše očakávania! Záhradný slnečník s rozmermi 3 x 4 m bez pochýb splní očakávania aj tých najnáročnejších klientov, ktorí hľadajú štýlové, funkčné a moderné vybavenie, s ktorým ich počas starostlivo pripravenej záhradnej párty neprekvapia žiadne rozmary počasia.

Vďaka pôsobivým rozmerom, inovatívnemu dizajnu a zaujímavému vzhľadu si veľké záhradné slnečníky CHALLENGER bleskovo získali srdcia našich zákazníkov, a stali sa tak naším absolútnym bestsellerom. Každý detail luxusného slnečníka je dotiahnutý do najjemnejšej dokonalosti. Pevná vrchná časť s plachtou, ktorá je odolná voči prachu a vode, je zboku zavesená na konštrukcii, takže vôbec neobmedzuje možnosti pohybu po terase či záhrade. Vďaka dvojstupňovo nastaviteľnej konštrukcii, ktorú môžete otáčať o 360°, poľahky zatienite aj tie najnedostupnejšie zákutia bez toho, aby ste museli prenášať ťažký podstavec.

Slnečník CHALLENGER T² PREMIUM Ø 3,5 m - elegancia v záhradnom prevedení

Ďalší model zo série CHALLENGER T² PREMIUM poteší srdce každého milovníka vkusného dizajnu. Mimoriadne elegantný slnečník má rovnaké vlastnosti ako jeho vyššie opísaný „brat“. Jediné, čím sa od seba tieto dva modely z ponuky značky Platinum líšia, je tvar vrchnej časti. Osemuholníková strecha s priemerom 3,5 metra vytvorí praktickú bariéru, ktorá vás ochráni pred letným mrholením či horúcimi lúčmi slnka, a zároveň štýlovo skrášli vašu záhradu. Sivý, pieskový alebo čierny slnečník bude harmonicky ladiť s avantgardnou pohovkou, ležadlami alebo hojdačkou a dodá vašej záhrade exkluzívny charakter.

Ochranné kryty na veľké záhradné slnečníky

Ak chcete, aby si slnečník udržal svoju žiarivú a sýtu farbu po mnoho rokov, mali by ste ho aj patrične zabezpečiť. S tým vám pomôžu ochranné kryty AeroCover - ľahké návleky, ktoré mimo letnej sezóny účinne ochránia každý slnečník.

Väčšina ochranných krytov je vyrobená z materiálov s vinylovou vrstvou, ktorá pod vplyvom mrazu tuhne a praská, a kryty tak prestávajú plniť svoju primárnu funkciu. Technológovia značky AeroCover sa s týmto problémom popasovali naozaj výborne - na výrobu ochranných krytov použili mäkký polyester typu RIPSTOP obohatený o priedušnú membránovú vrstvu. Dvojvrstvová tkanina zaisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu a účinne minimalizuje množstvo baktérií a plesní, ktoré sa ďalej nedokážu množiť na povrchu slnečníka. Materiál krytu si zachováva svoj prispôsobivý charakter bez ohľadu na teplotu, čo znamená, že zakrytie a následné odkrytie slnečníka vám zaberie len chvíľu. Súčasťou balenia každého ochranného krytu na slnečník, gril či záhradný nábytok je aj praktická taška.

 
 
 

Záhradný nábytok ktorý nemá každý

Záhradný nábytok harmonicky spája všetko, čo je potrebné v modernej záhrade - funkcionalizmus a luxus. Jednoduchý dizajn vytvára moderný štýl. Zoznámte sa s ponukou záhradného nábytku v našich predajniach na Slovensku a uvidíte, aký veľký vplyv na pohodlie a kvalitu má bezprostredné okolie - záhrada!

Kolekcia záhradného nábytku

Sortiment obchodov DR štúdio, s.r.o. je skutočne široký – začínajúci od základnych sedacích súprav, detailov až k doplnkom, ktoré dotvárajú celkový štýl Vašej terasy. Výberom nášho záhradného nábytku dáte nový rozmer priestoru, v ktorom budete chcieť tráviť čo najviac času. Raňajky pod holým nebom v sparnom lete, obľúbená čerstvá káva na terase alebo oddych s dobrou knihou, stretnutie s priateľmi , grilovanie po náročnom týždni - všetky tieto zážitky budete chcieť prežívať častejšie. Usporiadaním modulov môžete vytvoriť vlastnú jedinečnú zahradnú súpravu alebo môžte použiť hotové nábytkové moduly navrhnuté renomovanými dizajnérmi. Naše záhradné stoly a stoličky, záhradné pohovky a kreslá zabezpečia v teplom, letnom období dokonalý odpočinok a relax.

Najvyššia kvalita záhradného nábytku

Výberom nášho záhradného nábytku si vyberáte nielen dizajn, ale aj kvalitu. Všetky produkty dostupné v spoločnosti DR štúdio, s.r.o. poskytujú popredné miesto v kvalite a exkluzivite požadovanej našimi zákazníkmi. Môžete si byť istí, že špeciálne vybrané a testované materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a dlhodobo si zachovajú svoj jedinečný vzhľad a tvar. Každý kus záhradného nábytku je vyrobený  precíznym remeselným spracovaním. Naša rozsiahla ponuka zahŕňa záhradný nábytok a doplnky vyrobené z materiálov, ktoré už roky majú popredné miesto na trhu.

Záhradný nábytok z umelého ratanu

Záhradný nábytok vhodný do každého ročného obdobia má obrovskú popularitu. Záhradný nábytok z umelého ratanu je vhodný nie len pre domácnosti, ale aj luxusné verejné priestory - hotely, SPA salóny, wellness, reštaurácie a bazénové centrá. Vytvorením záhradnej sedacej súpravy, či záhradnej pohovky a doplnením závesného hojdacieho kresla si doprajete každodennú dávku luxusu. Stačí zavrieť oči a hneď pocítite optimálnu mäkkosť vankúšov a dokonale tvarované operadlo zabezpečí pohodlie, ktoré z Vás nechá opadnúť všetko napätie a na okamih Vám dopraje zabudnúť na každodenné starosti. Výhody umelého ratanového záhradného nábytku sú zárukou pohodlia, ktorý predajca zaručuje. V každom nábytku vyrobeného z umelého ratanu sa odzrkadluje  originálny dizajn. Polyetylénové zloženie materiálu je jednoducho navrhnuté tak, aby slúžilo milovníkom vonkajšej relaxácie. Dážď, sneh, UV žiarenie a ďalšie nepriaznivé faktory, nemajú žiadny vplyv na stav nábytku.

Záhradný nábytok z prírodného ratanu

V každodennom zhone medzi domácimi prácami a zamestnaním je niečo, čo vám umožňuje vo vašej záhrade znovu získať rovnováhu a zabudnúť na okolitú realitu. Vonkajšie prostredie domu je oblasť súkromia prepojená so živou prírodou, ktorá v záhrade odhaľuje svoje bohatstvo farieb, tvarov a vôní. Môžete si ju plne vychutnať v pohodlí   ratanového záhradného nábytku, ktorý  prebudí pocit relaxu a oddychu. Prírodný ratan, získaný z indonézskych plantáží je ekologickým  materiálom. Neobvyklý dizajn v koloniálnom štýle, široká kolekcia, kvalitný materiál záhradného ratanového nábytku zabezpečí dlhodobé užívanie. Každý kus záhradného nábytku z prírodného ratanu sa vypletá výhradne ručne, takže si môžete byť istí, že dostanete jedinečný originálny výrobok prepracovaný do najmenších detailov.

Hliníkový záhradný nábytok

Ľahkosť, jemnosť tvarov a moderný štýl -  to je hliníkový záhradný nábytok. Pre moderné priestory, verejné aj súkromné, bola vytvorená kolekcia  dizajnového hliníkového záhradného nábytku. Chladivý vzhľad hliníkovej konštrukcie v kombinácii so záhradnou zeleňou vytvára vkusné dekoratívne spojenie. Aby sme splnili najvyššie nároky zákazníkov, ktorí hľadajú niečo viac ako všadeprítomný štandard, zvolili sme možnosť kombinácie hliníku s drevenými alebo keramickými detailami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia